Şimdi Ara

Blood Elf Mage mi yoksa Undead Mage mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blood Elf Mage mi yoksa Undead Mage mi sizce hangi ırk mage e daha uygun?

• Bence iki ırkta mage için çok uygun.Ben derim undead.
  • Ben Blood-elf mage derdim arcane torrent ile dusmanı silence edebilirsin mana tap ile stackladıgın kadar dusmanından mana emersin. ayrıca su an blood elfler moda oldugu için secerdim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher

Ben Blood-elf mage derdim arcane torrent ile dusmanı silence edebilirsin mana tap ile stackladıgın kadar dusmanından mana emersin. ayrıca su an blood elfler moda oldugu için secerdim :P

Destruction bi warlocka dek geldinmide sana soul fire cast etmesini beklersin seduce yiyince
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrowbarG0d

quote:

Ben Blood-elf mage derdim arcane torrent ile dusmanı silence edebilirsin mana tap ile stackladıgın kadar dusmanından mana emersin. ayrıca su an blood elfler moda oldugu için secerdim :P

Destruction bi warlocka dek geldinmide sana soul fire cast etmesini beklersin seduce yiyince

Ehm, warlocklar overpowered oldugu için onları hesaba katmıyorum tabe ^^
  • UD mage lockların çoğunu etkisiz bırakabiliyosun oyunun başlarında. Fear atamadıkları için ne kaçabiliyolar ne de seni kesebliyolar ancak frost olman lazım ki DOT ları silebilesin üstünden....
  • benim tercihim UD mage. Çok güzel bi şekilde warlock ve mage sınıflarına uygun bir havası var. Tek derdi cast etme animasyonu bana kötü gelmişti.
    Ama şu da var temiz bi görüntüm olsun diyorsan bloodelfler en temiz ve güzelce mage armorlarını taşıdığını düşündüğüm ırk(2. undead ama onun havası farklı, herkese hoş gelemeyebilir). Mesela gnomeların üzerinde çok ufak kalıyor, humanlar çok atletik bir vücutları var alıştığımız mage tipi için, dranei'lar zaten hiç yakışmıyor. O yüzden horde mageleri şanslı ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wowda secmeyecegim tek ırk - Human :D Kütük gibi duruyorlar :p
  • valla undead biraz daha avantajlı gibi geliyoda undeadlerin tipini pek begenmiyorum blood elf biraz daha karizma gibi geliyo ama karar veremedim daha :(
  • Undead tabii castinden wotfuna kadar imba :P
  • quote:

Wowda secmeyecegim tek ırk - Human :D Kütük gibi duruyorlar :p

O zaman sen Male Draenei seç
  • Human Male Mage cok yakısıyor zaten Sinematic dede yakıstıgnı gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

Human Male Mage cok yakısıyor zaten Sinematic dede yakıstıgnı gösteriyor

Human male mi ? Magelere katan hiç bir artı özellikleri yok.Bu oyunda fazla tipe bakmayın.Allylerde mage açılırsa gnome.Hordelerde undead.İkiside mage üzerine kurulmuş bir ırk gerçi undeadden herşey oluyor ama.Bloodelf mageler için baya iyi ama ben yine undeadderim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mardoxodram

benim tercihim UD mage. Çok güzel bi şekilde warlock ve mage sınıflarına uygun bir havası var. Tek derdi cast etme animasyonu bana kötü gelmişti.
    Ama şu da var temiz bi görüntüm olsun diyorsan bloodelfler en temiz ve güzelce mage armorlarını taşıdığını düşündüğüm ırk(2. undead ama onun havası farklı, herkese hoş gelemeyebilir). Mesela gnomeların üzerinde çok ufak kalıyor, humanlar çok atletik bir vücutları var alıştığımız mage tipi için, dranei'lar zaten hiç yakışmıyor. O yüzden horde mageleri şanslı ;)

Herkese UD nin cast animasyonuna hayran kalırken... Allyler bile o cast için naggonfogger içiyor :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scapp

quote:

Wowda secmeyecegim tek ırk - Human :D Kütük gibi duruyorlar :p

O zaman sen Male Draenei seç

Kesinlikle... Human mageden hem cast hemde stil bakımdan daha iyi
  • sanırım blood elf acıcam race ozellikleride mage in işine yarar gibime geliyo bide karizma race nede olsa
  • Blood elf aç bencedei herşeye karşı +5 resistliler baya bi yırtıyoun ondan farkında olmadan... mana tab ve arcane torrent de cabası, enchanter olucaksan hemde imba ötesi :D
  • illada Horde değilse Gnome mage aç
  • gnome da aklımdan geçtide horde açıyım diyorum
  • Arkadaşlar siz neyce konuşuyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.