Şimdi Ara

Blackberry 8700 Unlock Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci hattımda mesajlaşmak için internetten blackberry 8700 aldım, bu telefonu bi aralar Türkcell verdiği için sanırım hala Turkcell hatlarda çalışıyor, konu ile alakalı yabancı siteler mevcut, imei filan giriyosun sana kod gönderiyolar filan fistan. Ama bu olaya benzer olay daha önce başıma gelmişti müşteri hizmetlerini arayıp yurtdışına çıkıcam filan deyince söylüyolardı sanırım, ama hattım vodafone ve avea olduğu için Turkcell'i arayınca bi numara filan girmemi istiyolar, müşteri hizmetleri dışında bildiğiniz bi yöntem var mı?

• turkcellden mep kodunu sorun
  • ya işte hocam Turkcell hattım olmayınca çok oyaladılar müşteri hizmetlerinde o eski yöntem olan 00000'a bastım eskiden "Eksik ya da yanlış giriş yaptınız, sizi müşteri temsilcimize aktarıyorum" derdi, şimdi yok demiyorlar bi daha giriş istiyorlar,bende yabancı sitenin birisine girdim 4.99$'a unlock kodu istedim bakalım 3 saat içinde gelecek lafta,geri iade garantisi filan diyorlardı. Sanal kart açtım bi sorun olursa diye. Beklemedeyim

Edit: Mail geldi, sorun halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 9 Mayıs 2012; 17:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

ya işte hocam Turkcell hattım olmayınca çok oyaladılar müşteri hizmetlerinde o eski yöntem olan 00000'a bastım eskiden "Eksik ya da yanlış giriş yaptınız, sizi müşteri temsilcimize aktarıyorum" derdi, şimdi yok demiyorlar bi daha giriş istiyorlar,bende yabancı sitenin birisine girdim 4.99$'a unlock kodu istedim bakalım 3 saat içinde gelecek lafta,geri iade garantisi filan diyorlardı. Sanal kart açtım bi sorun olursa diye. Beklemedeyim

Edit: Mail geldi, sorun halledildi

Hangi Site hocam bu ? Bendede aynı sıkıntı mevcut.

Sen imei nosunumu gönderdin yoksa başka bir numarayımı ?

Ayrıca ne kadar sürede geri dönüş yaptılar.
  • Özel mesaj attım ama yine de buraya yazmak istedim diğer kullanıcılarda faydalansın diye.

0-3 Saatte dönüş yapılan instant paketi aldım hocam, gerçektende 2 saatte dönüş yaptılar bana. Evet imei numarası vererek gerçekleştirdim işlemi. En ucuz olan site buydu ama halloldu.

http://www.blackberryinstantunlockcode.com/

Ve dip not arkadaşlar : Site unlock işleminin videosunu çekene 50$'a kadar para veriyor. Ben mail gelince aşağılara inmemiştim ama adamlar dikkat çekecek şekilde mailin altına yazmışlar. Sanırım unlock işleminin başarılı olduğuna dair video ekleyince referans sayılıyor ve adamlar size para vermekten çekinmiyorlar. Daha çok müşteri bu şekilde gelecek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 10 Mayıs 2012; 22:49:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Bootloader UNLOCK YARDIM!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.