Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

bu hafta naruto ve bleach cok iyi daha da iyi olacaklar birazcık azıcık hızlansalar.

İkisindede bu arcların bitmesi en az iki yılı alır ki bleachte muhtemelen daha da uzun sürer daha başlarında. İyiler hoşlarda heralde bu 3 büyükler denilen mangaları diğerleri kadar sevmememin tek nedeni sırf adı çıkmış dergi sattırıyor diye hiçbir hikaye anlatmadan haftalar aylar boyu uzattıkça uzatmaları

bleach'in bu arc'ı 10 yıl sürecek. olaya pek çok kişi girecek. asıl bombalar iki veya üç hafta sonra patmalaya başlayacak.

Ben bu bombalar patlıycak olayını Aizen arcındada duymuştum sonunda patlıyan sadece aizenin egosu oldu fazla beklentiye girmeyin bence malum bleach bu osuruk bombası bile olsa 5 sayıdan aşşağı patlamaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

bu hafta naruto ve bleach cok iyi daha da iyi olacaklar birazcık azıcık hızlansalar.

İkisindede bu arcların bitmesi en az iki yılı alır ki bleachte muhtemelen daha da uzun sürer daha başlarında. İyiler hoşlarda heralde bu 3 büyükler denilen mangaları diğerleri kadar sevmememin tek nedeni sırf adı çıkmış dergi sattırıyor diye hiçbir hikaye anlatmadan haftalar aylar boyu uzattıkça uzatmaları

bleach'in bu arc'ı 10 yıl sürecek. olaya pek çok kişi girecek. asıl bombalar iki veya üç hafta sonra patmalaya başlayacak.

Ben bu bombalar patlıycak olayını Aizen arcındada duymuştum sonunda patlıyan sadece aizenin egosu oldu fazla beklentiye girmeyin bence malum bleach bu osuruk bombası bile olsa 5 sayıdan aşşağı patlamaz

Şuanda son arcta olduğu için bence erken konuşmamak lazım.
  • Aman aman aman of of of.Harika bir arc başlıyor sanki

Yamamoto reisle kapışmış 1000 yıl önce Quincy kralı.İkisi de güçlendi.Yamamoto yaşlandı diğeri hala genç.Aizen Yamamoto'nun ne kadar güçlü olduğunu bildiği için ateş özelliğini kesmişti.Şimdi Yama'nın gerçek gücünü göreceğiz sanırım

Bu arada hayvani gücüne rağmen İchigo'nun en güçlü olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

Aman aman aman of of of.Harika bir arc başlıyor sanki

Yamamoto reisle kapışmış 1000 yıl önce Quincy kralı.İkisi de güçlendi.Yamamoto yaşlandı diğeri hala genç.Aizen Yamamoto'nun ne kadar güçlü olduğunu bildiği için ateş özelliğini kesmişti.Şimdi Yama'nın gerçek gücünü göreceğiz sanırım

o halde niye "ichigo gitti hacı dalın!" tarzı bir olay oldu çekindikleri birşeyler var, ha yamaji kadar değil belki ama
  • Bu kral dedikleri elemanın Aizen'den güçlü olduğu ortaya çıktı. Fakat ben Quincy olduğunu düşünmüyorum. Bir Quincy'nin bu kadar güçlü olabileceğini sanmıyorum açıkçası. Zaten bu kadar karizma bir karakter eline yay alıp ta savaşmaz. Hatırlarsanız kendi elemanının kolunu kesmişti. Yay ile nasıl kesecek kolu? Quincy çıkması beni biraz hayal kırıklığına uğratır, çoğu kişide Shinigami çıkmasını istiyordur zaten. Görünümünden dolayı Zaraki tarzı bir shinigami çıkabilir, belki de geçmişteki Kenpachi bile olabilir?

