Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön kamera ve basit kronik hatalar harici iyi telefon.Ayrıca yüksek çözünürlükte film izlerken donuyor film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Ön kamera ve basit kronik hatalar harici iyi telefon.Ayrıca yüksek çözünürlükte film izlerken donuyor film.
    Bilgi için teşekkür ederim.

Lig maçlarını ve Turkcell tv+ ta bişeyler seyrederim arada bir o kadar. Onlarda problem yaşamam herhalde.

en belirgin kronik sorunları nelerdir? Ona göre hazılıklı olayım. Eski motoZ telefonumda twitterı bir türlü kullanamıyordum. Bunda twitter, whatsapp ve instagram çalışıyor değil mi sorunsuz?

Unutmadan, eskiden BB lerde mobil veri için operatörlerden BES BIS vb bazı aktivasyonlar yapmak gerekiyordu, androidle birlikte ortadan kalktı herhalde bu konular.

• Bence güzel tercih. Bu fiyata telefon kalmadı artık. Priv şuan ki fiyatıyla tam alıcanak telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusion35

Bilgi için teşekkür ederim.

Lig maçlarını ve Turkcell tv+ ta bişeyler seyrederim arada bir o kadar. Onlarda problem yaşamam herhalde.

en belirgin kronik sorunları nelerdir? Ona göre hazılıklı olayım. Eski motoZ telefonumda twitterı bir türlü kullanamıyordum. Bunda twitter, whatsapp ve instagram çalışıyor değil mi sorunsuz?

Unutmadan, eskiden BB lerde mobil veri için operatörlerden BES BIS vb bazı aktivasyonlar yapmak gerekiyordu, androidle birlikte ortadan kalktı herhalde bu konular.

Alıntıları Göster
    İnstagram vs Twitter çalışıyor fakat instagram kullandığımda kendi profilime girdiğimde resimleri bulanık gösterip sonrasında üstüne tıklayıp açtığımda netleşiyor.Hata veriyor programla alakalıda olabiliyor.Ben led bildirim hatası çok almıştım rapor edip duruyordu sürekli led sersemliyordu düzeliyordu.Açıkca şöyle söyleyim,masaya koyduğumda ilgi çeksin arama açma kapama sosyal medyayıda takip etmeye yeter.Arka kamerasıda gündüz gerçekten iyi.Fakat akşamları berbat.Ön kamerası gerçekten vasat.Aynı fiyata başka modeller bakın derim ama illa güvenlikte ön planda ise priv alın derim.Ama yazdıklarımıda göz önünde bulundurarak alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

İnstagram vs Twitter çalışıyor fakat instagram kullandığımda kendi profilime girdiğimde resimleri bulanık gösterip sonrasında üstüne tıklayıp açtığımda netleşiyor.Hata veriyor programla alakalıda olabiliyor.Ben led bildirim hatası çok almıştım rapor edip duruyordu sürekli led sersemliyordu düzeliyordu.Açıkca şöyle söyleyim,masaya koyduğumda ilgi çeksin arama açma kapama sosyal medyayıda takip etmeye yeter.Arka kamerasıda gündüz gerçekten iyi.Fakat akşamları berbat.Ön kamerası gerçekten vasat.Aynı fiyata başka modeller bakın derim ama illa güvenlikte ön planda ise priv alın derim.Ama yazdıklarımıda göz önünde bulundurarak alın derim.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

Aynı fiyatlara GM8 lg k10 falan vardı. Xiaomi kullanıcısı olarak mi a1 e 400 tl fazla vermek içimden gelmedi.

Bakalım neler yaşayacağız.

