Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zuko_35

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

Beyler anime yeni bitti.
    Birkaç sorum var. Şimdi şu zanpaktou ların isyan ettiği arc var ben onu atladim. Geri dönüp izlemeli miyim yoksa direk mangaya devam edeyim mi? Bu arada mangayı nereden okuyabilirim?

Zanpaktou arcı bleach'in en iyi filler bölümleridir vaktin varsa izle. Normal bölümlerin kalitesinde dövüşler var ve muramasa diye ...... bir karakter var bount bölümleri gibi vasat değildir sıkmaz adamı.

kullandığın dile dikkat et derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Beyler anime yeni bitti.
    Birkaç sorum var. Şimdi şu zanpaktou ların isyan ettiği arc var ben onu atladim. Geri dönüp izlemeli miyim yoksa direk mangaya devam edeyim mi? Bu arada mangayı nereden okuyabilirim?

izlemek istersen başlayabilirsin aslında güzeldir filler olmasına rağmen. mangaya da buradanhttp://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/480 devam edebilirsin

Mangaya şimdi başlayayım filler i da hafta sonu izlerim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

quote:

Beyler anime yeni bitti.

Zanpaktou arcı bleach'in en iyi filler bölümleridir vaktin varsa izle. Normal bölümlerin kalitesinde dövüşler var ve muramasa diye taşşaklı bir karakter var bount bölümleri gibi vasat değildir sıkmaz adamı.

Muramasa diye nası bi' karakter var tam anlamadım anlatsana

Kendisi zanpakuto olur hocam (ciddi olarak mı sordunuz emin olamadım gerçi )

Yok yok ben zukonun anlatmasını istiyorum
    gerekli yerler bold olmuştur
  •  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Saçları bu kadar turuncu muydu bu adamın yahu. :)

• Renklendirenin yorumu
  • Spoiler gelmedi mi hala yok ortalarda manga
  • quote:

Spoiler gelmedi mi hala yok ortalarda manga

bugün manga yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titreşimli Matkap

quote:

Spoiler gelmedi mi hala yok ortalarda manga

bugün manga yok diye biliyorum

manga yok diye bildirildi mi peki? bu hafta manga olmalı ama
  • niye yok ya bu hafta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

niye yok ya bu hafta ?

Golden week Japonlar bir hafta boyunca çalışmıyor.
  • http://www.turkanime.tv/anime-izle/Bleach-7-Bolum

20. dakikadan itibaren izleyin arkadaşlar masakinin ölümünü gösteriyor ve daha sonra ichigonun üstündeki örtüye dikkat edin acaba kubo bize yıllar öncesinden bir mesaj vermiş olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Panda

http://www.turkanime.tv/anime-izle/Bleach-7-Bolum

20. dakikadan itibaren izleyin arkadaşlar masakinin ölümünü gösteriyor ve daha sonra ichigonun üstündeki örtüye dikkat edin acaba kubo bize yıllar öncesinden bir mesaj vermiş olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Pun -- 3 Mayıs 2013; 15:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Panda

http://www.turkanime.tv/anime-izle/Bleach-7-Bolum

Aynen dediğim bu işte
  • Animezde izlediğimde geçen farkettim +yı da quincy cross * oldugu icin normaldir herhalde diye dusundum. Bu arada animwzden ilk 52 bölümü izliyom cok iyi oluyo arada ayrıntılar oluyo filan

• Bende dün ilk bölümü izliycektim tekrar sonra başladım yine sardı baştan izliyorum ayrıntı yakalamaya çalışıyorum yatak örtüsü takıldı gözüme
  • En son 535 mi çıktı arkadaşlar birde ne kadar ara ile hangi günler çıkıyor manga?

• quote:

En son 535 mi çıktı arkadaşlar birde ne kadar ara ile hangi günler çıkıyor manga?

En son 535 çıktı. Manga her hafta çarşamba günleri ingilizce olarak çıkıyor (aksilik olmazsa), en geç perşembe de türkçeye çevrilmiş oluyor.

Edit: Salı günleri çıktığı da oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 4 Mayıs 2013; 12:27:00 >
  • quote:

quote:

En son 535 mi çıktı arkadaşlar birde ne kadar ara ile hangi günler çıkıyor manga?

En son 535 çıktı. Manga her hafta çarşamba günleri ingilizce olarak çıkıyor (aksilik olmazsa), en geç perşembe de türkçeye çevrilmiş oluyor.

Tamam hocam teşekkür ederim. Zaten hafta sonları okurum ben. Hafta içi okul var. Umarim seneye anime devam eder de ordan da izleriz bunları.
    Bu arada Byakuya favori karakterim. İnşallah. Daha güçlü şekilde geri döner.

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam teşekkür ederim. Zaten hafta sonları okurum ben. Hafta içi okul var. Umarim seneye anime devam eder de ordan da izleriz bunları.
    Bu arada Byakuya favori karakterim. İnşallah. Daha güçlü şekilde geri döner.

Saraya gitti,power up alır
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.