Şimdi Ara

Bloklu Kişinin Konuna Yazabilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adamla görüşmek istemiyorsun adam konuna gelip mesajını bırakıp gidebiliyor

Blok mekanizmasi facebook Instagram gibi olmali birini engelleyince bir daha birbirinizin gözünde yok olmaniz lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakaret olmadıkça blok işi saçmalıktan başka birşey değil. Sonuçta burası bir forum ortamı isteyen istediği gibi görüşünü yazabilmeli değil mi ?

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Hakaret olmasa da rahatsız olabilir insanlar birbirinden mübarek

Beni instagramda bulan bir suru arkadaşı akrabayi direkt blokluyorum mesela hakaretten değil sadece hesabimda olmalarini istemiyorum

• Blok cozum degil, cunku perfect bloklasan bile arkandan tiri viri yine yazar ve baskalari gorur, bu yazilra baskalari da katilir ve seni z0rbalarlar. Senin gormemen bir sey degistirmez, en etkili cozum, hakaret varsa sikayet et, gercekten hakaret ediyorlarsa yaziyi siliyorlar zaten

Ben engellersem, engelledigim kisiye artik sen bir alt insansin mesaji vermek icin engelliyorum, yoksa engellemesem de olur zaten, muhatap olmak istemedikten sonra, yazilimsal ozelliklere gerek yok ama kavgali olduklarim, alinti yapmaya calisinca uyuz olsunlar diye engelliyorum neyse ozetle, birileri kafani bozuyorsa, muhatap olma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2025; 10:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    O başka bir bakış açısı tabi saygı duyarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dh forumda mesajını silme
    11 yıl önce açıldı
    İlk Açtığın Konu [MEMSTATS]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.