Birde bu Aizen geldiğinde hangi tarafta olacak? Aizen emir altında çalışacak bir tip değil, fakat bu kadar güçlü bir kişiyi de karşısına almak istemez. SS saldırı altındayken kaçabilir diye düşünüyorum.
  • Hangi bolumde biraktigimi bile unuttum baslamanin zamani geldi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bu kral dedikleri elemanın Aizen'den güçlü olduğu ortaya çıktı. Fakat ben Quincy olduğunu düşünmüyorum. Bir Quincy'nin bu kadar güçlü olabileceğini sanmıyorum açıkçası. Zaten bu kadar karizma bir karakter eline yay alıp ta savaşmaz. Hatırlarsanız kendi elemanının kolunu kesmişti. Yay ile nasıl kesecek kolu? Quincy çıkması beni biraz hayal kırıklığına uğratır, çoğu kişide Shinigami çıkmasını istiyordur zaten. Görünümünden dolayı Zaraki tarzı bir shinigami çıkabilir, belki de geçmişteki Kenpachi bile olabilir?

Birde bu Aizen geldiğinde hangi tarafta olacak? Aizen emir altında çalışacak bir tip değil, fakat bu kadar güçlü bir kişiyi de karşısına almak istemez. SS saldırı altındayken kaçabilir diye düşünüyorum.

aizen mühürlü. istesede kaçamaz.
  • quote:

quote:

Bu kral dedikleri elemanın Aizen'den güçlü olduğu ortaya çıktı. Fakat ben Quincy olduğunu düşünmüyorum. Bir Quincy'nin bu kadar güçlü olabileceğini sanmıyorum açıkçası. Zaten bu kadar karizma bir karakter eline yay alıp ta savaşmaz. Hatırlarsanız kendi elemanının kolunu kesmişti. Yay ile nasıl kesecek kolu? Quincy çıkması beni biraz hayal kırıklığına uğratır, çoğu kişide Shinigami çıkmasını istiyordur zaten. Görünümünden dolayı Zaraki tarzı bir shinigami çıkabilir, belki de geçmişteki Kenpachi bile olabilir?

Bu arc gelecek Aizen. Nasıl kaçar yada kaçırılır bilemem.
  • quote:

Shinigami'ler olabiliyor ama Quincy neden güçlü olamıyor? Adam 1000 yaşının üzerinde. Ayrıca hatırlarsan Ishida bile kılıç benzeri bir alet çıkarabiliyordu. Ayrıca neden hayal kırıklığı olsun. Quincy'lerle bir savaşı Ishida ilk ortaya çıktığından beri bekliyorum ben mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Shinigami'ler olabiliyor ama Quincy neden güçlü olamıyor? Adam 1000 yaşının üzerinde. Ayrıca hatırlarsan Ishida bile kılıç benzeri bir alet çıkarabiliyordu. Ayrıca neden hayal kırıklığı olsun. Quincy'lerle bir savaşı Ishida ilk ortaya çıktığından beri bekliyorum ben mesela.

Quincy'ler yanlış hatırlamıyor isem insanlar. Adamın 1000 yıl yaşaması imkansız o yüzden. Güçlü olabilir elbette fakat Zaraki tarzı bir herifin elinde yay ile ok atması biraz komik olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

Aman aman aman of of of.Harika bir arc başlıyor sanki

o halde niye "ichigo gitti hacı dalın!" tarzı bir olay oldu çekindikleri birşeyler var, ha yamaji kadar değil belki ama

İchigo'yu öldürmek değil de başka bir şey için kullanmak istiyor olabilir.Tüm kaptanlar orada bir de Yamaji var İchigo'dan çekineceğini sanmıyorum.Bir bit yeniği var işin içinde.Yamaji yani bu please.Adam kralın koruması olmamış shinigamilerin başında kalmış.En güçlü ateş zampaktou'su olarak bahsedilmişti.Kendi alevini durdurmaya kalkmasa zampaktosuz halde bile Aizen'e kafa tutacağına inanıyorum reisin Bu arc'ın sonunda belki o adamla beraber ölebilir ama kolay bir ölüm çizerse Kubo'yu affetmem
  • quote:

quote:

quote:

Aizen cehennemin bilmem kaçıncı katında mühürlü biçimde. Belki Vandenreich karışıklık amacıyla salabilir Aizen'i bir şekilde ama sanmıyorum. Bu arada Aizen'in geleceğinden nasıl bu kadar emin olduğunuzu sorabilir miyim? Kubo'nun spoilerlarında böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ascheritt

quote:

quote:

quote:

Aizen cehennemin bilmem kaçıncı katında mühürlü biçimde. Belki Vandenreich karışıklık amacıyla salabilir Aizen'i bir şekilde ama sanmıyorum. Bu arada Aizen'in geleceğinden nasıl bu kadar emin olduğunuzu sorabilir miyim? Kubo'nun spoilerlarında böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum da.

Aizen cehennemde değil. "Seni yeraltı hapishanesinin sekizinci ve en alt katı olan Muken'de 18,000 yıl hapse mahkum ediyoruz."

Yeni arc için Kubo ile yapılan röportajda(bir kaç sayfa önce verilmişti.) "Aizen geri dönebilir" sözü geçiyordu.
    Aizen'nin hapse girdiği andan itibaren geri dönmesi kesinleşti bence. Kubo'nun içeride yatması için hapis cezası verdiğini düşünmüyorsunuz herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 22 Nisan 2012; 10:03:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ascheritt

quote:

quote:

quote:

Aizen cehennemde değil. "Seni yeraltı hapishanesinin sekizinci ve en alt katı olan Muken'de 18,000 yıl hapse mahkum ediyoruz."

Yeni arc için Kubo ile yapılan röportajda(bir kaç sayfa önce verilmişti.) "Aizen geri dönebilir" sözü geçiyordu.
    Aizen'nin hapse girdiği andan itibaren geri dönmesi kesinleşti bence. Kubo'nun içeride yatması için hapis cezası verdiğini düşünmüyorsunuz herhalde?

aynen geri dönmeyecek adamı kesip atıyorlar.
  • Bir şeyler atın ortaya da tartışalım. Nasılsa manga yok 1-2 hafta, vakit geçiririz.
  • 1. ichigonun içindeki + ilguiorra vaste lorde
    2. eğer bu son arc ise ss muhtemelen yenilecek ki 0. takımı felan görelim
    3. kubo bankai krizine girmişti muhtemelen bu sorunu madalyon meselesi ile çözdü yani birçok kaptanın bankasini göremeyeceğiz
    4.ishidanın babası ve ichigonun babası geçmişte ne halt yedilerse beraber yemişler artık buna eminim

hade tartışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

1. ichigonun içindeki + ilguiorra vaste lorde
    3. kubo bankai krizine girmişti muhtemelen bu sorunu madalyon meselesi ile çözdü yani birçok kaptanın bankasini göremeyeceğiz
    4.ishidanın babası ve ichigonun babası geçmişte ne halt yedilerse beraber yemişler artık buna eminim

hade tartışın

1. Ne demek istediğini tam anlamadım burada
    2. 0. Takımı yenilse de yenilmese de göreceğiz bence.
    3. Bankai'yi mühürlemesi için sanırım Bankai açan şahsın yanına yaklaşması gerekiyor yada ona dokunması. Zaten Ichigo'nun Bankai'sini mühürlemeye çalışan IVAN seviyesinde biri için Bankai açmazlar. Ben bu arc, en azından Ukitake ve Shunsui'nin bankailerini görebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca manga 5 bölümde savaşa girdi nerdeyse, Uzun bir arctan bahsediyoruz. Şuan ki düşmanların arkasından daha beter bir şeyler çıkabilir gibime geliyor.
    4. Isshin ile Ryuken arasında ki ilişkinin, Ichigo ile Ishida arasındaki ilişkiden bir farkı yok. Benim merak ettiğim ise; Isshin'in FGT'yi kimin karşısında kullandığı.

---------------------------------------------

Bende sorayım bir kaç şey;

1. Kedi kadın Yoruichi nerelerde?
    2. Bu Urahara HM'da ne işler çeviriyor yine?
    3. Hiyori'nin gördüğü şey ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 25 Nisan 2012; 12:22:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

1. ichigonun içindeki + ilguiorra vaste lorde

hade tartışın

1. Ne demek istediğini tam anlamadım burada
    2. 0. Takımı yenilse de yenilmese de göreceğiz bence.
    3. Bankai'yi mühürlemesi için sanırım Bankai açan şahsın yanına yaklaşması gerekiyor yada ona dokunması. Zaten Ichigo'nun Bankai'sini mühürlemeye çalışan IVAN seviyesinde biri için Bankai açmazlar. Ben bu arc, en azından Ukitake ve Shunsui'nin bankailerini görebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca manga 5 bölümde savaşa girdi nerdeyse, Uzun bir arctan bahsediyoruz. Şuan ki düşmanların arkasından daha beter bir şeyler çıkabilir gibime geliyor.
    4. Isshin ile Ryuken arasında ki ilişkinin, Ichigo ile Ishida arasındaki ilişkiden bir farkı yok. Benim merak ettiğim ise; Isshin'in FGT'yi kimin karşısında kullandığı.

---------------------------------------------

Bende sorayım bir kaç şey;

1. Kedi kadın Yoruichi nerelerde?
    2. Bu Urahara HM'da ne işler çeviriyor yine?
    3. Hiyori'nin gördüğü şey ne?

1. ichigonun içindeki hallow ve ulquiorra vastelorde dedim yani en güçlü hallow bunu söylerken yamiden kıyas alıyorum adam normal haliyken 10 numara ama savaş moduna girince 0 oluyor ama zamana hükmeden ve sürekli kendini yenileyen hallowların üstünde yeralması "o" ın ilk haliyle çok çok saçma olur muhtemelen ilk açılımı bir nevi shikai haliydi yoksa kenpachi hiç zorlanmadan 0. espadayı nasıl indirsin 5. yi bile zorla yendi.

+böyle düşünürsek iki kaptanın savaşının esgeçilmesinin de bir anlamı olur

bu teoriyi toparlayacak olursak

-->. yami yapay bir vaste lorde idi o nedenle "0" numara verilmişti ilk salınımı giriş seviyesi gücünü ikinci salınımı asıl gücünü ortaya koyuyordu ama sonuçta yapay olduğu için iki güçlü kaptan birleşip onu yenebildi savaşta vaste lordelere ait detaylar olduğu söylendiği yada yaşandığı için burası için es geçildi yami savaşırken sürekli ben bunu söyle yapıyorum gücüm şöyle böyle konuşan biri illaki konuşmuştur o ilerde kenpachiden yada byakuyadan öğreneceğiz birşeyler. ulquiorra nın ilk salımı o kadar güçlüydiki 4. espada oldu ama ikinci salınımını kimseye göstermediğinden asıl gücünü aizen bile bilmiyordu ve hiç bir kaptan göremeden öldü gitti dolayısıyla şimdi ss dekilerde HM dakilerde ichigo vs ulquiorra nin nasıl bir savaş verdiğini orada nasıl güçlerin çarpıştığını bilmiyorlar

2. dediğin gibi olması için bu adamlara birilerinin yardım etmesi lazım muhtemelen geçen savaşlarında tam yenilecekken birileri bunların kaçmalarına yardım edip himayelerine aldı belkide öyle oldu bilemiyorum "bunlar ortak düşmanımız bu halinizle yenemezsiniz bekleyin ve güçlenin" dimişler ve şimdi bunları piyon olarak kullanıyor olabilirler. ve şimdiden direk ss ye saldırmaları aslında onların esas adam olmadıklarını piyon olduklarını gösteriyor bu gidişle zaten bir yılı bulmaz hepsi nalları dikerler eğer bu arc denilen kadar uzun sürecekse son saldırı kararlarıyla emin oldum "artık bunlar sadece piyon"

