Şimdi Ara

BLACKLIGHT Atıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen yardım edin. Blacklight Retribution adlı oyunu indirdim. Kısa sürede oyun indirildi ancak 3-4 saat boyunca update yaptı. Neyse onu da sabırla bekledikten sonra galibiyetin sevinciyle oyunu açtım. Eğitimi tamamladıktan sonra ekran ayarlarını en yüksek yaptım. (Buraya kadar sorun yok.) Sonra herhangi bir maça girdim 30 bilemedim 50 dk sonra hiçbir uyarı mesajı vermeden direk oyundan attı. Aynı sorunu en az 5 kere tekrar etti. oyunu kaldırıp kurmaya korkuyorum. Çünkü yukarıda da dediğim gibi updateler çok uzun sürüyor. Oyun yeni çıktığından hiçbir yerde bu sorunu bulamadım. Bu sorun beni buna dönüştürecek: Yardımlarınızı bekliyorum...

buradan indir kur updateleride o kadar uzun değil sadece yanlış yazıyor MB olarak bende oynuyorum herhangi bir problem yok ayrıca açık betada daha atması felan normal fakat oyun umduğumun yarısı kadar bile çıkmadı resmi wallhack ile tam insta kill oyunuymuş oyunculuktan vs. eser yok, dominion da TDM oynayan oyuncular var görevden haberleri yok, kontroller çok tırt millet sprint ile U. Bolt gibi koşuyor koşarken ateş de edemiyorsun koşan adam köşeyi dönüp toz oluyor, sniper almak için 5 lvl olmak ya da parayı basmak gerekiyor ve sayısız sebep işte :)

Prezervatif gibi oldu bu oyun denedim-kullandım attım daha da girmem o kadar çok laf attığım CoD bile bunan iyi valla.
    Tek iyi tarafı ise UE3'den aldığı grafik gücü yüksek ayarda gayet kaliteli grafiklere sahip.

• Teşekkürler arkadaşım deniyeceğim.

Orijinalden alıntı: ferhatguzel

Peki Warface nasıl? Oynayan arkadaşlar var mı?

Daha betası başlamadı.http://www.warface.com/ adresinden ID ni rezerve ettirebilirsin.
    Ruslarınhttp://wf.mail.ru/ adresinde ki kapalı betası da geçen bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatguzel -- 4 Nisan 2012; 11:19:20 >

Saol peki ne zaman başlayacak? Oyun videolarında çok gerçekçi hareketler var.

Bunun hakkında bir bilgim yok fakat rus açık betası 3 - 4 güne açılır herhalde

Arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm.

neymiş bende de var aynı sorun bulamadım bi çözüm
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.