Şimdi Ara

blog yazmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar blok yazmak istiyorum.nasıl olur nasıl yapılır ne yaparsam herkes okur biraz bilgi yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle blogger yada wordpress sitelerinden birisinden blog açarak, yazmaya başlayabilirsin.
    Ben blogger öneririm çünkü hem ücretsiz hem de bir sürü ücretsiz kullanabileceğin temaları var.
    Blog açarken öncelikle hangi konuda açmak istediğine karar vermelisin. Bunun için en çok ilgi gösterdiğin alanı düşün.
    Açtığın blogu sürekli güncel tutman önemli.

Ayrıca şunu unutma internet dünyasında forumlar, sosyal medya siteleri vs. modası gelip geçiyor ama blog öyle değil.
    Blog her daim güçlü kalabilen bir sistemdir ve bundan 10 yıl önce nasıl okunuyorsa bundan 10 yıl sonra da her daim okunuyor.
    Ben de bir blogcuyum günde bazen 1000 kişiyi buluyor.

İki çeşit blog var. Kişisel blog yada genel blog.
    Kişisel blog daha çok senin hayatınla ilgili olan şeyleri içerir ve daha çok günlük gibidir.
    Genel blog ise daha çok herkesi ilgilendiren konuları içerir ve dolayısıyla daha çok hit toplar.
    Bu iki blog tipinden birisi doğrultusunda kendini geliştirmelisin.

• Çok saol kardeşim ben bi blogger açtım ama düzen dizayn olsun o işleri nasıl yapcam bilmiyom örnegin tema filan bide başka blog yazanların bloglarınıda okumak istiyom bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Dün mehmey alide mi gördün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield. -- 9 Temmuz 2015; 12:14:55 >
  • Blog gündelik hayatınızda yaşadığınız olayları,başkalarının ilgisini çekebilecek bir şekilde, bir internet sitesinde yazıya dökmeniz olabileceği gibi iş , sosyal ve diğer deneyimlerinizi insanlarla kolayca paylaşabileceğiniz bir ortamdır.Konusu için kesin bir sınırı yoktur.

Blogger,Wordpress üzerinde başlayıp sonra kendi alan adınıza geçiş yapabilirsiniz.Nitekim benim şu an kullandığım blog sitem , blogger üzerinden kendi alan adıma yönlendiriliyor. Yıllığı 20-25 TL ya böyle alan adlarını kiralamak pek ala mümkündür.

İlk zamanlarda umudunuz kırılmasın hiç ya da çok az trafik olabilir. İlerleyen zamanda siteniz eğer özgün içeriğe sahipse mutlaka fark edilecektir.Böyle bir siteyi açarken para kazanmak için açmayın severek yapın.Bu işten para kazananlar var doğrudur.Para kazananların sitelerine göz atarsanız dopdolu bir içeriğe sahip olduklarını görürsünüz.Yazacağınız yazılar da illa popüler olma kaygısı gözetmeyin.İçinizden geldiği gibi yazın derim.

• Arkadaşim bir konuda bilgi birikimin varsa bu blogundaki bilgilerden insanlarin yararlanabilecegi birseyler yazabilirsen paylasabilirsen bir blog oluştur.Eger boyle bir durum yoksa bosuna acma zaten gereksiz binlerce blog var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.