3. ichigo ile aralarında baya mesafe vardı eleman yinede işe yaramadığına şaşırdı bu ichigonun özel durumuyla alakalı olabilir sonuçta boşuna ichigo gitti hadi dalın demezler. ve hatırladığım kadarıyla ukitakenin bankasi zaten tırt bişeydi gelen saldırıyı iade ediyor felandı 1. espada ile savaşında görmüştük

4. adamların ikiside köşelerine çekilmişler biri shinigami güçlerini kaybetmiş diğeri çok güçlü olduğunu hissettirdi ama asla savaşa girmedi. isshin fgt olayı bence direk ichigo ile alakalı bir durum yada açıklaması ichigo ile alakalı. yoksa nasıl FGT yi bilsinki mangada herkesin kendine göre güçleri var

seninkilere gelince

1. yoruichi bankai fillerinde olduğu gibi en başından beri olayları inceliyor muhmetemelen HM da
    2. uruhara eski istihparatçı geçmişte bildikleriyle yeni olayları harmanlayıp teori üretti zaten o nedenle HM ya geldi bir çok şeyi ondan öğreneceğiz ve muhtemelen eski istihparatçı kaptan ve eski istihparatçı teğmen HM da karşılaşacak (youichi ve uruhara)
    3. hiyori ışığı gördü galiba (şimdi bunlar yarı hallowya ) muhtemelen araştırma inceleme için HM ya kaçırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysan240 -- 25 Nisan 2012; 14:06:04 >
  • @baysan240

Dediğin şey bankai değil. Sadece kılıçlarını uyandırdılar diye biliyorum.

Isshin'nin FGT kullandığını, reiatsusunun kaybolup geriye gelmesine bağlıyorum. Zaten bilmediği bir şeyi oğluna nasıl öğretsin. Ayrıca Isshin'de "Getsuga Tensho" atabiliyor.

Yoruichi istihbarat takımından değil. İstihbarat takımı 12. takım oluyor. Yoruichi ise 2. takımın kaptanı idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 25 Nisan 2012; 15:21:01 >
  • quote:

@baysan240

Dediğin şey bankai değil. Sadece kılıçlarını uyandırdılar diye biliyorum.

Isshin'nin FGT kullandığını, reiatsusunun kaybolup geriye gelmesine bağlıyorum. Zaten bilmediği bir şeyi oğluna nasıl öğretsin. Ayrıca Isshin'de "Getsuga Tensho" atabiliyor.

Yoruichi istihbarat takımından değil. İstihbarat takımı 12. takım oluyor. Yoruichi ise 2. takımın kaptanı idi

yok paşam ben bankai gibi dedim güç salınımı aşaması açısından yani

isshin konusunda bende senle aynı şeyi söyledimde sen anlamadın bende adamın fgt kullandığını varsayıyorum yoksa nerden bilecek ichigonun böyle bir yeteneği olduğunu hatta onların shinigamilik ilişkileride farklı diyorum babayla oğulun aynı birebir aynı güce sahip olmaları saçma olur o zaman byakuyanın babasıyla gücü aynıdır ee byakuyanın dedesi aynı zamanda yorichininde dedesi o zaman yoruichiyle byakuya aynı bankaiye sahip

onların olayı farklı ama nasıl açıklayacaklar bende bilmiyorum

şimdi saifon hangi takımın kaptanı hacıı yoruichi o takımın kaptanı ve uruharada teğmeni diye hatırlıyorum ben sonra boşalan kaptanlığa uruharayı teklif etmişti felan filan işte
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.