Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam netfremework 4.5 yüklümü kontrol edermisin.
  • Merhaba arkadaşlar , daha önce benim Z10 da açılmama gibi bir problem çıkarmıştı. Uyduruk bir telefoncuya ardından KVK'ya vermiştim bataryasını değiştirip yazılım atıp göndermişlerdi üç dört günde.

Bu sorun yaklaşık 12 gün önce tekrar başıma geldi yine aynı şekilde

Önce BBM'den çıkış yapıyor ardından Whatsapp mesajları gitmemeye başlıyor , haliyle düzeltmek için restart atıyorsunuz ve BOOOM! :)

Ayrıca telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayar görmüyor görse bile yarım saniye kadar o sürede de sıfırla tuşuna iki kişi bile yetişemiyor.

Aynı sorun yüzünden bir diğer servis iki kere de KVK servis olmak üzere üçüncü kez servise verdim

Batarya değişti aynısı yoldu yazılım atıldı aynısı oldu

acaba diyorum kullandığım şarj aleti bataryaya farklı güç veriyor da bu sebepten mi böyle bir şey oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cdogukan

quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

Merhaba arkadaşlar bende ki z10 ne olduysa dondu sonra kapatıp açayım dedim ama bir türlü açılmıyor. Sürekli ekran logosunda geldiğinde orda takılıp kalıyor. Hatta %100 oluyor ama yinede açılmıyor. pc den blackberry linkden geri yükleme yapıyorum ama blackbrry device software güncellemesi istiyor güncelle diyorum tam günceleme yaparken yarısında hata veriyor. yani benden yeni sürüm güncellemesi iGüncellemeyi indirirken şu hata yazıyor. BlackBerry® Desktop Software indirilirken bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin. Yardımcı olurmusunuz

bende de aynı sorun olmuştu. Link kendi9i güncelleyemiyor. Blackberry nin kendi sayfasında software bölümüne girerek yazılını indirin. Adını hatırlayamıyorum. Ama orada BB desktop, BB Link ve bir program daha var. Kendiniz indiri? Kurun ve ondansonra yine Link ile bağlantı kurun. Çalışacaktır.

Ancak bundan birkaç hafta sonra bazı seri problemler çıkmaya başladı bende. BBM durupdururken bağiantıyı keser yada bazı uygulamalar açılmaz oldu. Restart yapmadan düzelmedi bunlar. Son günlerde ise restart ancak birkaç saat normal çalıştırmaya yetti. Wipe .. Geri yükleme filan kurcalarken pert ettim cihazı. Siyah ekranda sarı bir ünlem ve Bberor/10-0015 gibi bir mesaj ile takıldı kaldı. Ben de kvk ya götürüP teslim ettim. Bir hafta olmadı daha. Bakalım neler oacak :)

Kardeşim çok sağol ya çıldıracakdım. Bende aslında kendi sitesinden indirdim ama doğru programımı indirdim bilmiyorum. Bu seferde pc ye kurarken win32 programı değil gibi birşeyler yazmışdı. Acaba sen tam nerden ve hangi programı indirdiğini bana bulabilirmisin veya indirdiğin programın linkini buraya atabilirmisin en kısa zamanda atarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi aynı hatayı veriyor benim cihazda eğer siz hallettiyseniz benim cihaz da olur ozaman yoksa boşu boşuna servise yazılım ücreti ödemek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

