Şimdi Ara

Blitzcrank, The Great Steam Golem Rehber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
29.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hp regen veriyor dediğin mastery op olmaz mıydı? Mesela 1.5k manamız var manamume'den sonra doğal olarak, 15 health regen mi alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

O hp regen veriyor dediğin mastery op olmaz mıydı? Mesela 1.5k manamız var manamume'den sonra doğal olarak, 15 health regen mi alacağız?

Eğer 1.5k mana varsa o mastery'den 15 health regen per 5 gelir. Yani 5 saniyede 15 health regen. Sanırım sen her saniye 15 olarak düşündün. Oyun sonuna doğru itemlere bağlı olarak 3200-3500 mana oluyor, kendinden de sahip olduğu regen ile birlikte 50 health regen per 5 gibi bir şey oluyor ve bu gayet iyi. Zaten o mastery eskiden daha güçlüydü, nerf'i gömdüler.
  • 31/0/12 Lux, Ranked game. 6300 olsun Blitzcrank alıp buildini denemeliyim.
  • quote:

31/0/12 Lux, Ranked game. 6300 olsun Blitzcrank alıp buildini denemeliyim.

Benim asıl main'im Blitzcrank değil, Lux.
  • Lux buildi alayım senden.
  • quote:

Lux buildi alayım senden.

Artık Lux oynamıyorum ortaya gitmek istediğimde habire noob diyolar Lux'u support sanan çok adam var. Build'im şöyleydi:

Ionian Boots of Lucidity
    Mejai's Soulstealer
    Rabadon's Deathcap
    Void Staff
    Will of the Ancients
    Banshee's Veil

Bazen Zhonya falan kasıyodum duruma göre ama genel olarak bu itemler
  • quote:

Lux için önemli olan çok iyi bir build'inin olması değil. Nerede ne yapacağını bileceksin ve skillshot konusunda başarılı olacaksın. Yani build değil de guide yazarsa daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

quote:

Lux için önemli olan çok iyi bir build'inin olması değil. Nerede ne yapacağını bileceksin ve skillshot konusunda başarılı olacaksın. Yani build değil de guide yazarsa daha faydalı olur.

Lux tamamen skillshot üzerine kurulu bi champion. Ben guide'in en kralını hazırlasam da skillshot yapamayan adam yine 0-20 yapar. En az bi 40-50 oyun oynamak lazım alışmak için. Aslında Lux ile oynadığım oyunlar Blitz için hazırlık oldu bana

• Will of the Ancients'ı hiç denemedim Lux için. Genelde şu sorun oluyor e ve q skilleri tuttursamda o kadar hasar vermiyor. Düz vuruş yapmak gerekir mi sizce?
  • quote:

Will of the Ancients'ı hiç denemedim Lux için. Genelde şu sorun oluyor e ve q skilleri tuttursamda o kadar hasar vermiyor. Düz vuruş yapmak gerekir mi sizce?

Mejai aldıktan sonra uzaktan lazerlerle yeterince stack kazanabilirsin. Yeterli AP'yi kastıktan sonra squishy'leri Q+E+R ile 1 saniyede indirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Artık Lux oynamıyorum ortaya gitmek istediğimde habire noob diyolar Lux'u support sanan çok adam var. Build'im şöyleydi:

Ionian Boots of Lucidity
    Mejai's Soulstealer
    Rabadon's Deathcap
    Void Staff
    Will of the Ancients
    Banshee's Veil

Mp5 rune yoksa mana sıkıntısı çeker gibi. Sürekli golem buff almak lazım.1 tane archangel kasmakta fayda var bence. E spam gerekli early de.

• Eveet blitz konusuna bu video konmadan olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Ionian Boots of Lucidity
    Mejai's Soulstealer
    Rabadon's Deathcap
    Void Staff
    Will of the Ancients
    Banshee's Veil

Mp5 rune yoksa mana sıkıntısı çeker gibi. Sürekli golem buff almak lazım.1 tane archangel kasmakta fayda var bence. E spam gerekli early de.

Eskiden MP5 rune ve Flash+Clarity kullanıyordum ama takımda blue buff'u isteyecek başka adam yoksa clarity'e falan gerek yok. Benim pek mana sıkıntım olmuyordu ama tercih meselesi.

• senin kadar blitz ile oynamışlığım yok fakat benimde güzel bir buildim var baya etkili oluyor... benimki biraz daha tüm statlara dayalı bir build

ilk olarak tabiki
    god of tear alıyorum
    sonra 350 gold bot (E öncelikli olmak üzere E-W skillerini maxladığım için bu bir süre yetiyor)
    shen
    cataliyst the protector (mid game olmuş oluyor biraz az verimli olucak fakat banshe için şimdiden almak lazım)
    CDR botu tamamlıyorum
    manamune tamamlıyorum
    trinity force tamamlıyorum
    banshe tamamlıyorum

kalan 2 slot için dizdiğim itemler

randuins omen ( slow passive trinity force ile stacklenebiliyor mail atmıştım evet demişlerdi ve ortaya girip ulti attıktan sonra da aktif skilini kullanıyorum kalanları iyi avlamak için hemde cdr armor ve hp veriyor)
    youmuu ghostblade (trinity force'dan gelen %15 crit çok az kalıyor bununla birlikte %30 crit oluyor E skili crit atabiliyor 1000e yakın crit atarsınız, hemde aktif olarak W skili ile beraber kimse sizi tutamaz eksradan gelen birde armor pen. ve cdr..)

rune olarak
    kırmızı armor pen.
    sarılar flat armor
    maviler flat mag. res.
    morlar flat hp

• quote:

