Şimdi Ara

Blacklight Retribution ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blacklight: Retribution... Steam'de bedava. Grafikler bayaa hoş görünüyor. Oynayan bilen varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Elalemin youtube videolarından hiçbir şey anlamıyoruz. Rica etsem oyunu bi anlatır mısınız? Oynanış zevkli mi, bilgisayar kasıyor mu, çok hızlı internet gerekir mi, oynayan adam var mı, haritalar nasıl, silahlar nasıl, abartı var mı, bug/glitch v.b. şeyler oyunu zevksiz hale getiriyor mu, hacker var mı vs. vs.? Zaten siz anlamışsınızdır beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gluskap

Yakın zamanda indirmeyi düşünüyorum. Eğer para ödeyenlere ezilmezsem, oyunun altını üstüne getireceğim. Sorularını yanıtlarım o zaman.

Oyun iniyor şu an... 10 dakika civarı kaldı beraber oynarız. Steam adını pm'den atsana ekleyeyim seni.

Edit: Starter pack sadece işleri hızlandırıyor anladığım kadarıyla yani bazı silahları, bir miktar game point'i, bazı ekipmanları ve xp boost veriyor 7 günlük. Oyunu yedi gün oynasan büyük ihtimalle 8.günde açacağın şeyler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autobus2010 -- 5 Temmuz 2012; 14:28:06 >
    Hobilerim arasında tabiki de kitap okumak ve müzik dinlemek var.
  • 4 GB civarı 4111 MB olabilir. Ben 2 saatte indirdim 300 kbit'e yakın hız ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun gayet zevkli 5 level oldum bile... Yalnız silahları fln alırken dikkatli olun katakuliye gelmesin... Oyunla ilgili bir guide hazırlamamı ister misiniz? Tabi, yardım edenler de olursa.
  • Valla bi rehber olsa güzel olur. Oyun baya ayrıntılı. Özelleştirmeleri olsun oyun içindeki depodan eşya satın alma pointleri hack leme felan baya ayrıntılı ve eğlenceli bir oyuna benziyor. Bende deneyecem bu oyunu.

Ayrıca cod için mükemmel bir alternatif. Hatta daha güzel. Oynanış cod gibi ama cod gibi sığ bir oyun değil

Birde bu oyunun ana konusu varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 7 Temmuz 2012; 3:08:21 >
    Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • şu tribes'ın double xp günleri bitsin ben de deneyeceğim şimdi araya vermek olmaz caanım xp'leri

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

Arkadaşlar bilmiyorum sizde de var mı bu sorun ama Play tuşuna bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor. Çözümü falan var mıdır bunun?

Bende yok ama bazı insanların oyuna giremiyorum yorumlarını okumuştum. Steam'i aç kapa bi dene bakalım olmazsa bilgisayarı aç kapa, yine olmazsa destek hatlarına mail yazarsın.
  • gerçekten güzel bir oyun grafikleriyle ve oynanışıyla pek çok türevindende üstün bence.marketten felan resim atıcaktım şimdi yeni patch gelimiş.ben bu oyun kadar büyük patchlere sahip bir oyun görmedim.en düşüğü 1,2 gb oda grafikleriyle ilgili herhalde.şuan dosyası 11gb patchle 12 olur.birde wall hack hilesi gibi duvarlardan adamın nerede olduğunu görebiliyorsunuz en beğendiğim şey buydu hile kullanımını azaltmak için yapılmış bence.

benzerleri gibi bundada mantık aynı öldür para kazan item,silah parçası al vs.yalnız şöyle birşeyde var parçaları kalıcı olarak almak için normalden çok daha fazla para veriyorsunuz.normal olarak aldığınız item süreli ve bittikten sonra gidiyor.her leveldede bir hafta süreli iyi parçalar veriyor.denemeyenler bir baksın kesin beğenirsiniz.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

