Şimdi Ara

***BlackBerry Yazılım Güncelleme /Wipe/Format /•Adım Adım Resimli-Videolu Anlatım•***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
3
Favori
18.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep inceleme ve haber yazmakla olmuyor, biraz da rehber hazırlamak, yol göstermek lazım. Bilmeyenler için kafa karıştırıcı bir işlem olan BlackBerry cihazların işletim sistemi güncellemesiyle ilgili az yazılı, bol resimli bir rehber hazırlamak istedim. Böylece BlackBerry cihazlarının yazılımını güncellemek isteyenlerin daha az hata yapmasını sağlayabilirim belki. Aslında pek karmaşık bir işlem değil, ama yine de bilmeyen için zor olabiliyor. Başlamadan önce BlackBerry cihazlarının yazılımlarını güncellemenin cihazı garanti dışı bırakmadığını, ancak yazılım güncellemesi esnasında herhangi bir sorun yaşanırsa bundan sadece kullanıcının sorumlu olduğunu hatırlatmak isterim.

Şimdi gerekli 3 programı bilgisayarımıza indiriyoruz:

1. Desktop Software (Desktop Manager)
    2. Cihazımızın modeline uygun yazılım dosyası
    3. BBSAK
    -- Sırasıyla bu 3 programı bilgisayarımıza yüklüyoruz
    -------------------------------------------------------------------------------
    1. Yazılım güncellemesini bilgisayarınıza kurun

***BlackBerry Yazılım Güncelleme /Wipe/Format /•Adım Adım Resimli-Videolu Anlatım•***

BlackBerry cihazınızı bilgisayara bağlamadan önce cihazınız için indirdiğiniz güncellemeyi bilgisayarınıza kurun. Bu işlemin bilgisayara herhangi bir yazılımı veya oyunu kurmaktan pek farkı yok, o yüzden adım adım anlatmaya gerek duymuyorum. Kurulum tamamlandıktan sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi C: sürücüsünün içinde Program Files \ Common Files \ Research In Motion \ AppLoader konumundaki "Vendor.xml" isimli dosyayı bulun ve silin. Bu adım çok önemli, çünkü bu dosya yazılımın hangi operatöre ait olduğuyla ilgili. Eğer bu dosyayı silmezseniz güncelleme telefonunuza yüklenmeyebilir, hatta daha kötüsü de olabilir. Ben ne olacağını merak edip silmeden yüklemeyi hiç denemedim, o yüzden en kötü ihtimali bilemiyorum. Sizin denemenizi de önermem, bu yüzden yüklemeye başlamadan önce "Vendor.xml" isimli dosyayı mutlaka silin. Eğer bendeki gibi sizde de dosya uzantıları gözükmüyorsa "Vendor" isimli dosyayı silin, çünkü bu isimde başka bir dosya yok.

2. Cihazınızı yedekleyin

Yedekleme yazılım güncellemesinde verilerinizin sigortasıdır. Yazılım güncellemesi esnasında verilerinizin kaybolması ihtimaline karşı cihazınızı mutlaka yedekleyin. Yazılım Yükleme Sihirbazı güncelleme öncesinde zaten bir yedekleme yapıyor, ama fazlası zarar getirmez.

Devamı İçin TIKLAYIN SAYFAMA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 3 Kasım 2012; 13:06:28 >

• Yararli bir konu olmus hocam ellerinize saglik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Yararli bir konu olmus hocam ellerinize saglik :)

ne demek :)
  • Cok sagol hocam. Ben de tam bunlari sorusturuyordum tam cidden:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Cok sagol hocam. Ben de tam bunlari sorusturuyordum tam cidden:)

Umarim yararli olmustur :)

• Ben aynısını uygulamıştım ama son kısımda hata aldım yapamadım detaylı şekilde şurada belittim. ama şuan cihazım açılmıyor reload software 507 uyarısı var ekranda :( ne yapmam gerek? kurtarma durumum varmı ?
  • edit: iki defa göndermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldness -- 23 Eylül 2012; 23:46:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Ben aynısını uygulamıştım ama son kısımda hata aldım yapamadım detaylı şekilde şurada belittim. ama şuan cihazım açılmıyor reload software 507 uyarısı var ekranda :( ne yapmam gerek? kurtarma durumum varmı ?

var tabi pc den herşeyi kaldırın tek yazılımı kurun sonra bbsaktan load os dan tıkla güncellemeyi seç sonra devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

quote:

Ben aynısını uygulamıştım ama son kısımda hata aldım yapamadım detaylı şekilde şurada belittim. ama şuan cihazım açılmıyor reload software 507 uyarısı var ekranda :( ne yapmam gerek? kurtarma durumum varmı ?

var tabi pc den herşeyi kaldırın tek yazılımı kurun sonra bbsaktan load os dan tıkla güncellemeyi seç sonra devam et

Teşekkürler şuan işteyim bu pcye kuramıyorum programları eve gidince tekrar deneyip neticeyi bildireceğim umarım olur.

•  ***BlackBerry Yazılım Güncelleme /Wipe/Format /•Adım Adım Resimli-Videolu Anlatım•***
    nolcak
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler şuan işteyim bu pcye kuramıyorum programları eve gidince tekrar deneyip neticeyi bildireceğim umarım olur.

yardım edin acill reload software 507 de kaldı tek yazılımı nasıl kurcaz yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 24 Eylül 2012; 13:39:44 >

• telefon gitti yardın edin mübarekler çalışan telfponu bozdum düzelirmi telefoncuya versem yaparlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

telefon gitti yardın edin mübarekler çalışan telfponu bozdum düzelirmi telefoncuya versem yaparlarmı

Kardesim sorun yok normal olmasi wipe ettinmi zaten yazilim siliniyo sonra kuruluma gececeksin. Yukarda adimlar var zaten sorun yok yani sikinti yapma.

• Kardes telefonu sagsalim kurtardim fakat tel ingilizce oldu dil paketi nerden yukleyebilirim

• evet oldu çok teşekkür ederim
  • quote:

Kardes telefonu sagsalim kurtardim fakat tel ingilizce oldu dil paketi nerden yukleyebilirim

Hayirli olsun kardesim. Dil icinde Konunun en altinda muvcut barkod taramasi yapim indirebilirsin

• quote:

quote:

Kardes telefonu sagsalim kurtardim fakat tel ingilizce oldu dil paketi nerden yukleyebilirim

Hayirli olsun kardesim. Dil icinde Konunun en altinda muvcut barkod taramasi yapim indirebilirsin

telefona indircez değilmi pclik iş yok sakata gelmiyim gene
  • quote:

evet oldu çok teşekkür ederim

Onemli degil :)

• quote:

quote:

quote:

Ewt ewt barkodu okuttugun an zaten sana direk indir secenegi gelecek inecek internet bagli olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ewt ewt barkodu okuttugun an zaten sana direk indir secenegi gelecek inecek internet bagli olsun.

wifiyemi bağlı olcak normal net paketinden olurmu birde hermodele oluyormu bugun gerçekten canım sıkıldı bidaha yaşamak istemiyorum ondan soruyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.