Şimdi Ara

>>> Blackberry Uygulamaları <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
10
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: judge1986

Arkadaşlar merhaba bende 9800 torch aldım. Vede uygulama sorunu yüzünden satmayı düşünüyorum. Türkiyeye ait uygulama çok az.. Haber sitelerinin falan uygulamalarını bulamıyorum bilginiz varsa ayda daha geniş bi uygulama tanıtınız link verirseniz sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler.

http://goo.gl/j53wq bu adresteki programları ve konuları bir incele istersen. Çok fazla program var aslında :)
  • restart me de ayni sorunu bende yasadim pili sokup takmak nedirki diye dusunup sildim bi sure durdu calisan programlarin icinde sonra kendiliginden gitti BB uygulamalari bana cok guven vermiyor acikcasi nerdeydse hicbisey yuklemedim aldigim gunku gibi bitek 4sq yukledim okadar internette gezinip twitter facebook yetiyor bana bide who is ledding gibi bir program vardi kisilere gore uyari isigini degistiriyordu fakat oda sapitti onuda sildim tertemiz cihaz simdi
  • evet bazı uygulamalar çok sinir ediyo insanı.. kişilere renkli led atamak için bebuzz uygulamasını indirin isterseniz, bi sorunu yok ve kullanımı çok kolay.. dandik bi uygulamada değil Restartme yerinede QuickPull'u öneririm
  • Yeni uygulamalar ekledim listeye
  • Arkadaşlar ben 8520 alıcamda radyo benim için çok önemli diyebilirim, listedeki yazılımlar sayesinde internet bağlantısı kurmadan radyo dinleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar ben 8520 alıcamda radyo benim için çok önemli diyebilirim, listedeki yazılımlar sayesinde internet bağlantısı kurmadan radyo dinleyebilirmiyiz?

internet olmadan olmuyor malesef.. radyo için illa internet şart..
  • @bdurmus

Teşekkürler mesajın için , Peki bu Radyo uygulamalarında veya Tv izleme uygulamasında TL veya kotadan harcadığı oluyormu? tasarruflumudur?
  • Eğer internet paketi kullanıyorsanız bunları yapınca ekstra para yazmaz, aynı şekilde turkcellin faturalı bis'inde de para yazmaz.. Vodafone, avea ve faturasız turkcell bis kullanımlarında bunları yapınca ekstra ücret yazar..
  • bilgisayardan .jad ları nasıl atıyoruz blackberry'e suit ile atamıyorum yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

bilgisayardan .jad ları nasıl atıyoruz blackberry'e suit ile atamıyorum yardım lütfen

valla nasıl yapıldığını bende bilmiyorum.. ama şöyle yapın isterseniz, linkin bulunduğu sayfayı telefonun tarayıcısından açın ve linke telefondan tıklayın o zmn direk tele kuruyor uygulamayı (ben bu şekilde yapıyorum bilmediğimden dolayı)
  • Data monitor: Ne kadar download ve upload yaptigini gosteriyor. Cok kullanisli bir uygulama.

Show me the images: e-mail icerisinde yer alan fotograflari otomatik olarak yukluyor, gosteriyor.(Bis aboneligi gerekli)

Ntvmsnbc.com uygulamasi: guzel bir uygulama, appworld'den indirilebilir, kisayol degil, guncel haberleri iceren bir uygulama.

Yukarida saydigim ilk iki uygulamayi blackberry forumlardan ucretsiz indirebilirsiniz. Google'dan uygulama adini yazarak aratabilirsiniz.

@Bdurmus ilk mesaji guncelleyebilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Data monitor: Ne kadar download ve upload yaptigini gosteriyor. Cok kullanisli bir uygulama.

Show me the images: e-mail icerisinde yer alan fotograflari otomatik olarak yukluyor, gosteriyor.(Bis aboneligi gerekli)

Ntvmsnbc.com uygulamasi: guzel bir uygulama, appworld'den indirilebilir, kisayol degil, guncel haberleri iceren bir uygulama.