BlackBerry OS 10.3.1.821 gelen özelliklerden bazıları

• Fotoğraflara gizle özelliği eklenmiş,
    • Açılış ekranında altta “hangi işlemi yüklediğini belirtiyor artık”
    • Güç Tasarruf Modu eklenmiş,
    • Parola Saklayıcı simge değişmiş,
    • Video oynatıcıya Tekrar Etkinleştir (repeat) eklenmiş
    • Anlamadığım bir şekilde ses düzeyi daha fazla çıkıyor,
    • Ortam ses seviyesi çubuğu daha ince ve daha çok seviyeli olmuş,
    • İnstagram son sürüm hala çalışmıyor ( v6.2.2 yi DDPb ile yükleyince sorun yok)
    • Hava Durumu uyarıları eklenmiş,
    • Toplantı Modu eklenmiş önceki sürümde de vardı  takviminizde toplantı kayıtlı ise o toplantı diliminde otomatik sessiz veya istediğiniz moda alıyor telefonu ve toplantı bitince tekrar eski profile geri dönüyor (unutkanlar için güzel bir ayar)
    • Toplantı Daveti Ayarları eklenmiş,
    • Doğum günleri takvimde Kare şeklinde, toplantılar daire şeklinde,
    • Takvimde Alarm ekle var artık,
    • Tarayıcı da hızlanmış durumda,
    • Hakkında>OS baktığınızda Flash Player ve Air sürüm bilgileri gözükmüyor ancak Flash mevcut (leaked olmasından kaynaklı bence)
    • Cihaz Açılış ekranı sadeleştirilmiş, % tepkisi çok daha hızlı,
    • Açılma süresinde fark var %60 dan sonra direk açılıyor,
    • Fotoğraflar galerisine Favoriler Albümler Tarihin yanı sıra Harita eklenmiş,
    • Çok zorlamama rağmen şuana kadar aşırı bir ısınma olmadı (makul değerlerde),
    • Arama esnasında ses yükselme ve alçaltmada düzelme var ama perfect değil,
    • HALA KARŞI TARAF ÇALMADAN KAPANMIYOR Angry
    • Black Berry World de ayarlar kısmına Geliştirme Modu eklenmiş (uygulama geliştiriciler için)
    • Black Berry Blend çalışmıyor çok denedim ama TTNET IPv6 ‘yı desteklemediği için olmuyor galiba,
    • Veri Yönetimin de indirme ve yükleme ayrı ayrı grafik olarak mevcut artık,
    • Bir önceki sürümde gelen Tüm uygulamalar kapalıyken Duvar kağıdını göster seçeneği mevcut, Ayarlar>Ekran
    • Cihaz elinizdeyken ekran kararma süresini uzatan özellik eklenmiş,
    • Hızlı Ayarlara, Bildirim Ses Profilleri ekleye biliyorsunuz,
    • Ayarla> Dil ve Giriş> Harici Klavye Eklenmiş,
    • Uygulama İzinleri> Arka Planda çalıştırılan uygulamalar dikkatimi çekti
    • Black Berry Software Loggin Tool’a Akış eklenmiş hangi verilerin akacağını belirliyorsunuz,
    • Depolama ve Erişim’e USB kullanarak erişim eklenmiş, sadece sarj modu eklenmiş,
    • Ayarlar kısmına en alta Hub, Kısayollar ve Hızlı Arama ve Pil Tasarruf Modu eklenmiştir.
    • Ayarlar kısmında yukarıdan çektiğinizde istediğiniz gibi sıra düzenleme seçeneği mevcut artık,
    • Swarm, YKB, Vodafone Self Servis, InstaSize, çalışıyor genel olarak Androidler de hızlanma var,
    • Yüklediğimden beri yukarıdakileri deneyince kadar Sadece %20 sarj gitti, tabi birkaç güne daha da değişecektir.
    • Yeni Alarm Sesleri eklenmiş,
    • Üstten gelen hızlı bildirimler de cevapla yaparken görünüm değişmiş,
    • Sesli Bildirimleri ayarla da uygulamalarında ikonları mevcut artık
    • BB pro zil sesleri eklenmiş,
    • Her Profile göre ayrı ayarlar yapabiliyoruz, Toplantı, Sessiz, Normal, Uyku modu, Sadece Telefon, ( burada bedside ve meeting yeni)
    • Ve sonunda Led Rengini ayarlaya biliryoruz Big Grin Big Grin
    • Arama ekranında arama açma ve kapattıktan sonraki geçişler hızlanmış,
    • Hub da ki whatsapp dan resim ve video gelince küçük simgeler değişmiş,
    • Hub dan mesaj silince geri al seçeneği artık ekranın altında çıkmakta,
    • Hub da Karanlık arkaplan yok maalesef,
    • Hub ayarlarında Son kişi yönetimi eklenmiş, kişi engelleme de mevcut
    • Dosya yöneticisnin PC’ye bağlanma sorunu düzeltilmiş,
    • Genel anlamı ile hem online hemde yerel uygulamalarda fark edilir performans geliştirmesi mevcut.

Görünüş açısından güzel fakat takılanlar mevcut.amazon app kitleniyor bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10.3.1.821 ana ekran görüntüsü,köşelerde pin yazıları yok tema sorunsuz,merak edenler için

• resmi sürüm mü geldi, konu coşmuş
  • Gelen aramalarda, ekranın herhangi bi yerine dokununca cihaz sessize geçiyor. Bu durum halen devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyede yazarken harf üstlerinde tahmin edilen kelime minicik yazıyor ya,
    ben onu kullanamıyorum. tam üstüne gelip parmağımla çekiyorum gelmiyor, çok nadir becerebiliyorum, neyi yanlış yapıyorum ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Gelen aramalarda, ekranın herhangi bi yerine dokununca cihaz sessize geçiyor. Bu durum halen devam ediyor mu?

10.3.1.821 leaked sürüm de bu hata giderilmiş. O küçük yuvarlak sessiz tuşuna basmak gerekiuor aramalarda sessize almak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

klavyede yazarken harf üstlerinde tahmin edilen kelime minicik yazıyor ya,
    ben onu kullanamıyorum. tam üstüne gelip parmağımla çekiyorum gelmiyor, çok nadir becerebiliyorum, neyi yanlış yapıyorum ???

