5 bildik %95 ama zorla 5 oldu NAVI- VITALITY-ENCE- HEROIC 4 YAPAR FAZE-G2-FURIA dan biride mutlaka çıkar eder 5 |
BLAST Paris Major 2023 [Ana Konu] (7. sayfa)
-
-
Evet şimdi fark etdim 0-3 kimse bilemedi dünyada
Navi heroic vitalty ence çıkar ama furia faze furia bu 3 direk birbiriyle oynayacaklar
Furia yerine fnatic veya nip basasım vardı, basmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Mayıs 2023; 23:54:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum. 5. olarakta g2 gibi geliyor. Bad News Eagles'a karşı bugün şansızlık yaşamayıp wini alsalardı, benim için süper olacaktı.
-
Yarın fnatic yenerse, g2 ve faze de kendi maçlarını kazanırsa, g2-faze oynayacak.
GL nin yarın fnatic i yenmesi lazım. GL eğer yenerse Faze fnatic ile , g2 ence-ıtb yenileniyle oynayacak.
-
NaVi toparlamış bugün düne göre. Aklı başına gelmiş hepsininin.
NaVi 16 - Nip 9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 14 Mayıs 2023; 13:32:19 > -
Şansımız 180 derece döndü gl kazaninca artık sonraki turlarda faze g2 karşılaşmayacak
ence s.çtı
-
Liquid azdı challanger'da sürünen liquid şimdi çoştu heroic ile kafa kafaya oynuyor hatta 1 tık daha iyide diyebilirim
-
Sürünen liquid finale gidiyor.
-
2-1 yapmış adamlar surdan elenseler bile güzel işler yapıyorlar. Aynı şekilde apeks ve monte kolay lokma olmadıklarını gösterdiler.
Faze maçı Allah 'tan bo1 değil.
Geçmiş olsun bana
-
ence gg
-
Furia yerine nip fnatic basacaktim
Çoğunlugunu dinledim yatdım
Ben Nip yaptım yatar mıyız yatmaz mıyız bilmiyorum.
Son round Faze ipten döndü.
-
Navi de yeniliyor şuan tüm pickemler çöp olacak
-
Navi nalları diktiğine göre herkese geçmiş olsun.
-
Ence yatınca pickem yatdı sanmıştım ama bu sefer naviden yatıcam sanarım
Bende böyle oynacaktım furia da bu bildikleri var diye oynamadım pişmanım furia bastigim icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X