Şimdi Ara

BlackBerry Z10 video inceleme 'En yeni BlackBerry test masamızda' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O fiyata daha iyilerini alırım
  • vaay sen bana "n9 end of life olmuş" dersen bende sana "this is a pencil ,it is a book" derim...:)

  • BlackBerry sempatizanıyım,QNX tabanlı sistemin Playbook'taki başarısını görünce,bu cihaz için büyük beklentilerim vardı.Yazılımsal olarak ufak eksiklikler dışında bu beklentileri rahatlıkla karşılıyor.Aynı stabilite ve kullanışlılık var cihazda.Ama donanım olarak aynı şeyi söylemek mümkün değil.
    Ülkemizde 4G olmadığı için bize 3Gli model geldi ve bu model Snapdragon S4 yerine OMAP 4470 kullanıyor,bazı testlerde Omap daha iyi gibi görünse de yine de S4 daha iyi performans veriyor.Bu iyi optimizasyonla S4(dual core) kullanan Android cihazlarla eşit seviyeye geldi diyelim ama 4470 45 Nm ile S4 ise 28 Nm ile üretilmiş,bu açıdan S4 kullanan modelin pil konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Ayrıca cihazın ekranı kötü değil ama en iyi de değil,kamerası belki kabul edilebilir ama piyasadaki rakipleriyle karşılaştırınca zayıf kalıyor.Siteden detaylı kamera testine bakabilirsiniz;http://connect.dpreview.com/post/4664104595/dxomark-mobile-report-blackberry-z10
    şaşırtıcı şekilde Lumia 920 den daha yüksek puan alsa da S3 ve iphone 5 den daha düşük bir kameraya sahip.

    Yine de alınabilir bir cihaz fakat fiyatının düşmesi şartıyla alınabilir,1650 lira da pahalı,ya bir süre bekleyip biraz daha düşmesini beklemek gerek veya başka alternatiflere göz atmak gerek.





  • Çöp diyenler filan olmuş. Blackberry markasının tek harfi dahi sizin telefon konusundaki bilgi birikiminize tur bindirir.

    Telefonu henüz almadım, inşallah 2 hafta içinde elimde olacak, hatta araç tutucu, şarj aleti, dock, kılıf, ekran koruyucu gibi şeylerin siparişini ebay'den verdim.


    http://www.ebay.com/itm/White-Wallet-Leather-Case-Cover-for-BlackBerry-Z10-BB-10-Film-Stylus-/181101363960?pt=PDA_Accessories&hash=item2a2a7b82f8

    http://www.ebay.com/itm/CAR-HOLDER-WINDSCREEN-SUCTION-MOUNT-CRADLE-FOR-BLACKBERRY-Z10-BB-10-/350747451083?pt=PDA_Accessories&hash=item51aa2d5ecb


    Belki de ben telefonuna psp muamelesi yapmayan, can sıkıldıkça android marketten uygulama almayan birisi olduğum için böyle yaklaşıyorum. Zaten benim gibi iş amaçlı, iletişim odaklı telefon kullananlar blackberry markasından kolay kolay vazgeçemezler.

    detaylı bir inceleme okuyun, alttaki diğer cihazlarla karşılaştırmalara bakın ki feyz alın.

    http://www.notebookcheck.net/Review-RIM-BlackBerry-Z10-Smartphone.90027.0.html




  • Güzel bir cihaz da HTC one Xperia Z gibi cihazların arasında kaybolur birde bu fiyat ne böyle 1900 lira
  • Htc one,galaxy s4,iphone 5,lumia 920 gibi cihazların kesinlikle bir Level altı bir cihaz lumia 920 nin 1650 den satıldığı bir ortamda 1900 lira verilmez bu cihaza..almayı düşünenlere tavsiyem satın alıp üzülmeden önce lumia 920. ve iphone 5 deneyimledikten sonra bu cihazı test etsinler..bir arkadaşım aldı şirkette ve çok pişman

  • 10:30'da ekrana beyaz kare çekilmiş :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meczupca

