Şimdi Ara

***BlackBerry Yazılım Güncelleme /Wipe/Format /•Adım Adım Resimli-Videolu Anlatım•*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
18.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Onemli degil :)
    Orayi bos birakip tamam dicektin . Ama telefonun sifresi varsa onu yaziyorsun :)

ben 12345 yazdim bi sikinti olur mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orayi bos birakip tamam dicektin . Ama telefonun sifresi varsa onu yaziyorsun :)

Muhtemelen olmaz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Muhtemelen olmaz :)

Tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • 64 bit win7 kullanıyorum ama yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uABilalCelik

64 bit win7 kullanıyorum ama yüklenmiyor

64 bit uyumu vardır. Uyumluluktan win7 yapmayı deneyin
  • güncellenmiştir
  • quote:

Hocam sen biliyorsun bu işleri benim bir sorunum varda zamanın olursa bir bak.
    İlk önce YouTube'da videoların kalitesi düştü, şimdide hiçbir sayfaya giremiyorum. ''Sorry! We're closing this page because it is too large to load.'' yazıp atıyor. Google, Facebook, YouTube ve diğer mobilde sayfası pek yüklü olmayan sitelerde dahil. Ne yapmam gerekiyor? He birde üste (bildirimlerin bulunduğu yerde) bir tane yıldız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

Hocam sen biliyorsun bu işleri benim bir sorunum varda zamanın olursa bir bak.
    İlk önce YouTube'da videoların kalitesi düştü, şimdide hiçbir sayfaya giremiyorum. ''Sorry! We're closing this page because it is too large to load.'' yazıp atıyor. Google, Facebook, YouTube ve diğer mobilde sayfası pek yüklü olmayan sitelerde dahil. Ne yapmam gerekiyor? He birde üste (bildirimlerin bulunduğu yerde) bir tane yıldız var.

dostum hiç karşılaşmadım öyle bir sorunlar yazılım güncelle bence
  • Güncel
  • Teşekkürler.
  • Ben gereklı guncellemeyı yapmıstım pc programında. Yedeklerımı de almıstım. Lakın hata verdı, ogrendıgım kadarıyla bıs pakedı lazımmıs.

Bıs pakedının buyuklugunun bır onemı yok degıl mı? Yanı guncelleme bıs pakedımden gıtmeyecek?

FM Radyo gelıyor mu? Umarım gelıyordur zıra bb acısından buyuk bı eksıklık bence.

Tesekkurler..

Edit: Telefonum Bold 9790.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekasavar -- 27 Ekim 2013; 18:22:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.