Şimdi Ara

bloke hat yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.arkadaşlar 2 gün önce sırf can sıkıntısından bişey denemeye kalktım..dedim acaba pini ve puku bloke edersem geri açabilirmiyim(ne olur gülmeyi,n:D)
    2 gündür uğraşıyorum telde tık yok ne yapabilirim ??acaba oparatörü aramam fayda edermi yoksa ne yazıkki aynı numardan yeni hatmı almam gerekir??şimdiden teşekkür ederim.

• teşekklür ederim 5 dk de msj için ..kendim kaşındım ne yapalım artık alcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Puk numaranızı da 10 kez yanlış girdiyseniz, operatörünüzün bayisine gidip yeni sim kart almanız gerekiyor.

Çok profesyonal şekilde yanıt veriyosun senin yorumlarına hastayım...

• 2 üstatdan 1.si piri.resi 2.si bungee20 her zaman yardıma hazırlar saolsunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

2 üstatdan 1.si piri.resi 2.si bungee20 her zaman yardıma hazırlar saolsunlar

teşekkür ederim.

1. bungee20
    2. .....
  • Hocam o zaman çok güzel sıcak fırsatlar olursa bizlere yardımcı ol :) Haberdar et. HGU.com sitesini daha yeni öğreniyorum. ciddi indirimli ürünler çıkıyor sen daha iyi anlarsın gerçi :)

Forum hepimizin emeği geçen herkese teşekkür ederim:) Piri hocam ve bungee20 hocam sizlere ayrıca teşekkürü bir borç bilirim :)
  • Teşekkürler bungee20 senin bizleri sevdiğin kadar bizde sizi seviyorum.Bize verdiğin değer yardımlarından anlaşılıyor zaten :) Her şey için çok teşekkürler. Sıcak fırsatlarda merak ettiğimiz bir şey olursa sana sorabiliriz demek ki Çok teşekkürler tekrar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.