Şimdi Ara

blackberry app world connecting hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blackberry app world deki my world bölümünden 3 uygulama veya oyun kaldırdım app world dü kapattım yaklaşık yarım saat sonra tekrar girmeye çalıştım fakat my world bölümüne veya uygulamaların download bölümüne tıklayınca [ ( Blackberry app world is having trouble connecting to the blackberry app world server. verify your network connections and try again ) ] daha sonra tekrar denedim ama aynı sorunu tekrar verdi ne yapmam gerek yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkurler....

• Su an herkesde ayni sorun var dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman app world den kaynaklanan bir sorundur
  • evet beyler sorun genel bi sorun yada bataryalarınızı çıkarıp tekrar takın :) birde hazır sizi bulmuşken bilgiseyardan app word ıp ye giriyorum 3 aşamanın 2. sinde telefonu bağlatın diyor bağlıyorum onaylıyorum 3. aşamaya geçmiyo kafayı yicem ne çin malı yazılımı olmuş bu yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkundogrul -- 31 Mayıs 2012; 18:45:39 >
  • Ya zaten uygulamalarin %70I calismiyor..
    9800de oyle
    Yukluyorsun buyuk heves ama acmiyor.
    Bi de hata veriyor..
    Tus kilidi prg bile yok bende 2 sene olacak nerdeyse kullanali.
    Navigasyon zaten yok
    Bi foto prg yok.. Bindirmeli cekim icin ki iphone 360 derece cekiyor masallah..
    Tv zaten izlenmiyor.
    Guzel bi oyun yok
    Muzik indiremiyorum..
    Arkaya dandik bi resim eklemeye kalk hemen kitleniyor ki kac sene onceydi hatirlamiyorum ama ilk renkli tel imde bile vardi.. 10sene oldu belki de..

Ha bi olumlu ozl whatsapp..

Bilmedigim baska biseyoi varmi ki?

Ama mailler gelio bak.. Zamaninda 1000dolara yakin bi parayi da bunun icin vermisim bilmeden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avea connection manager sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.