Şimdi Ara

Blackberry beyaz 8520 kayıtsız 99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi telefon oldukça temiz sayılır sadece çok ufak bir çizik mevcut ön camda,telefon yurtdışından geldi,pasaporta işli değil,ilk defa internet üzerinden bişey satıyorum,kargo olay vs pek anlamam :)yani mütemadiyen devamlı bişey satan biri değilim bu yüzden sadece istanbulda elden teslim edilir !!! ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.tşkler.
    NOT:Telefon ile birlikte şarj cihazıda verilcektir.
    SON FİYAT : 99 TL
    Fiyatı daha da iner diye bekleyen arkadaşlar varsa diye soyluyorum bu fiyat sondur alana şimdiden hayırlı olsun.işime yaramıyor,maksat biri faydalansın...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenzo33 -- 28 Eylül 2012; 23:29:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• :) dostum resim nerede? fiyat nerede? sen neredesin? ilk kez ilan açtığın bariz ortada da birkaç eksiğin var :)
  • ilk mesajımda resim yükleyemedim,nedeni resim adlarının çok kısa olmasıymış (1-2-3 gibi..) kirlilik için özür dilerim.

• Burdayım kardeşim :) sadece İlanda belirttiğim gibi biraz acemiyim :) bu arada arka arkaya mesaj yazarsam ban olayı felan varmı acaba bilgisi olan söyleyebilirmi?çückü bir kaç resim daha yollayabilirim.tşk.

• kenzo arkadaşım resimlerini alt alta mesaj şeklinde yayınlamak yerinde ilanının üstündeki 'değiştir' sekmesini tıklayarak ordan tekrar yükle.birden çok resmi öyle yükleyebilirsin.
    bu arada telefon güzelmiş gerçektende,kız arkadaşıma alasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

kenzo arkadaşım resimlerini alt alta mesaj şeklinde yayınlamak yerinde ilanının üstündeki 'değiştir' sekmesini tıklayarak ordan tekrar yükle.birden çok resmi öyle yükleyebilirsin.
    bu arada telefon güzelmiş gerçektende,kız arkadaşıma alasım geldi

tşk ederim yardımın için,telefonu aslında kendim kullanabilirdim,benimde hoşuma gitti ancak kendi telefonum çok çok daha iyi bir cihaz olduğu için elden çıkarıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenzo33 -- 6 Eylül 2012; 1:15:33 >

• bende düşünüyorum ama pasaport kaydı olmadığı için malesef alamıcam. hem istanbuldada yakınızda. zaten pasaport kaydı 100 tl hemen hemen aynı fiyat oranına denk geliyor.

İyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_y

bende düşünüyorum ama pasaport kaydı olmadığı için malesef alamıcam. hem istanbuldada yakınızda. zaten pasaport kaydı 100 tl hemen hemen aynı fiyat oranına denk geliyor.

İyi satışlar

Ben bu 100 tl kayıt parası olduğunu bilmiyordum,en son 2010 da benim 3gs kayıt ettirmiştim o zaman öyle bişey yoktu :) fiyatı 120 tl çektim,satılmazsa da yurt dışı gezilerimde kullanırım artık :)

• cihazı ben alabilrim. Telefon bırakırsanız iyi olur.
  • Cihazi aliyorum bana ulasirsan sevinirim 05354730088

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gündür bakamadım mesajlara.Yarın iletişime geçicem sizinle.selamlar.tşk.

• takip
  • Güncel ! Satış devam ediyor arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.