Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (575. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bleachin beni en çok etkileyen yanı Hollowların evrimi olmuştu. Basit bir hicken günün birinde Grimjow olabiliyordun. Ana karakter olan Ichigonun gokten inen power uplarina nazaran Hollowların hayatta kalma çabası beni bu seriye bağlamıştı. Bu konu üstün koru geçildi. Koca seride bir tane Vasto Lorde gördük. Shounenler icerisinde cok baska yonlere çekilecek bir konsepti vardı. Limbo, Yedi Ölümcül Günah, Cehennem ve onun yedi katı vb. Resmen harcadilar canım seriyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bleachin beni en çok etkileyen yanı Hollowların evrimi olmuştu. Basit bir hicken günün birinde Grimjow olabiliyordun. Ana karakter olan Ichigonun gokten inen power uplarina nazaran Hollowların hayatta kalma çabası beni bu seriye bağlamıştı. Bu konu üstün koru geçildi. Koca seride bir tane Vasto Lorde gördük. Shounenler icerisinde cok baska yonlere çekilecek bir konsepti vardı. Limbo, Yedi Ölümcül Günah, Cehennem ve onun yedi katı vb. Resmen harcadilar canım seriyi.

Haklısın hocam katılıyorum. Bu seri 1000 bölüm bile sürerdi, hikayesi çok derindi ancak beklentiler Aizen'in düşüşü ile birlikte sürekli aşağılara çekildi ve sonunda da bitti.
  • ben fullbringer arc'ını sevsemde sanırım dususler o arcla beraber basladı.

Acıkcası aizen ve arrancarlar sonra hollowlu insanlar buyuk ihtimal sıkıcı gelmistir millete.
  • Kusura bakmayın da yorumları okudum Bleach böyle bittiyse ağzına tüküreyim böyle işin. Kubo aklımızda her zaman kalacak ama Müthiş bir seriyi katleden adam olarak. Mangayı okumadım çünkü animesi devam eder diye umudum vardı artık o da kalmadı kendimi büyük bir boşlukta gibi hissediyorum. Mangayı okuyup sonunda cevaplanmamış sorularla kalmaktansa mangayı okumamayı tercig ediyorum. Anime dünyasına yapılan büyük bir yanlıştır bu bence.

Hajima no Ippo mangasının o kadar ilerlemesine karşın onun da animesinin devam etmemesi gibi daha bir çok örnek verebilirim.

Ben de diyorum ki "Ölüm ve Çilek"

• Hayırlısı olsun, iyisiyle kötüsüyle sonu geldi

Naruto ile Bleach'in yerini nasıl dolduracağız bakalım.
  • Bu nasıl bir son ya

• Ichigo gibi melez doğan bir çocuğun güçleri Orihime'nin güçleriyle birleşirse ortaya daha melez bir çocuk çıkar. Bu velet çok güçlü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith442

Bu nasıl bir son ya

Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık.. Söylenecek çok söz var ama anlamsız geliyor. WSJ ve Tite büyük bir kin topladınız hayırlı olsun.
  • İchigo ile Aizen kapışırken bu küçük Kurosaki'nin odasında bir boşluk oluştu bizimki de bunu yok edince JB'de yok oldu anladığım kadarıyla. Kim-Kimle karıştı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bleachin beni en çok etkileyen yanı Hollowların evrimi olmuştu. Basit bir hicken günün birinde Grimjow olabiliyordun. Ana karakter olan Ichigonun gokten inen power uplarina nazaran Hollowların hayatta kalma çabası beni bu seriye bağlamıştı. Bu konu üstün koru geçildi. Koca seride bir tane Vasto Lorde gördük. Shounenler icerisinde cok baska yonlere çekilecek bir konsepti vardı. Limbo, Yedi Ölümcül Günah, Cehennem ve onun yedi katı vb. Resmen harcadilar canım seriyi.