• fusion35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir priv kullanıcısyım bugün itibariyle . Bugün elime geçti. migrostan 999 tl ye aldım, gayet makul bir fiyata iyi bir tel aldığımızı düşünüyorum. pil tamamen boştu 2 saatte tam dolmak üzere, bekliyorum dolmasını. Uygun kılıf ve ekran koruyucu sıkıntısından bahsedilmiş. Siz ne tür kılıf almaya karar verdiniz, sanki satılan sert plastik kılıflar ile klavyenin açılmaması durumu oluşabilir gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbb -- 20 Ekim 2018; 12:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

Hocam ben de bir priv kullanıcısyım bugün itibariyle . Bugün elime geçti. migrostan 999 tl ye aldım, gayet makul bir fiyata iyi bir tel aldığımızı düşünüyorum. pil tamamen boştu 2 saatte tam dolmak üzere, bekliyorum dolmasını. Uygun kılıf ve ekran koruyucu sıkıntısından bahsedilmiş. Siz ne tür kılıf almaya karar verdiniz, sanki satılan sert plastik kılıflar ile klavyenin açılmaması durumu oluşabilir gibi geldi bana.
    Bugün tüm kurulum ve güncellemeleri yaptım. Şuan twitter ve chromedan foruma bakıyorum sadece ama yinede ısınıyor. Dedikleri gibi ısınma sorunu var ha rahatsız eder mi uzun vadede göreceğiz.

Kilif ve koruyucu konusunu araştırmadım henüz.

Belki böyle kullanabilirim ki zaten ısınıyor iyice ısınmasın :) (bahane arıyorum Kilif almamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

quote:

Orijinalden alıntı: Son Perde

Çözünürlük düşünce 2k arasında çok fark oluyormu? Simgelerde sorun peki.Bide bu telefonun batarya performansı nasıl? Sarj olma süresi uzunmu? 1300 TLye tavsiye edermisiniz?

çok fark yok. Hatta uzmanı olmayan farkedemez bile. Ama performansa etkisi çok. Simgeler aynı kalıyor çok az büyüyor.
    Batarya performansını ben beğeniyorum geceleri genelde %40 küsürlerde şarja takıyorum. Oyun oynamasam 2 gün bile gidebilir.
    Şarj olma süresi dezavantaj denebilir. 3 saat gibi bir sürede şarj oluyor cihaz. yani gece takmak şart
    1300 tl bence bu cihazın hakkı değil çünkü malzeme kalitesi kendine özgü tasarımıyla çok daha havalı duruyor. İnsanlar elde görünce hemen fiyatını soruyor 1300 deyince şaşırıp kalıyorlar. 3500 tl deseniz kimse pahalı demez.
    Herşey bi yana bu da bir Blackberry. Kendine özel artıları ve eksileri olur. Her kullanıcıya hitap etmez

Alıntıları Göster
    Merhaba, ekran çözünürlüğü nasıl düşüreceğiz neler yapmamız gerektiği ile ilgili destek olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fusion35

Merhaba, ekran çözünürlüğü nasıl düşüreceğiz neler yapmamız gerektiği ile ilgili destek olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    bilgisayar üzerinden adb araclığı ile telefona 2 satır komut giriyorsunuz.
    xda'da blackberry priv konusunda detay mevcut
    hatta yanılmıyorsam crackberry de de var
  • Priv'de kablosuz şarj özelliği var mı?

• Yok.

• 1000 tl civarına arıyorum telefonu. Migrosta artık satılmıyor mu durum nedir acaba ?
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Migros ta eski fiyata döndü;1.300

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar priv halen alınabilir bir cihaz mıdır? 17 ay garantili 1060 tl fiyatı olan cihaz var da ne düşünürsünüz

Kronik sorunları var mı pişman olur muyum

• bigOver55 kullanıcısına yanıt
    ben de bu soruya cevap arıyorum. bugün bir arkadas 110€ ya satıyordu ikinci el. baska bir arkadasım almayı düşünüyor sizde değer mi ?
  • Alınmaz , pişman eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsis

ben de bu soruya cevap arıyorum. bugün bir arkadas 110€ ya satıyordu ikinci el. baska bir arkadasım almayı düşünüyor sizde değer mi ?
    Son arkadaşın mesajına göre almam

• fazla uygulama yükleyince ısınıp yavaşlıyor. instagram a girince cayır cayır yanıyor. hala kullanan biri olarak yazıyorum almayın. işlemcisi sakat.
  • Aynı modeli sağlam bir islemciyle cikartsalar cidden tekrar alırım. O kadar estetik bir alet bu bb Priv

• halla kullanan var mı bu cihazı ? Sadece whatsapp kullanma amacıyla almak istiyorum ama kafam karışık biraz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.