Blacklight: Retribution... Steam'de bedava. Grafikler bayaa hoş görünüyor. Oynayan bilen varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Elalemin youtube videolarından hiçbir şey anlamıyoruz. Rica etsem oyunu bi anlatır mısınız? Oynanış zevkli mi, bilgisayar kasıyor mu, çok hızlı internet gerekir mi, oynayan adam var mı, haritalar nasıl, silahlar nasıl, abartı var mı, bug/glitch v.b. şeyler oyunu zevksiz hale getiriyor mu, hacker var mı vs. vs.? Zaten siz anlamışsınızdır beni

Ben şahsen kendi sitesinden indirdim gayet güzel teknolojik robota falan biniyon "v" ye basıyorsun duvarların arkasıını falan görebilen bir şey var.Bence gayet güzel eklenti falanda takabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

şu tribes'ın double xp günleri bitsin ben de deneyeceğim şimdi araya vermek olmaz caanım xp'leri

Abi sen o oyunda nasıl adam vuruyon :S Ben hiç vuramıyorum hop oraya hop buraya millet uçuyor kayıyor :D

Orijinalden alıntı: rockboy222

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

şu tribes'ın double xp günleri bitsin ben de deneyeceğim şimdi araya vermek olmaz caanım xp'leri

Abi sen o oyunda nasıl adam vuruyon :S Ben hiç vuramıyorum hop oraya hop buraya millet uçuyor kayıyor :D

Soldier falan oyna da adam öldürmek bence hiç zor değil oyunda zor olan şey sniper oynamak.
  • Oyun şu an piyasada bulunan en iyi mmofps oyunu. tamam sistemi baştan aşağıya değiştirmiyor ama ps4 e gelecek olması, efsane grafikler hızlı oyun yapısıyla açık ara en iyisi. Yeni başlayan arkadaşlar için free2play diye bir dergi son sayısında kod ve clientini vermiş. xp ve silah veriyordu kod yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca fps oyunlarıyla ilgili güzel de bir rehber hazırlamışlardı. şu an evde değilim evde olsam daha detaylı yazabilirdim ama idare edin lütfen :)

Orijinalden alıntı: Skelatu

Oyun şu an piyasada bulunan en iyi mmofps oyunu. tamam sistemi baştan aşağıya değiştirmiyor ama ps4 e gelecek olması, efsane grafikler hızlı oyun yapısıyla açık ara en iyisi. Yeni başlayan arkadaşlar için free2play diye bir dergi son sayısında kod ve clientini vermiş. xp ve silah veriyordu kod yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca fps oyunlarıyla ilgili güzel de bir rehber hazırlamışlardı. şu an evde değilim evde olsam daha detaylı yazabilirdim ama idare edin lütfen :)

ya oyun çok güzel aslında ama ben sıkılıp bıraktım

belki yeni pc'de başlarım tekrar

Orijinalden alıntı: Autobus2010

quote:

Orijinalden alıntı: Skelatu

Oyun şu an piyasada bulunan en iyi mmofps oyunu. tamam sistemi baştan aşağıya değiştirmiyor ama ps4 e gelecek olması, efsane grafikler hızlı oyun yapısıyla açık ara en iyisi. Yeni başlayan arkadaşlar için free2play diye bir dergi son sayısında kod ve clientini vermiş. xp ve silah veriyordu kod yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca fps oyunlarıyla ilgili güzel de bir rehber hazırlamışlardı. şu an evde değilim evde olsam daha detaylı yazabilirdim ama idare edin lütfen :)

ya oyun çok güzel aslında ama ben sıkılıp bıraktım

belki yeni pc'de başlarım tekrar

Oyunun yeni başlayanlar için çok karmaşık bir yapısı var evet; ama dayanıp biraz daha oynasaydın inanılmaz keyif almaya başlardın.

Neyse ama sağlık olsun, hem yeni pc' de full ayarlarda oynar daha çok keyif alırsın. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.