Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
16
Favori
50.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: Sarfhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkhail

quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Pack alan var mı? 25 dolarlık founder packi almayı düşünüyorum ama değer mi değmez mi kestiremedim.

Ben Master Pack aldım, 25 dolarlık pack ise alınmaya değmez bence. Sadece CBT katılımı (ki 5 hafta sonu sadece) ve 3 gün erken başlama veriyor sadece. 3 gün telafi edilmez bir süre değil. Çok rahat şekilde 45 olunur 3 güne tamam da, takip eden 3 günde de sonradan başlayanlar yetişebilir. PlayBnS sunucusu zaten EU çevirisini çaldı, CBT yerine orada da oyunu görebilirsiniz, %100 CBT yerini tutmaz farklılıklar olacak elbet ama eksikliği kapatmak adına iyi olur.

PlayBNS de 4 ayı geçkin süredir yardırarak oynuyorum ancak, kesinlikle CBT yerini tutmaz. PlayBNS gerçekten çok kötü bir sürüm. Yanlış bilmiyorsam 2009 Çin Beta sürümünden kalma verisyon. Çakma filan ama işte oyun çok iyi olunca insan genede oynuyor. İngilizceye filan çevirmişler ama çivi yazıları filan zor okunuyor. Yinede 25 dolar vermektensede PlayBNS denenebilir. Param çok diyorsanda rusyaya bulaşma

3 ay kadar oynadım playbns de, 3 senelik bir server olduğu için çok fazla zaman harcamak gerekiyor ve atı alan üsküdarı geçmiş, pvp de çoğunlukla eziyorlar. Ve rus privatede bazı özellikler doğru dürüst çalışmıyor(upgrade zinciri gibi). Resmi server beklemek en iyisi. 24$ lık Initiate Pack aldım pusudayım eu için.

Aynen haklısın. Ben açıkcası, eu geldiğinde kendime en uygun karakter seçimini yapmak için oynadım PlayBNS'de. Her class i denedim. En sonunda blademaster da karar kıldım. Pvp konusunda haklısın. Eski server olduğu için iyi itemli elemanlar eziyor. Geçen ay 200 kadar maç yaptım. %58,65 win rate ile tamamladım. Yani nerden baksan her 10 maçın 6 sını kazanmışım. İtemim biraz iyi olsa %65 filan zorlarım ama tabi uzun zamandır oyanayan elemanlarda tecrübe farkı var. ben toplasam en fazla 450-500 maç yapmışımdır.

Bu arada blademaster yanına birde assasin kasmak istiyorum. Asas her ne kadar oynaması kunfudan sonra en zor class olasada, oynanmayacak gibi değil. Çekiyor seni. Zaten en çok yenildiğim class Asas oluyor.

Zaten eunun %50 si veya daha fazlası blademaster olacak, ben playbns de summoner, blademaster ve son olarak destroyer denedim, en son oynadığım main karakterim kungfu master oldukça fazla dps si var lakin alışması, öğrenmesi çok zor ve ping çok önemli. Asas denemedim hiç.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkhail

quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Pack alan var mı? 25 dolarlık founder packi almayı düşünüyorum ama değer mi değmez mi kestiremedim.

Ben Master Pack aldım, 25 dolarlık pack ise alınmaya değmez bence. Sadece CBT katılımı (ki 5 hafta sonu sadece) ve 3 gün erken başlama veriyor sadece. 3 gün telafi edilmez bir süre değil. Çok rahat şekilde 45 olunur 3 güne tamam da, takip eden 3 günde de sonradan başlayanlar yetişebilir. PlayBnS sunucusu zaten EU çevirisini çaldı, CBT yerine orada da oyunu görebilirsiniz, %100 CBT yerini tutmaz farklılıklar olacak elbet ama eksikliği kapatmak adına iyi olur.

PlayBNS de 4 ayı geçkin süredir yardırarak oynuyorum ancak, kesinlikle CBT yerini tutmaz. PlayBNS gerçekten çok kötü bir sürüm. Yanlış bilmiyorsam 2009 Çin Beta sürümünden kalma verisyon. Çakma filan ama işte oyun çok iyi olunca insan genede oynuyor. İngilizceye filan çevirmişler ama çivi yazıları filan zor okunuyor. Yinede 25 dolar vermektensede PlayBNS denenebilir. Param çok diyorsanda rusyaya bulaşma

3 ay kadar oynadım playbns de, 3 senelik bir server olduğu için çok fazla zaman harcamak gerekiyor ve atı alan üsküdarı geçmiş, pvp de çoğunlukla eziyorlar. Ve rus privatede bazı özellikler doğru dürüst çalışmıyor(upgrade zinciri gibi). Resmi server beklemek en iyisi. 24$ lık Initiate Pack aldım pusudayım eu için.

Aynen haklısın. Ben açıkcası, eu geldiğinde kendime en uygun karakter seçimini yapmak için oynadım PlayBNS'de. Her class i denedim. En sonunda blademaster da karar kıldım. Pvp konusunda haklısın. Eski server olduğu için iyi itemli elemanlar eziyor. Geçen ay 200 kadar maç yaptım. %58,65 win rate ile tamamladım. Yani nerden baksan her 10 maçın 6 sını kazanmışım. İtemim biraz iyi olsa %65 filan zorlarım ama tabi uzun zamandır oyanayan elemanlarda tecrübe farkı var. ben toplasam en fazla 450-500 maç yapmışımdır.

Bu arada blademaster yanına birde assasin kasmak istiyorum. Asas her ne kadar oynaması kunfudan sonra en zor class olasada, oynanmayacak gibi değil. Çekiyor seni. Zaten en çok yenildiğim class Asas oluyor.

Zaten eunun %50 si veya daha fazlası blademaster olacak, ben playbns de summoner, blademaster ve son olarak destroyer denedim, en son oynadığım main karakterim kungfu master oldukça fazla dps si var lakin alışması, öğrenmesi çok zor ve ping çok önemli. Asas denemedim hiç.

%50 dan fazlası blademaster olurmu bilmem. %50 demek yarısı demek. Biraz mümkün değil gibi ama blademaster sayısı fazla olabilir. Doğrudur. Summoner ve Destroyer bana en sıkıcı 2 class geldi. Oynaması okadar basitki uzun süre oynanmaz gibi geliyor. özellikle summoner biraz bayan işi gibi. hide ol skil at tekrar hide ol. sanırım oynaması en kolay class summoner. ama kungfu gerçekten iyi. oynaması en zor ve en zevklisi. ama onada çok iyi yetenek gerekio. Ben kungfu biraz zorladım ama vazgeçtim. sanırım elim okadar hızlı değil.

• playbns de gördüğüm manzara blademasterların çoğunlukta oluşu(çoğu block skilinin varlığından habersiz), eu da çok farklı olmayacaktır. Warlock gelirse durum başka tabi. Kungfu başlarda zorluyor, alışıldığında eğlenceli class ama hepsi için geçerli olan pingin düşük olması.

playbns de gördüğüm manzara blademasterların çoğunlukta oluşu(çoğu block skilinin varlığından habersiz), eu da çok farklı olmayacaktır. Warlock gelirse durum başka tabi. Kungfu başlarda zorluyor, alışıldığında eğlenceli class ama hepsi için geçerli olan pingin düşük olması.

Warlock benimde ilgimi çeken bir class ama sanırım oyun eu geldiğinde warlock aktif olmayacak. Bu arada pvp de benim karşıma sıklıkla asassin , swordmaster ve desteroyer geliyor. Blademaster dan ziyade... Yada blademasterlar pvp ye girmio
  • Çin'in betası olduğunu zaten önce belirtmiştim. Ben de oldukça süredir PlayBnS oynuyorum. 25 dolara o founder's pack'i almak yerine Rus sunucusunda oynanması benim şahsi tavsiyem. Gardırop sistemi gibi eksiklikler var, oyun yeteneklerinde farklılıklar olacak ama oyunun temelini çözmek adına yeterli. Çevirisi de EU çevirisi yani itemları da tanıyabilir. 10 gün CBT oynayarak oyunu çözmesinden daha faydalı olacaktır. 75 lira bence bunun için verilmez. Orta seviye paket bile bence yetersiz ancak kendini amorti ediyor. Fazladan kazanç için Master Pack öneririm. 90 dolarlık cash ve 45 dolar değerinde 3 ay vip ile ödediğiniz parayı karşılıyor, diğer onca içerik de bedavaya geliyor.
  • oyunun full sürümünün gelmesini bekliyorum bende arkadaşlar. rus serverında bir süre oynamıştım. kesinlikle blademaster ile oynayacağım. kungfuyuda denemiştim ama zor geldiği için sevemedim açıkcası :) inş 2016 nın başında çıkar oyun

