Şimdi Ara

Blacklight Retribution ile ilgili (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Skelatu

Oyun şu an piyasada bulunan en iyi mmofps oyunu. tamam sistemi baştan aşağıya değiştirmiyor ama ps4 e gelecek olması, efsane grafikler hızlı oyun yapısıyla açık ara en iyisi. Yeni başlayan arkadaşlar için free2play diye bir dergi son sayısında kod ve clientini vermiş. xp ve silah veriyordu kod yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca fps oyunlarıyla ilgili güzel de bir rehber hazırlamışlardı. şu an evde değilim evde olsam daha detaylı yazabilirdim ama idare edin lütfen :)

seni tribes'a alalım en iyi neymiş ne değilmiş bir öğren..
  • quote:

Türkiye' de tanınmış, aktif kullanıcı sayısı çok olan oyunlarla kıyaslamıştım sadece. Heyecana gerek yok.

Baktığında tam olarak dediğin gibi. En azından Türkiye' de aktif oyuncusu olan en iyi mmofps oyunu. O da başlarda zor gelen yapısından kaynaklı oyunu bilmeyenlerin en başta elenip kaliteli oyuncuların kalmasından kaynaklı bence

Orijinalden alıntı: novaljin

quote:

Türkiye' de tanınmış, aktif kullanıcı sayısı çok olan oyunlarla kıyaslamıştım sadece. Heyecana gerek yok.

Baktığında tam olarak dediğin gibi. En azından Türkiye' de aktif oyuncusu olan en iyi mmofps oyunu. O da başlarda zor gelen yapısından kaynaklı oyunu bilmeyenlerin en başta elenip kaliteli oyuncuların kalmasından kaynaklı bence

Çok güzel anlatmışsın adamların filtreleme sistemini. :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.