    Htc one,galaxy s4,iphone 5,lumia 920 gibi cihazların kesinlikle bir Level altı bir cihaz lumia 920 nin 1650 den satıldığı bir ortamda 1900 lira verilmez bu cihaza..almayı düşünenlere tavsiyem satın alıp üzülmeden önce lumia 920. ve iphone 5 deneyimledikten sonra bu cihazı test etsinler..bir arkadaşım aldı şirkette ve çok pişman

    1900 değil güzel kardeşim. o fiyattan satanlara bakmayın.

    kvk, genpa vs. distribütör garantili şu anda 1650 tl'ye satan bir sürü yer var, dilersen linkler verebilirim.
    mayıs sonuna kadar fiyatı 1500 altına gelecektir.
  • blackberry z10 1o tane anca satar. o da kendi çalışanlarına

  • Yani şunu yazınca elinize ne geçiyor anlamıyorum. Allah selamet versin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diosfer

    Sade hoş bir telefon olmuş,telefonla fazla haşır neşir olmayanlar gayette alabilirler. Ekleme: 10:31de Erdi abinin telefon numarasını alabilirsiniz.


    artık değil :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutkop

    quote:

    Orijinalden alıntı: diosfer

    Sade hoş bir telefon olmuş,telefonla fazla haşır neşir olmayanlar gayette alabilirler. Ekleme: 10:31de Erdi abinin telefon numarasını alabilirsiniz.


    artık değil :)

    Telefonla fazla haşır neşir olanlar da gayet alabilirler.
  • Arkadaşlar teknoseyir'in incelemesine bakın o daha detaylı, bu cihazlar 2 anakartlı türkiyeye adreo 225 geliyo biliyorum diğeri lte olan ülkelere gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu yıl en cok HTC one ı beğendim.motorola x ve nexus 5 i de dört gözle bekliyorum.acıkcası s4 olsun ,xperia z olsun ,iphone 5 olsun çok da dikkatimi cekmedi...lumia 920 de güzel bir giriş yaptı acıkcası ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: umutkop

    quote:

    Orijinalden alıntı: diosfer

    Sade hoş bir telefon olmuş,telefonla fazla haşır neşir olmayanlar gayette alabilirler. Ekleme: 10:31de Erdi abinin telefon numarasını alabilirsiniz.


    artık değil :)

    Telefonla fazla haşır neşir olanlar da gayet alabilirler.

    Telefonla haşır neşir olmayanlar be Blackberry fanatikleri alabilirler




  • symbian gibi olmaz inşallah dokunmatik için yeniden düzenlenmişti ilk başta heyecan vardı sonra bitti.

  • Bir kişi Tekno Seyir'in videosu daha detaylı demiş. Yahu o videonun altındaki yorumlarda bile, telefonun gereğinden fazla övüldüğü yönünde tartışma çıkmış. "BlackBerry 10 olmuş, çok güzel telefonmuş" deyip duruyorlar. Sizce o video objektif mi yani sayın Tekno Seyir'deki video daha detaylı olmuş diyen kişi.

  • Farklı siteler arasında; Gerçekten En iyi, en kaliteli sunum ve inceleme olmuş...
    Ellerinize sağlık.

  • Arkadaşlar Nokia Lumia 820 - ve Sony Experia Z gibi telefonların fiyat - donanım açısından çok daha üstün olduğunu belirtmek isterim. Bence bu telefonun fiyat aralığı 999-1200 Tl arası olsa düşünülebilrdi. Blackberry efsanesi ykıldı artık.. pek çok firma pek çok özellikli ürünü piyasaya sürdü, sadece isim olmak yetmiyor bence artık. Blackberry playbook kullanıyorum, memunum ama fiyat 350-400 tl uygun olduğu için, fakat onda bile bariz uygulama eksikliği mevcut, bir skype uygulamasını bile çalıştıramıyorsunuz!

  • Slm; yurtdışından bu telefonu pasaporta işletme masrafları dahil 930 liraya alabiliyorum. Lakin burada Z30 modelide satışta ve fiyatı 499 Euro. Pasaporta işletme masrafı ile beraber 1500 lira civarında oluyor. Z30 henüz Türkiyede satışta olmadığından fiyat konusunda buradan mı yoksa Türkiyeden mi alsam emin olamadım. Z10 mu alayım (fiyatı çok makul), yoksa Z30 mu?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.