Orijinalden alıntı: Empleador

oyunun full sürümünün gelmesini bekliyorum bende arkadaşlar. rus serverında bir süre oynamıştım. kesinlikle blademaster ile oynayacağım. kungfuyuda denemiştim ama zor geldiği için sevemedim açıkcası :) inş 2016 nın başında çıkar oyun

30 ekim de kapalı beta açılıyor son 28 gün. kapalı betaya girmek için founderlar mevcut. hepimiz pusuya yattık bekliyoruz :)
  • 4-5 ay kadar oynadım rus serverini sarmıyor artık yapacağım birşey kalmadı(oynadığım çoğu class da shadow veya spiral tamamladım), summonerla başlayan maceram kungfu master ile son buldu, pinginiz iyi ise oynayabileceğiniz en iyi dps class lakin aşırı ping bağımlısı ve zor beceri istiyor.

kfm ile solo poh, bsh, glacier ve lab minatour yapmışlığım var, başka yapacak birşey yok, uzakdoğu serverlarındaki gibi yeni dungeoni silah upgrade ve class için oynayacağım eu yu.

bende 25 dolarlık pack aldım pusudayım (doların kuru malum 125$ lık pack her yiğidin harcı değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 2 Ekim 2015; 21:37:31 >
  • Bende uzun zamandır bekliyorum gelmesini.Satın alacağım ama hele bir çıksın dedim gerçi beta başvurum çok eski belki beta davetiyesi gelir de denerim.125 dolar bayılmadıktan sonra 25 dolarlık paketten başka paket almanın mantığı kalmıyor bence.Zaten 125 dolar 370 TL civarı yapıyor sevsen vermemm.
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Türk lirası dolar karşısında bu kadar değersiz olmasa 125$ çok para değil. ama işte TL ye çevirince 375 TL yapıyor. Buda çok büyük bir rakam. 25$ da 75 TL yapıyor ama hiç bir getirisi yok. sadece kapalı betaya login oluyorsun. 25$ lık paketide almak mantıklı değil açıkcası. Bence alabiliyorsan 125 i alacaksın. alamıyorsan beklemeye devam edeceksin.

Oyuna gelirsem, hem pve olsun hem pvp olsun baymadan 6 ay süre ile rahatlıkla oynanabilecek bir oyun. 6 ay sonunda yeni dungeon yeni map yeni class vs gelirse yine devam edilir. Oyunu rusyada 5 ay kadar tek başıma oynadım, diğer denediğim 10 larca oyun gibi 3 günde sıkmadı. beni bayağı eğlendirmişti. rusyada ki sürüm çoooook eski olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 16 Ekim 2015; 9:56:53 >
  • 25 dolarlık paketi aldım geçtim 375 TL verilmez ne olursa olsun.Aynı olayı Tera zamanında da yaşadım oyunu satın aldım gene böyle paketli dalgalardan 2 ay oynadım tekrar wow'a döndüm ne oldu kaldı öyle oyun.Tek sıkıntım 2 tane karakter slotu bana yetmez artık güzel karar verip başlayacağız yada oyun çıktıktan sonra gene ek paketler gelir duruma göre bakarız.

Bu arada satın alan arkadaşlar toplanırsa iyi olur malum 29 da oyunun betası başlıyor.Hep birlikte başlarız.
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Oynayan var mı?
    Dün beta açılmasıyla saldırdım oyuna sabah 5'e kadar oynadım. Asas açtım sonra sorcerer denedim 14 lvl kadar kastım.Dur dedim bu lvl de asas nasıl oluyor diye bir de onu kastım.Oyunda ki nick yazarsan eklerim betada oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Dün beta açılmasıyla saldırdım oyuna sabah 5'e kadar oynadım. Asas açtım sonra sorcerer denedim 14 lvl kadar kastım.Dur dedim bu lvl de asas nasıl oluyor diye bir de onu kastım.Oyunda ki nick yazarsan eklerim betada oynarız.

Beta keyim yok Oyun nasıl ? Beğendin mi?

• Fazladan keyi olan var mı arkadaşlar?

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • Arkadaşlar ciddi ciddi oynayacağım beta key olup oynamayacak varsa vereblirse seviniirm.

• her türlü beta key alınır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

En son mesajim dan beri oyundaydim gerisine sen karar ver.:) Wow dan sonra ilk kez bir mmo sardı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.