sanırım blood elf acıcam race ozellikleride mage in işine yarar gibime geliyo bide karizma race nede olsa
Ya bırak karizmayı çoluk çocuk hordeye karıştı blood elf yüzünden karizma diye herkes be açıyo bırak en kral racialler falan ud de fear yemezsin en azından en kral ud yaw...
quote:
Orjinalden alıntı: Anilsey
Blood elf aç bencedei herşeye karşı +5 resistliler baya bi yırtıyoun ondan farkında olmadan... mana tab ve arcane torrent de cabası, enchanter olucaksan hemde imba ötesi :D
+1
AhnQiraj
bu arada sen nie bu kadar sinirlendin ki belfler karizma bu bir gerçek ayrıca bu oyunu çocuk da olsa oyunun parasını veren herkes oynayabilir.Bu arada en kral ud diye bişey yok sanırım daha önce mana tab ve arcane torrent kullanmadın gerçekten çok etkili özellikler hele bir de belf rogue olursan tam bir mage katili olabilirsin
undead tek dicegim
UD nin karizması hangi ırkta war bea !! UD mage in cast edişi UD rogue un yürüyüşü ikiside felç edici
blood elf actım
iste bu tam benlik bi soru cunku 60 blood elf mageim ve 70 undead mageim var bence eger fire magesen blood elf mage frostsa undead ii gider arc fire blood elf yine ama undeadler skillerini cok karizma yapiyolar ama blood elf magelerin manasi undeaden fazla olmuyo cani az oluyo !! (baslangicta tabiki itemlere gore degisir)
Blood elf aç bencedei herşeye karşı +5 resistliler baya bi yırtıyoun ondan farkında olmadan... mana tab ve arcane torrent de cabası, enchanter olucaksan hemde imba ötesi :D
+1
AhnQiraj
bu arada sen nie bu kadar sinirlendin ki belfler karizma bu bir gerçek ayrıca bu oyunu çocuk da olsa oyunun parasını veren herkes oynayabilir.Bu arada en kral ud diye bişey yok sanırım daha önce mana tab ve arcane torrent kullanmadın gerçekten çok etkili özellikler hele bir de belf rogue olursan tam bir mage katili olabilirsin
sinirlenmiyorumki sadece çoluk çocuk be açıyor diyorum ud nin de en kral olması benim fikrimdir katılıyosan katılıyorum de katılmıyosan ben buna katılmıyorum de ben kimseye "be açma lan" demiyorum ki sadece çoluk çocuk açıyo diyorum allah allaah...
tauren mage.
quote:
Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]
tauren mage.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme