Şimdi Ara

Blaupunkt bozuldu :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün aracımın üzerinde orjinal gelen blaupunkt mp3 çalar teybim sapıttı tabiri caizse.. açılmıyor , cd yuvası sürekli ve kesik kesik cd çıkarma sesi yapıyor , radyo açılsa da hoparlöre ses gelmiyor , bazen de geliyor bir hayli kurcalayınca.. tuhaflaştı yani ... kafamı da bozdu daha aracı alalı 1 yıl olmadı.. Dün aradım servisi tabii arefe olduğu için kapatmak üzerelerdi.. Acaba şimdi değişim mi yapacaklar yoksa tamirmi .. Biraz canım sıkıldı yani , sizinle de paylaşmak istedim.. Bu arada kafam bozulduğu için Sony ve Pioneer mp3 teyp arayışına girdim.. Ne dersiniz , değişecek teybimi kullanayım yoks şöyle bi sony yada pioneer mı alayım.. gelecek olan teybi de satarım diye düşündüm...

Tekrar iyi bayramlar...

• Cerato kullandım,Carens kullanmaktayım,iki araçta da ses sistemi mükemmel,Blaupunkt bence iyi bir marka,ilk defa böyle bir problem duyuyorum,geçmiş olsun,hayırlı bayramlar...
  • Teybin değişimini yapmazlar sanırım.Tamir ederler. Ancak model olarak beğenmeyip ekranlı navigasyonlu bir model almayacaksanız.Zaten pionner kadar kaliteli modeller.
  • Bence değiştir sony pioneer gibi bir şey al rahat et.

Resimdeki model mükemmel.

Blaupunkt bozuldu :(
  • Yorumlar için sağolun beyler.. Cuma günü sabahtan gideceğim servise , bakalım ne olacak durum.. Bugün bi sony bayiine de uğradım ama fiyatlar 390ytl gibi civarda başlıyor çok geldi yaw.. şu ara biraz da ekonomi açık bende abartılı geldi.. ama sonylerin ekranları çok güzeldi usb girişlisi çok hoşuma gitti..

gelişmeleri buraya yazarım...
  • Evet bu usb girişi olayı gerçekten çok güzel.Araç üzerindeki mp3 çalar ancak usb daha güzel. en iyisi neyse o olsun inşaallah.
  • benim görüşüm boşuna para vermeyin.. değiştireceklerse onu kullanın.. teyp alma mecburiyetinde kalırsan pioneer 6000 modelini tavsiye ederim.. usb olayı var.. ben gecenlerde aldım çok memnunum.. 5050 kaçağı fiyat olark uygun..

servis genelde tamir ediyor yenisiyle değiştirmiyor.. ancak tamir edilsede kullanın derim.. blanpunk gerçeketn kaliteli bi marka.. ben kasetçalar diye pioneerle değiştirdim yoksa değiştirmezdim kesinlikle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer vs Kenwood
    7 ay önce açıldı
    Renault otjinal teyp sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar

Cuma günü servise gittim teybi söküp gönderdiler 1 hafta içinde ya tamiri yapılacak yada yenisi gelir dediler.. Bakalım bekleyip göreceğiz.. Bu arada tüm öneriler için teşekkür ederim.. Bu hafta gelişen duruma göre yazarım sonucu
  • Bugün servisi aradım , teyp hala istanbuldaki bosch servisindeymiş , muhtemelen haftaya sarkabilir denildi.. çok sinir bir durum , walla uzun yola gidecek olsam almak zorunda kalırdım ama şimdi bekleyebiliyoruz en azından...
  • Bugün öğleden sonra aradılar teyp gelmiş gittim aynı teybi tamir etmişler oh be özlemişim arabada müzik zevkini
  • Arkadaşım aynı olay benimde başıma geldi geçen sene, yani araç 1 yıllıkken, aynen seninki gibi bosh servise gitti 15 gün sonra geldi, cihazla gelen bosh kağıdına baksana ne tavsiye etmişler? bende "orjinal mp3 kullanın" diyordu :):) orjinal mp3 gören varmı?
    Madem arızalar aynı o zaman araç 1,5 - 2 yaşına gelince 4.vitesten atma olayına hazırla kendini:) inşallah sende olmaz ama bende oldu ve araç 2 gündür serviste, şanzuman indi 4 vites ile ilgili dişliler değişecek.
    Herşeye rağmen aracımdan ve Kia dan çok memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre768

Arkadaşım aynı olay benimde başıma geldi geçen sene, yani araç 1 yıllıkken, aynen seninki gibi bosh servise gitti 15 gün sonra geldi, cihazla gelen bosh kağıdına baksana ne tavsiye etmişler? bende "orjinal mp3 kullanın" diyordu :):) orjinal mp3 gören varmı?
    Madem arızalar aynı o zaman araç 1,5 - 2 yaşına gelince 4.vitesten atma olayına hazırla kendini:) inşallah sende olmaz ama bende oldu ve araç 2 gündür serviste, şanzuman indi 4 vites ile ilgili dişliler değişecek.
    Herşeye rağmen aracımdan ve Kia dan çok memnunum...

Amman emre ağzında yel alsın ... Bu 4.vites sorununu bana 1 yıl önce bir arkadaşım da söylemişti hatta sorunu yaşayan efes pilsen bayiisiydi o zaman filo halinde kia rio almışlardı , birkaçında bu problem oluşmuştu dedi ben inanmamıştım , şimdi sen de söyleyince şaşırdım .. bu 4.vites olayında yüksek devirli kullanımın etkisi varmı acaba ? mesela siz yüksek devirli mi yoksa normal mi kullanırsınız aracı ?

bu arada çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.. ( ve evet herşeye rağmen çok güzel araçlar )

• Selamlar
    4. vites sorunum garantiden halledildi. Ankara MEB Başayar yetkili servisinde 4 vitesle ilgili parçalar değişti ve 5 kuruş ödemedim. Ancak tüm bakımlarının yapılıp yapılmadığına öncelikle baktılar tabiiki...
    Şu an sorun gözükmüyor yaklaşık 1 hafta oldu servisten alalı, 4 vites sorunsuz. Benim canımı sıkan şanzumanın inip binmesi oldu, bi nevi kızlığı bozuldu 2 yaşındaki aracın:)
    Haa bu arada araç 30500 km de olduğundan 30 bin bakımınıda yaptılar garantiye girmesi için, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, frenlerin bakımı rot balans ve işçilik toplam 325 ytl ödedim. Poleni değiştirtmedim yaklaşık 40 ytl fiyatı var işçiliği ile 50 ytl :(
    Yüksek devir konusuna gelince, tüm ustalar motorun istenilen devire kadar çıkabileceğini tehlikeli noktada devre kesici olduğunu, canın nasıl isterse öyle kullanmanı söylüyorlar. Sorunun sebebi ise : sıkı durun " abi kul yapısı napıcan arada çıkıyor işte" yani devirle filan alakası yok, kul yapısı olmasıyla alakalı:)
    Herkese keyifli, kazasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre768 -- 16 Ekim 2008; 3:31:28 >

• Aynı teybi yollamalaı hem iyi hem kötü. Benimde bu aralar Cd-Rw ye yazdığım mp3 leri okumuyor :((

Ayrıca orjinal mp3 olayı hoşuma gitti :)))))
  • Ya arkadaşlar benim de Cerato daki Blaupunkt artık yazdığım mp3 cd leri okumuyor. Bir servise götürdüm. Mp3 okuyan devre bozulmuş dedi ve 70 euro yenisi dedi. yani 140 lira falan. Tamiri 110 lira. Pionerr usb li uzaktan kumandalı teyp de benimkini alırsa 200 lira olurmuş. Tam da olmadık zamanda bozuldu. Ses kalitesinden falan çok memnundum. Başına böyle birşey gelip de ucuz yoldan halleden var mı?

Arkadaşlar tesadüfen buldum. Teyp kapalıyken cd yi takarsanız bu şekilde mp3 cd yi okuyor. Fakat ne yazık ki artık tekrar yazılabilir cd leri okumuyor. Cd çalarken de teybi kapatmazsanız yani yeybi kontağı kapatınca kapatırsanız sorun olmuyor. Tekrar araba çalışınca kaldığı yerden çalmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 20 Kasım 2008; 19:53:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.