slm.arkadaşlar 2 gün önce sırf can sıkıntısından bişey denemeye kalktım..dedim acaba pini ve puku bloke edersem geri açabilirmiyim(ne olur gülmeyi,n:D) 2 gündür uğraşıyorum telde tık yok ne yapabilirim ??acaba oparatörü aramam fayda edermi yoksa ne yazıkki aynı numardan yeni hatmı almam gerekir??şimdiden teşekkür ederim.
teşekklür ederim 5 dk de msj için ..kendim kaşındım ne yapalım artık alcaz
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Puk numaranızı da 10 kez yanlış girdiyseniz, operatörünüzün bayisine gidip yeni sim kart almanız gerekiyor.
Çok profesyonal şekilde yanıt veriyosun senin yorumlarına hastayım...
2 üstatdan 1.si piri.resi 2.si bungee20 her zaman yardıma hazırlar saolsunlar
quote:
Orjinalden alıntı: tksharmely
2 üstatdan 1.si piri.resi 2.si bungee20 her zaman yardıma hazırlar saolsunlar
teşekkür ederim.
1. bungee20 2. .....
Hocam o zaman çok güzel sıcak fırsatlar olursa bizlere yardımcı ol :) Haberdar et. HGU.com sitesini daha yeni öğreniyorum. ciddi indirimli ürünler çıkıyor sen daha iyi anlarsın gerçi :)
Forum hepimizin emeği geçen herkese teşekkür ederim:) Piri hocam ve bungee20 hocam sizlere ayrıca teşekkürü bir borç bilirim :)
Teşekkürler bungee20 senin bizleri sevdiğin kadar bizde sizi seviyorum.Bize verdiğin değer yardımlarından anlaşılıyor zaten :) Her şey için çok teşekkürler. Sıcak fırsatlarda merak ettiğimiz bir şey olursa sana sorabiliriz demek ki Çok teşekkürler tekrar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme