Şimdi Ara

Bleach HD bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bleach 1280x720 çözünürlük kaçıncı bölümden itibaren başlıyor

Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • 160larda WideScreen çıkmaya başladı. HorribleSubs 270lerde çevirmeye başladı. Bildiklerim bunlar. Bleach çeviri grupları ve kaliteleri ile ilgili bilgi veren bi web sayfası vardı ama bulamadım. Bulabilirsem koyarım.

Düzeltme: 168den itibaren 720p sürümleri yayınlanmaya başlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 21 Nisan 2011; 0:23:12 >

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

160larda WideScreen çıkmaya başladı. HorribleSubs 270lerde çevirmeye başladı. Bildiklerim bunlar. Bleach çeviri grupları ve kaliteleri ile ilgili bilgi veren bi web sayfası vardı ama bulamadım. Bulabilirsem koyarım.

Düzeltme: 168den itibaren 720p sürümleri yayınlanmaya başlanmış.

bende 168 diye buldum başka yerde

ama 168-200 arasi linkleri bulamıyorum eğer bu konuda varsa bilgin mesaj atarsan sevinirim
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • nedir bu bleach sevdası

naruto fan boy musun ucube herif ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.