Yukarida saydigim ilk iki uygulamayi blackberry forumlardan ucretsiz indirebilirsiniz. Google'dan uygulama adini yazarak aratabilirsiniz.

@Bdurmus ilk mesaji guncelleyebilirsin ;)

ekledim hocam saol
  • LockApps kilit uygulaması ekledim listeye, normalde appworldde ücretli bi uygulama.. isteyenler pm atarsa yardımcı olurum

ücretsiz Data Monitor içinde pm atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Nisan 2011; 16:35:33 >
  • MobileMouse uygulaması eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Nisan 2011; 22:22:19 >
  • Arkadaşlar Bold 9700 kullanıyorum '' facebook , youtube vs '' siteler de video izleyemiyorum '' fizy'' de müzik dinleyemiyorum gibi problemlerim var acaba bunu nasıl çözerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Arkadaşlar Bold 9700 kullanıyorum '' facebook , youtube vs '' siteler de video izleyemiyorum '' fizy'' de müzik dinleyemiyorum gibi problemlerim var acaba bunu nasıl çözerim ?

ben 9780 kullanıyorum os6 işletim sistemi ile youtube açılıyor.. Facebookdaki videoları izlemek için snaptu uygulamasını indirin onun içindeki facebook ile girerseniz videoları izleyebilirsiniz.. sizde sanırım şu an os5 işletim sistemi var onu isterseniz os6 ya yükseltebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 27 Nisan 2011; 19:19:04 >
  • Belki de en önemli ve en kullanışlı , birçoğunun en çok beklediği uygulamalardan bir tanesi
    Garanti E-Trader uygulaması arkadaşlar mükemmel bir finans uygulaması.

Tüm banka işleri yanında daha da önemlisi , Borsa ile ilgilenenlerin vazgeçemeyeceği bir uygulama.
    Al - Sat özelliği mevcut bu da önemli...

Daha ayrıntılı bilgiye ve Programa buradan ulaşabilirsiniz

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/e_trader/e_trader_blackberry_uygulamasi.page

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Arkadaşlar Bold 9700 kullanıyorum '' facebook , youtube vs '' siteler de video izleyemiyorum '' fizy'' de müzik dinleyemiyorum gibi problemlerim var acaba bunu nasıl çözerim ?

ben 9780 kullanıyorum os6 işletim sistemi ile youtube açılıyor.. Facebookdaki videoları izlemek için snaptu uygulamasını indirin onun içindeki facebook ile girerseniz videoları izleyebilirsiniz.. sizde sanırım şu an os5 işletim sistemi var onu isterseniz os6 ya yükseltebilirsiniz

Peki bunu nereden inidireceğim , nasıl yapacağım biraz daha yardımcı olur musun dostum .

• quote:

quote:

quote:

Peki bunu nereden inidireceğim , nasıl yapacağım biraz daha yardımcı olur musun dostum .

valla ben hiç yapmadığım için bilmiyorumda araştırmadımda nasıl yapılıo diye.. ama google da falan yaz çıkar sanırım. os5 den os6 ya yükseltme falan yaz.. ama os6 yükledikten sonra telefonun menüsü falan hep değişir ona göre..

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben hiç yapmadığım için bilmiyorumda araştırmadımda nasıl yapılıo diye.. ama google da falan yaz çıkar sanırım. os5 den os6 ya yükseltme falan yaz.. ama os6 yükledikten sonra telefonun menüsü falan hep değişir ona göre..

os6 şuan da 9780 in kullandığı menü şeklini almaz mı ? 9700 le birbirlerinden çok farklılar. 9780 de de video izlemekte sıkıntı var o ayrı bir mevzu.
    Bir de nette biraz baktım BB için flash player falan da yok bu yüzden izleyemezsiniz falan diyor kafam karıştı biraz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.