Bildirim
Blog Arayüzü yaptım gelin yorumlayın pls
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
nasıl yaptın -
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk
nasıl yaptın
Tasarımcıyım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chille
quote:
nasıl yaptın
Tasarımcıyım
baya iyiymiş.hangi programı kullandınız acaba?
-
quote:
quote:
quote:
nasıl yaptın
Tasarımcıyım
baya iyiymiş.hangi programı kullandınız acaba?
Photoshop CC ile hocam
-
güzel olmuş -
Çok güzel hocam, elinize sağlık. Site yayındaysa özel mesaj alabilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: C_K
Teşekkür ediyorum. Ben sadece tema yapımcısıyım hocam sitelere koyuyorum satılık diye isteyen alıp açıyor blog :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: C_K
Teşekkür ediyorum. Ben sadece tema yapımcısıyım hocam sitelere koyuyorum satılık diye isteyen alıp açıyor blog :)
Hocam başarılısınız bu konuda beğendim ben. Ne kadar alıyorsunuz acaba ? Yaptığın tema gerçekten güzel duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güzelmiş tasarımın. koy reklamları hergün tiklicam, tiklamazsam adam değilim. sitenin adresini yaz ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla renkli ve karmaşık ayrıca böylesine renkli bir tasarımın içerisinde ara kısmı fazla sade durmuş. İlk çalışmalarsa başarılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sidebar olmamış çok basit kaçmış.
Yazılar da okunmuyor o kısmın arkasını karartabilirsin beyaz yazı kalsa daha iyi. Bir de yazıyı tam ortama sol margin çok fazla
Bir de tablet arayuzu gibi olmuş biraz daha küçült kutuları ve sayfayı da genişler koskoca monitörde yarısı tek haber saçma oluyor.
Bunlar dışında oldukça beğendim güzel olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam yazılar kaybolmuş entrylerde ki. Ya daha kalın bir font dene ya da birazdaha koyu bir blur at hocam.
Birde Home ve blog buttonları çok minik kalmış çok ayrı duruyor bence onları yukarıya al orda olsunlar. -
Ara kısmı orayı doldursun diye olmuş sanki. Site haritası olsa. Birde arkaplanı beyaz olmazsa daha iyi olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende programcıyım site kesinlikle responsive olsun ( bu devirde hala yapmayanlar var o yüzden söylüyorum :) ) ayrıca wordpress tema yapıyor musun? -
quote:
Orijinalden alıntı: ali_6195
bende programcıyım site kesinlikle responsive olsun ( bu devirde hala yapmayanlar var o yüzden söylüyorum :) ) ayrıca wordpress tema yapıyor musun?
PSD Olarak tasarlıyorum hocam ben. -
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim blog temasını ilk kez denedim hatalar var biliyorum aceleye geldi biraz -
gayet iyiymiş. css e dökecek yoksa yardımcı olabilirim
Benzer içerikler
- garanti elma hesabı zararları
- kağıthane'nin en iyi mahallesi
- uygun adım yürüyüş marşları
- kara böcek
- rakı gribe iyi gelir mi
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X