Şimdi Ara

>>> Blackberry Uygulamaları <<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
10
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bold 9700 kullanıyorum '' facebook , youtube vs '' siteler de video izleyemiyorum '' fizy'' de müzik dinleyemiyorum gibi problemlerim var acaba bunu nasıl çözerim ?

ben 9780 kullanıyorum os6 işletim sistemi ile youtube açılıyor.. Facebookdaki videoları izlemek için snaptu uygulamasını indirin onun içindeki facebook ile girerseniz videoları izleyebilirsiniz.. sizde sanırım şu an os5 işletim sistemi var onu isterseniz os6 ya yükseltebilirsiniz

Peki bunu nereden inidireceğim , nasıl yapacağım biraz daha yardımcı olur musun dostum .

valla ben hiç yapmadığım için bilmiyorumda araştırmadımda nasıl yapılıo diye.. ama google da falan yaz çıkar sanırım. os5 den os6 ya yükseltme falan yaz.. ama os6 yükledikten sonra telefonun menüsü falan hep değişir ona göre..

os6 şuan da 9780 in kullandığı menü şeklini almaz mı ? 9700 le birbirlerinden çok farklılar. 9780 de de video izlemekte sıkıntı var o ayrı bir mevzu.
    Bir de nette biraz baktım BB için flash player falan da yok bu yüzden izleyemezsiniz falan diyor kafam karıştı biraz.

evet 9700e os6 yüklenince menüsü 9780in menüsü gibi oluyor.. ben 9780 ile youtube da video izleyebiliyorum... amaa flash isteyen sitelerde tabiki açmıyor video.. mesela diziport tan dizi izliyim dedim geçen gün flash istediği için açmadı.. o zmnda yapılacak bişi olmuo malesef.. yani youtube dan video izleyebilirsiniz.. facebook videolarınıda snaptu yükleyerek ondan açıp izleyebilirsiniz.. flash isteyen sitelerdeki videoları izleyemezsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bold 9700 kullanıyorum '' facebook , youtube vs '' siteler de video izleyemiyorum '' fizy'' de müzik dinleyemiyorum gibi problemlerim var acaba bunu nasıl çözerim ?

ben 9780 kullanıyorum os6 işletim sistemi ile youtube açılıyor.. Facebookdaki videoları izlemek için snaptu uygulamasını indirin onun içindeki facebook ile girerseniz videoları izleyebilirsiniz.. sizde sanırım şu an os5 işletim sistemi var onu isterseniz os6 ya yükseltebilirsiniz

Peki bunu nereden inidireceğim , nasıl yapacağım biraz daha yardımcı olur musun dostum .

valla ben hiç yapmadığım için bilmiyorumda araştırmadımda nasıl yapılıo diye.. ama google da falan yaz çıkar sanırım. os5 den os6 ya yükseltme falan yaz.. ama os6 yükledikten sonra telefonun menüsü falan hep değişir ona göre..

os6 şuan da 9780 in kullandığı menü şeklini almaz mı ? 9700 le birbirlerinden çok farklılar. 9780 de de video izlemekte sıkıntı var o ayrı bir mevzu.
    Bir de nette biraz baktım BB için flash player falan da yok bu yüzden izleyemezsiniz falan diyor kafam karıştı biraz.

evet 9700e os6 yüklenince menüsü 9780in menüsü gibi oluyor.. ben 9780 ile youtube da video izleyebiliyorum... amaa flash isteyen sitelerde tabiki açmıyor video.. mesela diziport tan dizi izliyim dedim geçen gün flash istediği için açmadı.. o zmnda yapılacak bişi olmuo malesef.. yani youtube dan video izleyebilirsiniz.. facebook videolarınıda snaptu yükleyerek ondan açıp izleyebilirsiniz.. flash isteyen sitelerdeki videoları izleyemezsiniz

Paşa arkadaşımda da 9780 var onda da youtube daki video ya tıklıyoruz sağ üstte yüklendiğini söylüyor sonra da açmıyor 2'miz de Bis abonesiyiz neyin nesi anlamadık valla

• hangi operatörün bis abonesisiniz peki? eğer avea yada vf kullanıyorsanız video izlerken ekstra ücret yazıyor bunlar.. yani wap ve internet apn kullanınca ektraya giriyor.. belki ektra ücret olmasın diye bu apn ler kapatılmıştır ve o yüzden video izleyemiyorsunuzdur..
  • Kullandığım uygulamalar;

-AddOnis: sistem yöneticisi, çağrı engelleme, çağrı düzenleme, led ışığı ayarlama, sms imzalama vs..

