Şimdi Ara

Blackberry Bold'da Windows Live Messenger'da hizmet bu handheld için etkin değil hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün iPhone'la Bold'u takasladım arkadaşlar, ilk izlenimlerim oldukça olumlu, ancak:

İndirilenler klasöründen Windows Live Messenger'a girmek istediğimde bu hatayı veriyor, bu cihazda MSN'i nasıl kullanabilirim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 21 Aralık 2008; 21:51:17 >

• Doğru anladın Fuego.

Bu arada hala yardımcı olabilecek birini bekliyorum.
  • Öncelikle BOLD daki bircok uygulama icin BIS aboneliginin olması gerkiyor.BIS aboneliginiz mevcut degil sanırım.Boyle bi sorun yasandıgına gre ilk etapda kaynak bu gozukuyor.
    Daha Fazla Göster
  • dostum, bu gibi problemler için blackberry'nin (Turkcell) bir hattı var. Buradaki görevliler sana yardımcı oluyor. Her türlü işlemi yapabilirsin. Ayrıca ben msn messenger'ı kullanabiliyorum wi-fi ile. Yani her kullanımda para bayılamak gibi bişi söz konusu değil. Çok iyi bir cihaz almışsın. Ben çok memnunum. emaillerine de her an ulaşabiliyorsun.
    NOT: Arayacağın Turkcell numarasını 444 0 532 den öğrenebilirsin. Ben ilk zamanlar 7-8 kez aramıştım. Her problemi çözüyorlar.

Orjinalden alıntı: deburky

dostum, bu gibi problemler için blackberry'nin (Turkcell) bir hattı var. Buradaki görevliler sana yardımcı oluyor. Her türlü işlemi yapabilirsin. Ayrıca ben msn messenger'ı kullanabiliyorum wi-fi ile. Yani her kullanımda para bayılamak gibi bişi söz konusu değil. Çok iyi bir cihaz almışsın. Ben çok memnunum. emaillerine de her an ulaşabiliyorsun.
    NOT: Arayacağın Turkcell numarasını 444 0 532 den öğrenebilirsin. Ben ilk zamanlar 7-8 kez aramıştım. Her problemi çözüyorlar.

Anladıgım kadarıyla siz BIS abonesisiniz.Aksi durumda bu bahsettiklerinizden faydalanamazsınız.Yanlız soruyu soran arkadasın böle bi aboneligi yok bu yüzden sizinki yanlıs bi yonledirme oluyor.

@EL diablo

3rd part yazılımlar sayesinde msn uygulamalarına göz atabilrsiniz.Ancak bu sekilde bi uygulama ile bis dan muaf olursunuz.ama cihazın digerr bahsettigim özellklerden yoksun olur.

• ya bnde bold 9780 aldım ilk is napmam lazım msn vsvs hicbir sey kullanamıyorum ınternet servisinı actırmak istiyorum mesaj gonderildi yazıyor baska birsey olmuyor bilgisayardan giris yapamıyorum kayıt olamıyorum . shanghai da yasıyorum ilk hat ilemi gorusmek gerekiyor yoksa blackberryi hatla alakalı olmadan kaydettirebilirmiyim ?? yardımcı olursanız bb ilk alındıgında yapmak gerekenler diye sevinirim ..msn aynı uyarıyı veriyor ..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.