Bildirim
BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (213. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Arkadaşlar 10.3.1.821 güncelledim fakat telefonun şarjı bitince şarja taktığımda bir türlü açılmıyor %0-10 arası şarja başlıyor fakat geriye doğru gidiyor ve bir süre telefon kapanıyor. Dün akşamdan beri açamadım telefonu. Orjinal sürüme tekrar nasıl geri dönerim LÜTFEN ACİL yardım -
Güvenlik temizlemesi yada cihaz sıfırlama normalde entegre resmi gibi bir simge çıkıyor ve sıfırlana kadar ekranda kalıyordu bazen yarım saat bazen da daha fazla sürerdi şimdi ise başlangıç ekranı gibi olmuş BlackBerry simgesi yerine entegre var ne kadar tamamlandığını görebiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resmi olmayan sürümlerle telefonunuzun orjinalliğini bozmayın. yeni sürümle telefona kuş konmuyor, azıcık sabredin, bekleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: chairman of the board
resmi olmayan sürümlerle telefonunuzun orjinalliğini bozmayın. yeni sürümle telefona kuş konmuyor, azıcık sabredin, bekleyin.
orjinal sürüme tekrar nasıl geri dönebilirim yardımcı olurmusunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: ayberkg
quote:
resmi olmayan sürümlerle telefonunuzun orjinalliğini bozmayın. yeni sürümle telefona kuş konmuyor, azıcık sabredin, bekleyin.
orjinal sürüme tekrar nasıl geri dönebilirim yardımcı olurmusunuz
BlackBerry Link e bağlayın, sağ üstteki tercihler kısmından geri yükleyin seçeneğini kullanın ve zaten en son resmi sürüm kurulacaktır.
leaked kurmak garantiyi bozmaz diye biliyorum, umarım öyledir. -
quote:
quote:
quote:
orjinal sürüme tekrar nasıl geri dönebilirim yardımcı olurmusunuz
BlackBerry Link e bağlayın, sağ üstteki tercihler kısmından geri yükleyin seçeneğini kullanın ve zaten en son resmi sürüm kurulacaktır.
leaked kurmak garantiyi bozmaz diye biliyorum, umarım öyledir.
teşekkür ederim cevabınız için, şimdi deneyeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ApacheKinQ
Hocam bu köşelerde pin yazıları yok demişsiniz tam olarak ne oluyor merak ettim de..
Telefonun pin nosu yazılımda beliriyor.her leaked sürümde bu oluyor fakat buton çıkan leaked sürümde bu köşelerde pin belirtisi yok
quote:
Orijinalden alıntı: erciyesliahmo
10.3.1.821 kurdum BlackBerry10 her güncelleme de daha bir güzellik katıyor sisteme mesala bu leaked sürümde en baştan beri olması gereken bi eksiklik giderilmiş bildirimlere renk tonu ayarlaya biliyoruz birde wipe yaptıgımızda açılış ekranı gibi olmuş ne kadar tamamlandığını görebiliyoruz
Bende niye bu arka plan siyah tuhaf açıkcası.z10 da beyaz bende siyah.sanırım bekleme süresini uzatmak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10.3.1.821 yükledim. Telefonun ilk şarjı bittiğinde telefon bi daha şarj olmadı. %10 kadar şarj oluyor daha sonra kapanıyor. Bb link ile orjinal sürüme tekrar geri dönmek istiyorum fakat geri yüklemeye başlamadan bb desktop software güncelle butonu cikiyor. Güncelle diyorum hata veriyor. Yani orjinal sürüme de geri dönemiyorum telefon sarjda almıyor. Yardımlarinizi bekliyorum -
hocam ben 10.3.1.821 deydim aynen guncelle dıyınce hata verıyordun ben şoyle yaptım.blackberry blend i indirdim.orda kurunca bblinki de baştan kuruyor zaten.sonra teli bağlayaıp geri yükle deyince bu sefer hata vermeden direk yükledi orjinal sürümü. blackberry blendi de us.blackberry.com adresinden indirdim -
Hocam linki baştan yüklemeyi bi deneyin, pili çıkarıp takın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazerboy -- 21 Ekim 2014; 18:09:35 > -
blackberryi blendi kurunca blackberry blend ikonu da çıkıyor ekrana ama blend çalışmıyor. sen yine bblinkten aynı işlemi yap bblink yenilenıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: thermofısa
blackberryi blendi kurunca blackberry blend ikonu da çıkıyor ekrana ama blend çalışmıyor. sen yine bblinkten aynı işlemi yap bblink yenilenıyor
deniyorum hocam simdi insallah duzelir -
Hocam dediklerinizi yaptim. blend indirdim. kurdum. Fakat simdi usb taktigimda bb link de baglanti kesildi olarak gozukuyor. Neyse geri yukle diyorum 10 sn basili tutun diyor tutuyorum telefon kapaniyor fakat bilgisayarda herhangi bi islem olmuyor. Dediklerinizi yaptim yine olmadi. nerden yuklediysem bu surumu orjinale donemiyorum 2 gundur basimin etini yedi yemin ediyorum -
quote:
Hocam dediklerinizi yaptim. blend indirdim. kurdum. Fakat simdi usb taktigimda bb link de baglanti kesildi olarak gozukuyor. Neyse geri yukle diyorum 10 sn basili tutun diyor tutuyorum telefon kapaniyor fakat bilgisayarda herhangi bi islem olmuyor. Dediklerinizi yaptim yine olmadi. nerden yuklediysem bu surumu orjinale donemiyorum 2 gundur basimin etini yedi yemin ediyorum
Çözüm kolay. Autoloader ile yükleyin. Bir de panik yapmayın..
Hocam bende direk oldu benimde alalı 1 hafta oldu bu kadar bılıyorum.usb yı değiştir veya başka bir bilgisayarda dene.bazen benım evde olmuyo dükkanları bilgisayarda oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: cdogukanquote:
Orijinalden alıntı: QSerdar_TR
Merhaba arkadaşlar bende ki z10 ne olduysa dondu sonra kapatıp açayım dedim ama bir türlü açılmıyor. Sürekli ekran logosunda geldiğinde orda takılıp kalıyor. Hatta %100 oluyor ama yinede açılmıyor. pc den blackberry linkden geri yükleme yapıyorum ama blackbrry device software güncellemesi istiyor güncelle diyorum tam günceleme yaparken yarısında hata veriyor. yani benden yeni sürüm güncellemesi iGüncellemeyi indirirken şu hata yazıyor. BlackBerry® Desktop Software indirilirken bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin. Yardımcı olurmusunuz
bende de aynı sorun olmuştu. Link kendi9i güncelleyemiyor. Blackberry nin kendi sayfasında software bölümüne girerek yazılını indirin. Adını hatırlayamıyorum. Ama orada BB desktop, BB Link ve bir program daha var. Kendiniz indiri? Kurun ve ondansonra yine Link ile bağlantı kurun. Çalışacaktır.
Ancak bundan birkaç hafta sonra bazı seri problemler çıkmaya başladı bende. BBM durupdururken bağiantıyı keser yada bazı uygulamalar açılmaz oldu. Restart yapmadan düzelmedi bunlar. Son günlerde ise restart ancak birkaç saat normal çalıştırmaya yetti. Wipe .. Geri yükleme filan kurcalarken pert ettim cihazı. Siyah ekranda sarı bir ünlem ve Bberor/10-0015 gibi bir mesaj ile takıldı kaldı. Ben de kvk ya götürüP teslim ettim. Bir hafta olmadı daha. Bakalım neler oacak :)
Alıntıları Göster
bende de aynı sorun olmuştu. Link kendi9i güncelleyemiyor. Blackberry nin kendi sayfasında software bölümüne girerek yazılını indirin. Adını hatırlayamıyorum. Ama orada BB desktop, BB Link ve bir program daha var. Kendiniz indiri? Kurun ve ondansonra yine Link ile bağlantı kurun. Çalışacaktır.
Ancak bundan birkaç hafta sonra bazı seri problemler çıkmaya başladı bende. BBM durupdururken bağiantıyı keser yada bazı uygulamalar açılmaz oldu. Restart yapmadan düzelmedi bunlar. Son günlerde ise restart ancak birkaç saat normal çalıştırmaya yetti. Wipe .. Geri yükleme filan kurcalarken pert ettim cihazı. Siyah ekranda sarı bir ünlem ve Bberor/10-0015 gibi bir mesaj ile takıldı kaldı. Ben de kvk ya götürüP teslim ettim. Bir hafta olmadı daha. Bakalım neler oacak :)
Telefon servisten çıktı. 15-20 günden önce beklemiyordum aslında.
Formda, Genel bakım yapıldı, güncel yazılım yüklendi, pil değişti. Yazılmış sadece. Problemin sebebi ile ilgili bir tespit yada açıklama yok.. Birde yeni pili sekiz saat şarj edin diyte şifahen söylediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdogukan -- 22 Ekim 2014; 0:04:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: thermofısa
hocam ben 10.3.1.821 deydim aynen guncelle dıyınce hata verıyordun ben şoyle yaptım.blackberry blend i indirdim.orda kurunca bblinki de baştan kuruyor zaten.sonra teli bağlayaıp geri yükle deyince bu sefer hata vermeden direk yükledi orjinal sürümü. blackberry blendi de us.blackberry.com adresinden indirdim
Benim gibi orjınal surume donmek ısteyen alıntıda kı gıbı yapsın arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X