Şimdi Ara

Blizzard'a ticket atma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar ben Scroll of Resurrection sayesinde wow'a tekrar başladım.Battlechest paketim vardı sadece daha oncesınde.Arkadaşım ınvıte attı ve dırek battle netten buy game time yaparak 12.99 € ya 1 aylık pre-paid aldım hesabın aktiv olması ve oyunun catac'a upgrade olması için.Fakat kendı verdığı 7 gun mu 10 gunmu ne o trial duruyodu once.Wiew account history'e tıkladığımda pre-paid'im pending olarak gozkuyor ve ayın 14 unde yanı bugun aktive olması gerekiyodu.Hesabım catac'a upgrade oldu sorunsnuz tamam guzel ama,bugun pre-paid'ım aktive olmadı arkdaslar ve wies account history yaptığım zaman hiç satın almamışım gibi silinmiş gözüküyor.Bununla ılgılı bı tıcket atmak ıstıyorum ve yeterlı bı ıngılızcem yok yardımlarınızı beklıyorum dh teşekkür ederim..

• forumda yazdığına göre deneme süreçleri bittikten sonra gametime süreci eklenmesini bekleyin demiş bluepost da biri.
    şuan oyun bedava oynanabilir halde değil mi yoksa süresi bittiği için kilitlendi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

forumda yazdığına göre deneme süreçleri bittikten sonra gametime süreci eklenmesini bekleyin demiş bluepost da biri.
    şuan oyun bedava oynanabilir halde değil mi yoksa süresi bittiği için kilitlendi mi ?

trial oynanabilirliği bitti.ve anlattığım gibi işte satın aldığım pre-paid'in bugun oglen active olması gerekıyodu.işin gıcık tarafı account history de satın aldığımda silinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalicana -- 14 Mart 2012; 22:03:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bakarmısnız Blizzard Mail
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.