Şimdi Ara

>>> Blackberry Uygulamaları <<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
10
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

Arkadaşlar Bb8520 alacağım ve yukarıdaki programları çalıştırabilir miyim acaba ?
    Ve söyledikleri 10 Tl karşılığında sınırsız internete sahip olabileceğim..
    Facebook ve youtubedan video izleyebilir miyim ? Ve son sorum radyo yok bu telde bu yukarıdki programlarla internetten dinleme olsalığım var mı ?

Cihazın bağlantı hızı EDGE.
    3G yok bu cihazda.
    EDGE hızı ile biraz zor video izlersiniz.
    Metro FM, Joy FM gibi birkaç radyo uygulaması var, onları dinleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

Arkadaşlar Bb8520 alacağım ve yukarıdaki programları çalıştırabilir miyim acaba ?
    Ve söyledikleri 10 Tl karşılığında sınırsız internete sahip olabileceğim..
    Facebook ve youtubedan video izleyebilir miyim ? Ve son sorum radyo yok bu telde bu yukarıdki programlarla internetten dinleme olsalığım var mı ?

Cihazın bağlantı hızı EDGE.
    3G yok bu cihazda.
    EDGE hızı ile biraz zor video izlersiniz.
    Metro FM, Joy FM gibi birkaç radyo uygulaması var, onları dinleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.Satın alacağım vodafone bayi bunları yapabileceğimi söylemiştim.3g'li versiyonu var mı acaba ?
    birde bana 10 TL dediler ama forumda hep 30 TL üzerinden konuşma var o nasıl oluyor ?

• Rica ederim :) Sadece bu cihaza ozel bir kampanya. Normalde bis aylik 30 TL. 3G ozellikli curve 9300 var 700-800 lira civari. Bold 9700 var 900-1000 TL civari. Ama bis paketi de alirsan bu cihazlarin yaninda dedigim gibi ayda ekstra 30 TL daha odersin. internet paketi ise ayda 10 TL. Internet paketi ile kullanirsan blackberry'nin bazi ozelliklerini kullanamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)
    Internet paketi ile kullanirsan blackberry'nin bazi ozelliklerini kullanamazsin.

Ben bu satıcı arkadaşa bu lafı yedirtirim işte ;)
    Bana her özelliğini kullanırsınız dedi..Bis olarak herşeyi yaparsınız dedi..
  • Yanlış anladınız.

1.) Bis paketi var

2.) İnternet paketi var.

-Curve 8520 kampanyasında bis aboneliği ayda 10 liraya sunuluyor ve blackberry'nin bütün özelliklerini kullanabilirsiniz.

-Curve 9300 ya da Bold 9700 alır ve internet paketi tercih ederseniz bazı özellikleri kullanamazsınız.
  • Tamam Anladım t.ederim tekrar
  • r. ederim
  • Bunlar tamamda bir brickbreKer yukleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oakles

Bunlar tamamda bir brickbreKer yukleyemiyorum

nerden yüklemeyi deniyorsunuz?
  • merhaba arkadaşlar kısa bi sure içinde bende Blackberry almayı düşümüyorum aslında karar verdimde hangi modelini alsam onda kararsızım , aslında sormak istediyim şey BlackBerry ID - Signup kkayıt icin girdim herşey doldurdum ancak *Screen Name anlıyamadım ekran adı derken ?? tam olarak anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirm .

saygılr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD X2

merhaba arkadaşlar kısa bi sure içinde bende Blackberry almayı düşümüyorum aslında karar verdimde hangi modelini alsam onda kararsızım , aslında sormak istediyim şey BlackBerry ID - Signup kkayıt icin girdim herşey doldurdum ancak *Screen Name anlıyamadım ekran adı derken ?? tam olarak anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirm .

saygılr.

nickname olsa gerek
  • evet sonunda üye olmayı başardım ..
  • herkese selam,

bold sahibiyim acaba tavsiye edebileceğiniz bir radyo dinleme programı var mı ilk mesajdakinin haricinde ?

sabahları alem fm i dinlemek istiyorum sadece o olsa yeter
  • wunder radio uygulamasını indirip ondan alem fm i açabilirsiniz.. tüm radyo frenkanları mevcut onda
  • cevap için çok teşekkürler,

bu uygulamayı app world den mi indirmem lazım yoksa kendi sitelerine girip oradan mı yükleniyor ?

ücretli bir uygulama mı?

son olarak radyo dinlenmesi pilde çok problem yaratıyor mu? bendeki bold 2,5 yaşında, artık 1 gün zor dayanıyor...
  • Bu topik çok faydalı olmuş elinize sağlık,önereceğimiz ilave programları ilk mesaja ekliyor musunuz? Öyleyse bbextra (1.04 ve 1.06 versiyonları var) (sırf karşı taraf konuşmayı açınca size titreşimle bilgi verebilmesi bile yeterli), QR Code scanner pro isimli programları da tavsiye ediyorum.
    Data sayacı için ben önce data monitoru kurmuştum ama fatura dönemim gelince reset yapamadım ,reset butonu var ama çalışmıyor,sizde durum nasıl? Ben de sinirlenip onu sildim Mobile data alerter diye bir program kurdum,idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

cevap için çok teşekkürler,

bu uygulamayı app world den mi indirmem lazım yoksa kendi sitelerine girip oradan mı yükleniyor ?

ücretli bir uygulama mı?

son olarak radyo dinlenmesi pilde çok problem yaratıyor mu? bendeki bold 2,5 yaşında, artık 1 gün zor dayanıyor...

valla appworld de var ama orada ücretli sanırım.. blackberry forumlarında araştırırsanız ücretsiz bulup ündirebilirsiniz
  • wunder 15 TL imiş, 10 günlük trial ini kurmaya çalışıyorum şimdi...

asıl bilgili arkadaşlara bir şey sorayım... alete sonradan yüklediğim iş bankasının mobil programı dışında hiçbir şey yok, arada pilini çıkartıp resetliyorum ama gene de bazen bellek boşaltma mesajı geliyor... acaba bellek açısından yanlış bir işlem mi yapıyorum ? bazı programları kaldır bellekte yer açılsın diyor ama zaten dediğim gibi kullandığım eksta bir şey yok ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

wunder 15 TL imiş, 10 günlük trial ini kurmaya çalışıyorum şimdi...

asıl bilgili arkadaşlara bir şey sorayım... alete sonradan yüklediğim iş bankasının mobil programı dışında hiçbir şey yok, arada pilini çıkartıp resetliyorum ama gene de bazen bellek boşaltma mesajı geliyor... acaba bellek açısından yanlış bir işlem mi yapıyorum ? bazı programları kaldır bellekte yer açılsın diyor ama zaten dediğim gibi kullandığım eksta bir şey yok ki...

BB nizin modeli nedir?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.