Orijinalden alıntı: yuems

senin kadar blitz ile oynamışlığım yok fakat benimde güzel bir buildim var baya etkili oluyor... benimki biraz daha tüm statlara dayalı bir build

ilk olarak tabiki
    god of tear alıyorum
    sonra 350 gold bot (E öncelikli olmak üzere E-W skillerini maxladığım için bu bir süre yetiyor)
    shen
    cataliyst the protector (mid game olmuş oluyor biraz az verimli olucak fakat banshe için şimdiden almak lazım)
    CDR botu tamamlıyorum
    manamune tamamlıyorum
    trinity force tamamlıyorum
    banshe tamamlıyorum

kalan 2 slot için dizdiğim itemler

randuins omen ( slow passive trinity force ile stacklenebiliyor mail atmıştım evet demişlerdi ve ortaya girip ulti attıktan sonra da aktif skilini kullanıyorum kalanları iyi avlamak için hemde cdr armor ve hp veriyor)
    youmuu ghostblade (trinity force'dan gelen %15 crit çok az kalıyor bununla birlikte %30 crit oluyor E skili crit atabiliyor 1000e yakın crit atarsınız, hemde aktif olarak W skili ile beraber kimse sizi tutamaz eksradan gelen birde armor pen. ve cdr..)

rune olarak
    kırmızı armor pen.
    sarılar flat armor
    maviler flat mag. res.
    morlar flat hp

Frozen Heart yerine Randuin kasmak pek mantıklı değil bence ama Yoomuu güzel fikir

• frozen ekstradan %15 cdr biraz armor ve mana fazlası var fakat hp yok mana shield için iyi olur fakat randium'deki hp ile dengelenir yine.. benim buildde %40 ın üzerinde (masteriesle birlikte) cdr oluyor ki bundan gelecek olan %15cdr tamamen havaya uçacak..(%55?)

gel gelelim aurasına rakibi %20 attack speed düşürüyor bence rakibin movement speed olarak slow alması attack speedden daha önemli ki trinity ile %45 slow yüzdesi olacak olması gayet de randium almama neden olabiliyor... 400birimlik bir mesafede (mesela yani) 2 kere vurmakla 5 kere vurmak çok farklı şeyler ben denedim co-op da...

blitzcrank de senin kadar tecrübem elbette yoktur sadece kendi severek kullandığım buildi nedenleriyle birlikte yazdım seninki daha iyidir daha kullanışlıdır tabi lafım yok eline sağlık:)
  • quote:

frozen ekstradan %15 cdr biraz armor ve mana fazlası var fakat hp yok mana shield için iyi olur fakat randium'deki hp ile dengelenir yine.. benim buildde %40 ın üzerinde (masteriesle birlikte) cdr oluyor ki bundan gelecek olan %15cdr tamamen havaya uçacak..(%55?)

gel gelelim aurasına rakibi %20 attack speed düşürüyor bence rakibin movement speed olarak slow alması attack speedden daha önemli ki trinity ile %45 slow yüzdesi olacak olması gayet de randium almama neden olabiliyor... 400birimlik bir mesafede (mesela yani) 2 kere vurmakla 5 kere vurmak çok farklı şeyler ben denedim co-op da...

blitzcrank de senin kadar tecrübem elbette yoktur sadece kendi severek kullandığım buildi nedenleriyle birlikte yazdım seninki daha iyidir daha kullanışlıdır tabi lafım yok eline sağlık:)

Evet bende yoomuu olmadığı için o CDR havaya gitmiyor ama attack speed düşüren aura da çok etkili ve mana barrier'i küçümseyen, unutan çok insan var bir anda 1600 hp'lik kalkanı görünce direk topukluyorlar, çok eğlenceli . Blitzcrank oynarken rakipleri yakalamak gibi bir sorun pek olmuyor zaten ben yakaladığımda takımım da yakalamış oluyor power fist ve grab sayesinde bu yüzden Randuin'e pek gerek duymadım oynarken.

• Skorların bana Blitz aldırdı valla.
    İki oyun attım ikisi de win. Güzel gidiyor şimdilik.
  • evet haklısında frozzen sana 250+ hp değerinde shield vericek bunda zaten 350 hp var mana vermesede o açığı çok rahat kapatıyor... yani pek bir farkı yok o konuda... youmuu ise denemelisin derim gerçekten etkili teamfightta yada turret yıkarken 12 saniye aktif kalıyor cric chance armor pen. trinity force ile bütünleşiyor resmen bahsettiğimiz adamda birde E gibi bir skill varsa eski AS alistardan bile daha hızlı turret yıkıyor desem kim bana saçmalıyorsun diyebilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Skorların bana Blitz aldırdı valla.
    İki oyun attım ikisi de win. Güzel gidiyor şimdilik.

Nerf yiyecek diye korkuyorum

quote:

evet haklısında frozzen sana 250+ hp değerinde shield vericek bunda zaten 350 hp var mana vermesede o açığı çok rahat kapatıyor... yani pek bir farkı yok o konuda... youmuu ise denemelisin derim gerçekten etkili teamfightta yada turret yıkarken 12 saniye aktif kalıyor cric chance armor pen. trinity force ile bütünleşiyor resmen bahsettiğimiz adamda birde E gibi bir skill varsa eski AS alistardan bile daha hızlı turret yıkıyor desem kim bana saçmalıyorsun diyebilir ki

Ama aynı zamanda Manamune'den daha fazla atak kazanıyorum Frozen Heart ile . Ben Nasus'a da Yoomuu kasıyorum mesela ama bunda denemedim bir ara denerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 29 Haziran 2011; 18:32:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.