hocam cehennem için özel bir movie çekildi. ama kimseyi tatmin etmedi ayrı mesele.
  • gercekten ınanılmaz hayal kırıklıgıyla doluyum , yanı sırf zarakıyı onun shıkasını bankaısını bıle 100 bolum kadar anlatacak potansıyelı olan bır hıkaye bu kadar boktan bıtmemelıydı ya o kadar bekledıgım teorıler sacmaladıgım hıkaye bu kadar cheesy bıtmemelıydı o onunla evlednı bu bununla evlendı mukemmel son ya
  • Nasıl leş bir finaldi böyle ya, keşke Aizen'den sonra bitirseydi en azından efsane olarak bitmiş olurdu.
  • Pain den sonra bitmeyen Naruto gibi Aizen'den sonra bitmeyen Bleach te böylelikle ...... gibi bir finalle noktaladı demek ki para hırsı için bir yerden sonra devam etmek mantıksızmış. One Piece'ın gözünü seveyim.
  • bir varmış bir yokmuş, bleach'da vasto lorde yokmuş the end...

ha bir de savaştan sonra herkes cima'ya geliyor..

özet geçtim teşekküre gerek yok.
  • ağlıyorum şu an

leş gibiydi.
  • Millet sadece final diye son bölümü okuyup leşti çöptü gibi şeyler yazmaya başlamış anlaşılan. Evet leşti çöptü final ama manga böyle bitirilmeye zorlandı bunun farkındasınız değil mi okurken? Yoksa tahmin ettiğim gibi sadece finali okuyup yorum atmaya mı geldiniz? B.ktan bir karakterin dövüşünü bile 10 sayı gösteren Kubo, Final dövüşünü 2 sayıya sığdırdı. Bu normal geliyor mu size? Güncel manga okuyucularının daha 2 sene rahat gider manga derken 1 aya manga bitiyor haberleri çıktı biranda. Ve gerçekten de 1 ayda manga bitti. Mangaka'nın kararı olduğunu düşünmüyorum ben bunun. Bunu destekleyecek onlarca şey söylenebilir. Büyük ihtimalle dergi baskı yaptı ve fişi çekildi serinin. Kubo'da daha 2 sene belki de daha fazla gideri olan seriyi o noktadan alıp 1 aya bitirecek 4 sayı yayınladı. Tabi ki kötü olacak ve kimseyi tatmin etmeyecek bu son. Bunu yazmaya tartışmaya bile gerek yok bence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Millet sadece final diye son bölümü okuyup leşti çöptü gibi şeyler yazmaya başlamış anlaşılan. Evet leşti çöptü final ama manga böyle bitirilmeye zorlandı bunun farkındasınız değil mi okurken? Yoksa tahmin ettiğim gibi sadece finali okuyup yorum atmaya mı geldiniz? B.ktan bir karakterin dövüşünü bile 10 sayı gösteren Kubo, Final dövüşünü 2 sayıya sığdırdı. Bu normal geliyor mu size? Güncel manga okuyucularının daha 2 sene rahat gider manga derken 1 aya manga bitiyor haberleri çıktı biranda. Ve gerçekten de 1 ayda manga bitti. Mangaka'nın kararı olduğunu düşünmüyorum ben bunun. Bunu destekleyecek onlarca şey söylenebilir. Büyük ihtimalle dergi baskı yaptı ve fişi çekildi serinin. Kubo'da daha 2 sene belki de daha fazla gideri olan seriyi o noktadan alıp 1 aya bitirecek 4 sayı yayınladı. Tabi ki kötü olacak ve kimseyi tatmin etmeyecek bu son. Bunu yazmaya tartışmaya bile gerek yok bence?

hocam tamamen haklısın.

WSJ nin en sevmedigim huyu, mangaları ani bitirme kararı alıyor
  • Anime serisi hakkında bir gelişme varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozmin

Anime serisi hakkında bir gelişme varmı ?

suanlık yok

sadece 2018 de live action olacagı duyruldu
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.