Şimdi Ara

Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir blog açtım açalı 5-6 gün oldu genelde tarihi ve siyasi paylaşıyorum yapıyorum.100binlik twitter hesabımla blogumu desteklediğim ve paylaştığım için günlük hit/görüntülenme 200 civarı haftalık da 1000 küsür oluyor zamanla daha da artacağına inanıyorum. acaba bu bloguma nasıl reklam alabilirim. adsense'ye başvurdum fakat reddedildim galiba blogum yeni diye.

• the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Google Adsense reklam kullanımı için bazı kriterleri şart koşuyor. Bunlardan biri de açtığınız blogun en az 6 aylık bir geçmişinin olması ve özgün yayınlara sahip olması gerekliliği. Adsense'i kullanmak için Google Adsense Forum'unda konu hakkında bir çok bilgi mevcut. İnceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Merhaba, Google Adsense reklam kullanımı için bazı kriterleri şart koşuyor. Bunlardan biri de açtığınız blogun en az 6 aylık bir geçmişinin olması ve özgün yayınlara sahip olması gerekliliği. Adsense'i kullanmak için Google Adsense Forum'unda konu hakkında bir çok bilgi mevcut. İnceleyebilirsiniz.

Benim daha 2 haftalik blog hocam ya aslında youtube adsense var bende oradsn kod alıp yapisitrmayi denedim ama olmadı

youtube'dan aldığım adnsense hesabını blogger'a bağladım kabul oldu ama adsense hesabında kırmızı uyarı verdi buradan url eklemeniz gerekmektedir diye blogger'ı da oradan kabul etmiyor. blog'a 1 tane adsense reklamı koydu ama reklam beyaz çıkıyor gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the phantom of the opera -- 12 Şubat 2015; 12:24:53 >
    Reklamların siteye eklendikten sonraki 24 saat içinde aktiflik süresi var. Beyaz olması bir sorun teşkil etmiyor. Lakin bu süre zarfının dışında kalıyorsa o beyaz alan Adsense kontrol paneli açısından bir takım sorunlar var demektir.

• quote:

Reklamların siteye eklendikten sonraki 24 saat içinde aktiflik süresi var. Beyaz olması bir sorun teşkil etmiyor. Lakin bu süre zarfının dışında kalıyorsa o beyaz alan Adsense kontrol paneli açısından bir takım sorunlar var demektir.

hocam 24 saati olmadı gibi kaldırdım başvuru yaptım acaba neden beyaz alan duruyor ki? tekrar eklerim kabul edilmezsem adsenseye yotube kanalınının adsensesini bağlarım ama sorun beyaz görünmesi olmuyor kod da koydum direkt de bağladım hep beyaz duruyor blog yeni 2 haftalık
    Adsense kontrol panelinde hesap durumunuzun aktifliğini ve hesap ayarlarınızı kontrol edin. Fakat sizin de bahsettiğiniz gibi eğer kabul edilmediyseniz değil reklamları koymak, kontrol paneline bile ulaşamazsınız. Yaklaşık 4-5 ay önce bende Adsense başvurusu yapmıştım ve kabul edildim. Daha sonra reklamların aynen sizinki gibi beyaz olarak kalıyordu. Lakin bu 25-30 dk sürdü. Reklamlar işlem yapmadan aktifleşmişti.
  • quote:

Adsense kontrol panelinde hesap durumunuzun aktifliğini ve hesap ayarlarınızı kontrol edin. Fakat sizin de bahsettiğiniz gibi eğer kabul edilmediyseniz değil reklamları koymak, kontrol paneline bile ulaşamazsınız. Yaklaşık 4-5 ay önce bende Adsense başvurusu yapmıştım ve kabul edildim. Daha sonra reklamların aynen sizinki gibi beyaz olarak kalıyordu. Lakin bu 25-30 dk sürdü. Reklamlar işlem yapmadan aktifleşmişti.

benim kabul edilmedi sadece youtube'dan adsense başvurum kabul edildi o adsende ile blogspot'a bağladım oldu reklam şablonu çıktı hatta adsense panelinde bloguun ismi ile yeni reklamlar oluşturuldu ve blogumda bir yere yerleştirildi işte bundan sonra sıkıntı çünkü reklam kısmı boş gözüküyor arkadaki temalar gözüküyor beyaz. benim 25-30 dk dan çok daha uzun sürdü 1 gün civarı ve adsense profilinde aşağıdan yayınlamak istediğiniz sitelerin url sini bize bildirin aksi takdirde reklam boş gözükür diye yazı vardı ben de blogumun adını girdim ama blogspot.com ile ortak iş ağını bulundurmaz hatası verdi. şu an boş reklamlar bekliyor hocam anlamadım ama sayfam yeni böyle olmazsa kendim direkt blogspot'dan başvuracağım ama kabul edilmiyor nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Blogunuzu inceleyebilir miyim?