Yukarı doğru hafifçe iteceksiniz hocam

• global.blackberry.com
    Secure Smartphones - Secure Devices - BlackBerry Devices
    http://global.blackberry.com/en/software/desktop/blackberry-blend.html

Balckberry Blend, bu adresten indirmiştim. Sayfanın biraz aşağısında PC yada Mac için iki versiyonu var. Uygun olanı indirip kurun. Umarım sorununuzu çözer. Ancak buna müteakkip başka problemler çıkmıştı. Feyzullahaydın beyin tarif ettiği problemler tam olarak. Şuan cihazım kvk da. Cihazı ikinci el almıştım. Oldukça temiz kullanılmış ama sonradan farkettim, Samsungun küçük bir şarj aletini vermişler. Ama kablosu kendi orjinal kablosuydu. Bilemiyorum bu probleme sebep olmuşmudur..!

Not: Blend i yükledikten sonra telefonu tanıyıp herhangi bir işlem yapamadım onunla ama Link normal çalışmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdogukan -- 20 Ekim 2014; 11:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberkg

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Gelen aramalarda, ekranın herhangi bi yerine dokununca cihaz sessize geçiyor. Bu durum halen devam ediyor mu?

10.3.1.821 leaked sürüm de bu hata giderilmiş. O küçük yuvarlak sessiz tuşuna basmak gerekiuor aramalarda sessize almak için.

Ek ayarlarda telefonu ters çevirince sessizce giriyor buda gelmiş iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: cdogukan

http://global.blackberry.com/en/software/desktop/blackberry-blend.html

Balckberry Blend, bu adresten indirmiştim. Sayfanın biraz aşağısında PC yada Mac için iki versiyonu var. Uygun olanı indirip kurun. Umarım sorununuzu çözer. Ancak buna müteakkip başka problemler çıkmıştı. Feyzullahaydın beyin tarif ettiği problemler tam olarak. Şuan cihazım kvk da. Cihazı ikinci el almıştım. Oldukça temiz kullanılmış ama sonradan farkettim, Samsungun küçük bir şarj aletini vermişler. Ama kablosu kendi orjinal kablosuydu. Bilemiyorum bu probleme sebep olmuşmudur..!

Not: Blend i yükledikten sonra telefonu tanıyıp herhangi bir işlem yapamadım onunla ama Link normal çalışmaya başladı.

Hocam çok teşekkür ediyorum. İnşallah akşama deneyeceğim olsada olmasada ilginiz için çok sağolun. Yoksa servise gidecek artık yapacak birşey yok.

• Arkadaşlar BlackBerry OS 10.3.1.821 sürümünü yükleyince telefonun hakkında kısmında 10.3.1.522 yazıyor sizce normalmi birde hızlı menüde güç tasarruf modu uygulamalrı geri yüklediğimde kayboldu. Hızlı menü ayarlarındada yok?
  • Arkadaşlar 10.3.1.821.yükledim.fakat sorunum düzelmedi. Sorunumu tekrqr dile getiriyorum. Oturduğum yerde 3gve2g seçeneğinde "E" çekmeye başladı. Sonra sadece 3g seçeneğine tıkladım ve "H" full çekti. Buyrun resimler. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum anlamadım

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Hocam bu köşelerde pin yazıları yok demişsiniz tam olarak ne oluyor merak ettim de..

• ApacheKinQ kullanıcısına yanıt
    Resimde ki gibi her köşede cihazın pin numarası yazıyor. İlk çıkan leaked sürümlerde daha belirgin oluyor, her çıkan sürümde biraz daha saydamlaşıyor, en son resmi sürümde ise kayboluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberkg

Arkadaşlar 10.3.1.821.yükledim.fakat sorunum düzelmedi. Sorunumu tekrqr dile getiriyorum. Oturduğum yerde 3gve2g seçeneğinde "E" çekmeye başladı. Sonra sadece 3g seçeneğine tıkladım ve "H" full çekti. Buyrun resimler. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum anlamadım

Operatörle alakalı sanırım. Bende sadece 3G diye bir seçenek yok.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Daha önce dikkat etmemiştim :) teşekkür ederim bilgi için :)

• 10.3.1.821 kurdum BlackBerry10 her güncelleme de daha bir güzellik katıyor sisteme mesala bu leaked sürümde en baştan beri olması gereken bi eksiklik giderilmiş bildirimlere renk tonu ayarlaya biliyoruz birde wipe yaptıgımızda açılış ekranı gibi olmuş ne kadar tamamlandığını görebiliyoruz

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.