Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.238
Cevap
17
Favori
71.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ablam telefonunu değiştirecek bende uzun zamandan beri passport hayranıyım, önerdim böyle bir telefon var diye pek sıcak bakmadı ama zamanla bb hub, geniş ekran, yeni işletim sistemi falan diye başının etini yiye yiye ikna ettim. şimdi en büyük sorun viber ve line uygulamaları yurtdışındaki elemanlarla onlar üstünden iletişim kuruyorlarmış. kullanan arkadaşlara sorum bu iki uygulama bb appworldde var mı ?
    Her ikisi de apk olarak yükleniyor ve sorunsuz çalışıyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Her yerinden kalite akan ve çok pratik bir cihaz. Hemen hemen her android uygulaması da apk olarak yüklenebiliyor.
    Beyaz rengi de dusunun. Youtube'ta ilgili videolar var ve gercekten cok guzeller. Ama silver editon efsane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende passport kullanıcısıyım yakın zamanda moto 360 ile deneyimlerimi paylaşırım,muhtemelen çok az bir kısmı çalışacak.Android tabanlı uygulamalar bataryaya daha fazla yükleniyor ve çokda stabil sayılmaz yavaş kalıyor premium sınıfı telefon farkındalık uyandırıyor şüphesiz.Tasarımı için aldım çok sosyal ağlarla işim yok snapchat kurulmuyor aslında kuruluyor da biraz işin içinde olmak lazım android yazılımını istemiyorum da android uygulamalarının tamamını stabil kullansaydık güzel olurdu son olarak android yazılımının 4.3 versiyon özelliklerine sahip buda kısmi çalışma.Youtube apk sı çalışıyor bunun için google play servis uygulaması var onu kurmanık gerekiyor vb bir kaç detay.Mobildeki en iyi ses kalitesine sahip cihaz çok yüksek ve kaliteli ama kulaklık çıkışı biraz zayıf kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mamaker

Bende passport kullanıcısıyım yakın zamanda moto 360 ile deneyimlerimi paylaşırım,muhtemelen çok az bir kısmı çalışacak.Android tabanlı uygulamalar bataryaya daha fazla yükleniyor ve çokda stabil sayılmaz yavaş kalıyor premium sınıfı telefon farkındalık uyandırıyor şüphesiz.Tasarımı için aldım çok sosyal ağlarla işim yok snapchat kurulmuyor aslında kuruluyor da biraz işin içinde olmak lazım android yazılımını istemiyorum da android uygulamalarının tamamını stabil kullansaydık güzel olurdu son olarak android yazılımının 4.3 versiyon özelliklerine sahip buda kısmi çalışma.Youtube apk sı çalışıyor bunun için google play servis uygulaması var onu kurmanık gerekiyor vb bir kaç detay.Mobildeki en iyi ses kalitesine sahip cihaz çok yüksek ve kaliteli ama kulaklık çıkışı biraz zayıf kalmış.

Youtıbe uygulamasını ben çalıştıramadım, illa google play istiyor, onu nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

Merhaba. Oyunu oynuyorum ama google hesabıyla giriş yapamıyorum. İlerde birgün telefonu değiştirdiğimde clash of clans hesabım maziye karışacak. Bu sorunun çözümü mevcut mu. ****'deki yöntemi denedim başarılı olamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mamaker

http://forums.crackberry.com/android-apps-amazon-store-apk-files-f413/cobalts-official-google-apps-landing-page-965257/ linki kontrol ediniz youtube apk sı da mevcut sorunsuz çalışmakta

tamamdır oldu teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

Merhaba. Oyunu oynuyorum ama google hesabıyla giriş yapamıyorum. İlerde birgün telefonu değiştirdiğimde clash of clans hesabım maziye karışacak. Bu sorunun çözümü mevcut mu. ****'deki yöntemi denedim başarılı olamadım

mesaj olarak attım linki

1-Malzeme kalitesi konusunda kaygılarım var, aydınlatabilirmisiniz.
    2-Whatsapp işlevselliği, kullanım kolaylığı nasıl.
    3-Twitter işlevselliği, akıcılığı nasıl.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Halleluja

Birkaç sorum olacak arkadaşlar.

1-Malzeme kalitesi konusunda kaygılarım var, aydınlatabilirmisiniz.
    2-Whatsapp işlevselliği, kullanım kolaylığı nasıl.
    3-Twitter işlevselliği, akıcılığı nasıl.

Teşekkürler.

Malzeme kalitesi iyi. Beyaz almanizi tavsiye ederim.

Sosyal aglarla ilgili sikintiniz olmasin. Hepsi cok iyi calisiyor.

Orijinalden alıntı: fthkn

Blackberry Silver Edition cihazını satmak isteyenler iletişim kurabılır mi? Blackberry Silver Edition arıyorum. Hemen satın alacağım.

Sahibinden de var yeni bir ilan çok karizma cihaz. Borcum olmasa alırdım. 2.500 den satılık

Orijinalden alıntı: fthkn

2500 mantıksız bir fiyat.

Malesef bütün telefonlarda abartılı fiyat var. Ama ben Samsung S6 ya 2.500 vereceğime Sılver Passport à veririm

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.