Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
425.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grim Reapér

herkes dönüyor bir grimmjow ortaya çıkamadı yenilgiyi hazmedemi güç falan mı topluyor acaba.

Bence Grimmjow dönecek ya ilerki bölümlerde. Önceki yaptığı gibi hollow yiyordur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

herkes dönüyor bir grimmjow ortaya çıkamadı yenilgiyi hazmedemi güç falan mı topluyor acaba.

Bence Grimmjow dönecek ya ilerki bölümlerde. Önceki yaptığı gibi hollow yiyordur belki.

güçlü dönerse çok iyi olur. şöyle ulquiorra gibi 2. dönüşüm falan yapsa dağıtır ortalığı.
  • espadalara çok sempati duyuyordum bu arc tam benlik olacak he
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

yeni bölümler geldikçe o.p. tarzı bir arc olacağına inanmaya başlıyorum iyece bkz ichigonun bankaisinin durumu özel olması ve çalınamaması onu en öne çıkartıyor yanına ver zaraki yoruichi ve vaizardları kralın emrindeki herkesi dağıtıp kaçırılan kişileri tutsakları kurtarsınlar hepsini kendi taraflarına çeksinler hep birlikte orayı yıksınlar en son ichigo da kral ile vs yapsın bitsin ichigo yanına aizen i de alırsa şaşırmam çünkü aizenin amacı zaten kralı devirmekti, bu arc ta krala karşı olacak haydeee

aha alıntılıyorum, ichigo ne var ne yok yanına alıp yıkar orayı
  • quote:

quote:

yeni bölümler geldikçe o.p. tarzı bir arc olacağına inanmaya başlıyorum iyece bkz ichigonun bankaisinin durumu özel olması ve çalınamaması onu en öne çıkartıyor yanına ver zaraki yoruichi ve vaizardları kralın emrindeki herkesi dağıtıp kaçırılan kişileri tutsakları kurtarsınlar hepsini kendi taraflarına çeksinler hep birlikte orayı yıksınlar en son ichigo da kral ile vs yapsın bitsin ichigo yanına aizen i de alırsa şaşırmam çünkü aizenin amacı zaten kralı devirmekti, bu arc ta krala karşı olacak haydeee

Kral derken neyin kralı hocam?Arctaki güçlü eleman kral değil ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

quote:

quote:

Ruh kralından bahsetmiyoruz zaten

www.mangareader.net
    Bleach 484 - Read Bleach 484 Online - Page 16
    http://www.mangareader.net/bleach/484/16

Sağ alta bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

quote:

quote:

Sağ alta bak

Tamam şimdi oldu dedim ne oluyor (: Bunun da hikayesi Soul Society'den kovulmak gibi bir şey olacak.Bir ilişkisi var orayla.Her kovulan,itilen,kakılan gaza gelip ezeli düşman oluyor ama bu sefer ki güçlü gibi.Gerçi Aizen'de güçlüydü.Her türlü İchigo alacak.Büyükler sahneye çıksın artık.Urahara reyizi istiyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

quote:

quote:

Sağ alta bak

Tamam şimdi oldu dedim ne oluyor (: Bunun da hikayesi Soul Society'den kovulmak gibi bir şey olacak.Bir ilişkisi var orayla.Her kovulan,itilen,kakılan gaza gelip ezeli düşman oluyor ama bu sefer ki güçlü gibi.Gerçi Aizen'de güçlüydü.Her türlü İchigo alacak.Büyükler sahneye çıksın artık.Urahara reyizi istiyoruz.

Isshin'i bekliyorum ben bi bankaili halini görseydik
  •  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Bu elemana ne oldu ki, ölmedi diye biliyorum ben Zaraki-Byakuya ile dövüşünde. Kendisi en güçlü Espada idi. Numarası 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Bu elemana ne oldu ki, ölmedi diye biliyorum ben Zaraki-Byakuya ile dövüşünde. Kendisi en güçlü Espada idi. Numarası 0.

dövüşten sonra kısaca gözükmüştü yerde yaralı halde. hollowlaşmış köpeğe laf atmıştı. sonra son nefesini verdi.

halibel ve grimmjow var espadalardan. grimmjow daha gözükmedi ama yakında döner. bunlar haricinde stark yada ulquiorra yaşasaydı iyi olurdu valla.
  • quote:

quote:

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

dövüşten sonra kısaca gözükmüştü yerde yaralı halde. hollowlaşmış köpeğe laf atmıştı. sonra son nefesini verdi.

halibel ve grimmjow var espadalardan. grimmjow daha gözükmedi ama yakında döner. bunlar haricinde stark yada ulquiorra yaşasaydı iyi olurdu valla.

