Şimdi Ara

Blomberg klimaları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar blomberg klima almayı düşünüyorum. kullanan varmıdır? fiyat performans olarak uygun bir ürünmüdür? buarada yataka odama ve 9000 btu klima arıyorum.



  • 9000BTU Inverter modelini (ürün kodu BLGA 090/091 INV) 2 haftadır 11 metrekare çalışma odamızda kullanıyoruz, günde 12 saat, gündüz 22 gece 25 derecede çalışıyor şimdilik memnunuz. Montaj güzel oldu, ama cihazın kumandası biraz kaba. Fan'ı kalkışa geçmediği zamanlarda sessiz diyebilirim, hele bilgisayarlar açıkken sesi hiç hissedilmiyor.

    Türkiye'de bu ürünler satılmıyor sanırım, çünkü ben de almadan önce internette teknik bilgi ve görüş aradım bulamadım. Cihazın üzerinde 2700W heating 3520W cooling yazıyor, bunlar sanıyorum elektrik değil ısıtma/soğutma değerleri, çevirince yaklaşık 9220 BTU ve 12020 BTU'ya denk geliyor. Elektriği ne kadar kullandığı yazmadığı için COP ve EER değerlerini hesaplayamıyorum.

    Aynı klimadan yatak odasına da almayı düşünüyorum, 980 TL'ye A inverter Kıbrıs'ta başka yok çünkü




  • Kıbrıs ta inverter modeli yok sanırım pazartesi günü gidip yerinde incelemeyi düşünüyorum.. fakat internette bu markanın olmaması aklıma soru işaretleri getiriyor :S
  • Arçelik, beko, blomberg, altus, grundig hepside LG çakması,
    çakma kullanmayı seven bir millet olduğumuz için bizi bozmaz, hele arçelik - beko markalarının sattığı ürünleri Türk malı sanmamızda ayrı bir inceleme konusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.