-Bloomberg Mobile: borsa takip

-Bug Me: Not alma, not ekleme, alarm

-Superlaunch: kısayol oluşturma

-e-mobile planner: takvim uygulaması

-Later Flag: önemli e-postaları atlamamak için kullanılabilir

-Lock apps:

-Role Call: e-postaları görev olarak düzenleme, ekleme

-Second Tab: browserdan yeni sekme açma

-Show me the images

-Snaptu

-Wisepilot: gps navigasyon

-Wizi Location: bulunduğun konumu sms olarak gönderme
  • Listeye eklenebilir:

Netqin anti-virus uygulamasi (beta surumu) app world'den ucretsiz temin edilebilir. Blackberry apn ile calismiyor, internet apn ile calisiyor.
  • teşekkürler arkadaşlar ekledim
  • Gmail uygulamasi bende calismiyor 9780 I'm var. What's upta cok yavas yolladgm msj hemen gtmiyor. Im plusta da avea 3g ile baglanamazken wifile rahatlikla kullanabliorum sorunlar neden kaynaklani olablr
  • SmsScheduler: Zaman ayarlı mesaj göndermek

tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurcura

Gmail uygulamasi bende calismiyor 9780 I'm var. What's upta cok yavas yolladgm msj hemen gtmiyor. Im plusta da avea 3g ile baglanamazken wifile rahatlikla kullanabliorum sorunlar neden kaynaklani olablr

AVEA bis paketinden kaynaklanıyor olabilir
  • arkadaşlar shazam uygulaması çok hoş. Uygulama çalan bir şarkıyı 10 15 sn içerisinde kimin söylediğini şarkı sözünü youtube videosunu buluyor Tv de müzık cıktı adını bılmıyorsunuz dıyelım uygulamayı açın kayıt alıyor hemen buluyor. Program 5 kullanmlık, keşke tam sürümüne sahıp bır arkadaş olsaydı aramızda
  • Google Maps'i indirdim kurdum ama çalıştıramadım, servise bağlanmıyor .... ziyaret edin diyor :S

Ben teknoloji özürlü değildim yahu :)

Yardım edin :)
  • uygulamaları bile hep iş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Google Maps'i indirdim kurdum ama çalıştıramadım, servise bağlanmıyor .... ziyaret edin diyor :S

Bis aboneliğin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

quote:

Google Maps'i indirdim kurdum ama çalıştıramadım, servise bağlanmıyor .... ziyaret edin diyor :S

Bis aboneliğin var mı?

Konunun ilk mesajında kullanmak için BİS gerekmiyor deniyor ama...

Google maps için de mi BİS gerekli

Zorla üye olacam heralde BİS'e :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 25 Mayıs 2011; 10:30:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Bis aboneliğin var mı?

bis gerekmiyor dostum.. ben bis olmadan kullanabiliyorum.. bazen bağlantı sorunu oluyor ama sonra düzeliyor.. sende hep mi sorun var acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bis aboneliğin var mı?

bis gerekmiyor dostum.. ben bis olmadan kullanabiliyorum.. bazen bağlantı sorunu oluyor ama sonra düzeliyor.. sende hep mi sorun var acaba?

Google Maps v4.5.3 yüklü... Program çalıştırınca: Şebekeye erişilemiyor: Bu uygulama bir veri bağlantısı gerektirir ve bazı Blackberry aygıtlarının düzgün çalışması için yeniden yapılandırılması gerekebilir... vs. diyor.

Blackberry firmware, v6.0.0.546

• Peki internet paketi ile mi baglanmaya calisiyosunuz yoksa wifi ile mi??
  • quote:

Peki internet paketi ile mi baglanmaya calisiyosunuz yoksa wifi ile mi??

İkisi ile de denedim... Malesef olmuyor, çözemedim gitti...
  • valla bende bilemedim şimdi.. bi silin bidaha yükleyin isterseniz
  • Arkadaşlar Bb8520 alacağım ve yukarıdaki programları çalıştırabilir miyim acaba ?
    Ve söyledikleri 10 Tl karşılığında sınırsız internete sahip olabileceğim..
    Facebook ve youtubedan video izleyebilir miyim ? Ve son sorum radyo yok bu telde bu yukarıdki programlarla internetten dinleme olsalığım var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.