Ulqi olsa cidden güzel olur du. Ichigo'nun yanında Ulqi ve Grimjow'un olduğunu düşünsene. Ichigo da hollow açmış bir şekilde

Ben öldüğünü düşünmüyorum. Kaptanlar öldürmek istese niye yaşamasına izin versinler ki. Zaraki daha da güçlen sonra kapışırız demiştir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Nisan 2012; 18:12:01 >
  • grimmjow assolistler en sn çıkar hesabı yapacak herhalde.
  • Grimmjow bizimkiler zor durumdayken çıkıcak napıyonuz ezikler dicek
  • grimjoww o kadar güçlü değildiki gelse ne olur gelmezse ne olur 0 numara yanlış hatırlamıyorsam ölmemişti son nefes felan olmadı ulg. ise kesin öldü adam atomlarına ayırılıyordu en son dönerse çok saçma olur ama dönmesi çok ciddi fayda sağlar öyle 3. numaraya felan benzemez ikinci salınımı çok çok güçlüydü onun biz hiç bir hallowda o kadar büyük bir güç görmedik "artizde görmedikya neyse"

ikinci salınımın hakkında düz mantık yaparsak 10 numara ikinci salınımda sıfır oluyordu yukarıda verilen halini kenpachi tekbaşına zorlanmadan ezmişken ikinci salınımına ikisi birden anca yetmişti
  • Şu anda Ichigo'dan güçlü kimse yok seride. Kral dedikleri eleman ne kadar zorlar onu bilmiyorum. Ama illaki yardım gibi bir şey olacaksa bu 0. takımdan gelir. (Ruh kralının korumaları)

Sanırım bu 0. takımında diğer takımlarda olduğu gibi bir tane kaptanı var. Teğmen gibi elemanlarda bizim kaptanlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. 12. takımın eski kaptanı 0. takıma terfi etmişti, 0. takıma direk kaptan olmamıştır herhalde.

Ichigo'nun babasının 0. takımdan olma ihtimali olabilir mi sizce?
  • quote:

Şu anda Ichigo'dan güçlü kimse yok seride. Kral dedikleri eleman ne kadar zorlar onu bilmiyorum. Ama illaki yardım gibi bir şey olacaksa bu 0. takımdan gelir. (Ruh kralının korumaları)

Sanırım bu 0. takımında diğer takımlarda olduğu gibi bir tane kaptanı var. Teğmen gibi elemanlarda bizim kaptanlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. 12. takımın eski kaptanı 0. takıma terfi etmişti, 0. takıma direk kaptan olmamıştır herhalde.

kurosakinin SS te pek lafı geçmedi hatta hiç biri demedi ki abi isshin diye bir adam var shinigami ama ne shinigamisi kasaptan mı aldı ehliyeti getsuga tensho ve fgt yi biliyor, kaldı ki fgt kullanmış olması da muhtemel burdan en az aizen kadar güçlü biriyle savaştığı anlamını çıkarırsak isshin 0. takım olarak birilerine yanlış yapmış olabilir bkz kralın kızına yan gözle bakmak bu ichigonun hayvani reiatsusunu bir yerde açıklar
  • bence ichigo insan değil. o herif ss nin yeni kralı olacak benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

bence ichigo insan değil. o herif ss nin yeni kralı olacak benden demesi

Bence Ichigo, teorideki gibi; kralı yenip tüm ruhlara özgürlüğünü verecek. Ve hüzünlü bir son olacak çünkü kral yok olursa, kralın yarattığı her şey ortadan kaybolacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

bence ichigo insan değil. o herif ss nin yeni kralı olacak benden demesi

Bence Ichigo, teorideki gibi; kralı yenip tüm ruhlara özgürlüğünü verecek. Ve hüzünlü bir son olacak çünkü kral yok olursa, kralın yarattığı her şey ortadan kaybolacak.

teori cidden baya inandırıcı. çok sağlam dayanaklar üzerine oturtmuş. bence de olabilitesi var. zaten hikayenin sonunda kralla kapışacağından emin gibiyim
  • quote:

Şu anda Ichigo'dan güçlü kimse yok seride. Kral dedikleri eleman ne kadar zorlar onu bilmiyorum. Ama illaki yardım gibi bir şey olacaksa bu 0. takımdan gelir. (Ruh kralının korumaları)

Daha Yamamotoyla kapışmadı
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.