• quote:

Blogunuzu inceleyebilir miyim?

Tabii genelde siyasi ve felsefe var ama özelden mesaj atıyorum size

Yayınlarınız çok iyi. Google Adsense imla ve yazım kurallarına ve içeriğin uzun ve anlaşılır olmasına çok dikkat ediyor. Lakin tayınların sayısı az, üstelik iki hafta olmuş açalı. Ben Adsense reklamlarını blogu açtığımdan 2 ay sonra kabul edildim. Yani aslına bakılırsa blogun 6 aylık geçmişine pek bakılmıyor. İçeriğe daha çok önem veriliyor.

• Ben de youtube üzerinden adsense açtım bunu blogger a da kazançlar bölümünden aktive ettim ama reklam kodlarını doğru yapıştırmama rağmen reklamlar blogda gözükmüyor lütfen yardım edin
  • Siz ne tür kahve tüketiyorsunuz?

Eğer kahve keyfinizden vazgeçmek istemiyorsanız ama aynı zamanda sağlığınızı da düşünüyorsanız çözümü burda bulabilirsiniz.--------------
    DXN ürünleriyle tanışın ve farkın tadını çıkarın! Daha yararlı olan ganoderma kahveyi tüketin.
    Brazilya'dan ithal edilen ve yüksek kaliteye sahip olan Arabica kahveyi Ganoderma Lucidum özüyle karıştırıyorlar (bundan dolayı bu kahveyi instant olarak bulabilirsiniz) . Bu kahve ganoderma mantarının sağlığa olan olumlu etkilerinden ve harika tadından dolayı tekdir.

DXN ganoderma kahve vücutta biriken asitleri nötralize ederek midedeki yanma hissini ortadan kaldırır. Düzenli olarak kullanıldığında ganoderma kahve, kan basınç değerleri azaltabilir veya arttırabilir. ( Eğer gerçek etkisini tecrübe etmek istiyorsanız başka kahve tüketmeyiniz!) Yüksek tansiyon sorunuyla mücadele edenler de bu kahveyi rahatlıkla tüketebilirler.

Modern araştırmalara göre ganoderma mantarının ( yetişmiş mantar ve mycelium )içerdiği yaklaşık 200 biyolojik olarak aktif bileşen madde bağışıklık sistemi korur ve karaciğeri yeniler. Bu şifalı bitki yüksek tansiyon ve yüksek kan şekeri değerlerin mücadelesinde yeni bir çözüm olarak görünür.

İnsanların çoğu ne yazık ki günlük vitamin haplarını düzenli kullanmaya unuturlar ya da pahalı olduğundan alıştıkları gıda takviye haplarını alamazlar.

Ama kahvesini içmeyi unutanı hiç duydunuz mu?

DXN tarafından sağlığımız için çok önemli olan ganoderma mantarını kahveye karıştırmaları çok iyi bir fikirdi. Böylece vücudumuz için önemli elementleri her gün almış olacağız.

DXN dünyanın en büyük ganoderma kahve üreticisidir. Ürünlerini gün be gün 180 ülkede, 6 milyondan fazla düzenli müşterisi ve çevresi kullanır.

DXN'nın ganoderma içeren kahveleri hiç bir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu veya tat arttırıcı madde içermez http://dxnturkiye.dxninfo.com/ Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum

• Mükemmel iş fırsatı::: Ürünün adı ganoderma kahvesi!
    Sende yapabilirsin!

Kapıda satıştan nefret mı ediyorsun?
    ?
    Satış yapamadığını mı düşünüyorsun?
    ?
    Kalabalık sunumlardan hoşlanmıyor musun?
    ?
    Satış tekniklerini duyunca tüylerin diken diken mi oluyor?
    ?
    Tanıdıklarını, akrabalarını küsmesinler diye farklı farklı hilelerle ürün tanıtımına çağırmak istemiyor musun?
    ?
    Maddi olarak bağımsız olmak mı istiyorsun? Bunun için evin rahatlığında , ancak çok çalışmaya hazır mısın?
    ?
    Kendi işini kuracak ve yatırım yapacak kadar paran mı yok? Ya da kendi işinin hiç bitmeyen sorumluluklarından mı sıkıldın?
    Sitemizi incele fırsatı göreceksin !!!!!!! http://dxnturkiye.dxninfo.com/ Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum Blogger için nasıl reklam alabilirim? Bloguma reklam almak istiyorum

• benim adsen seden aldım kodu yapıştırdım hiçbirşey gözükmüyo
    linki:https://mineking35king.blogspot.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: METO12345

benim adsen seden aldım kodu yapıştırdım hiçbirşey gözükmüyo
    linki:https://mineking35king.blogspot.com.tr/

onay almanız gerekiyor yoksa boş çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.