Şimdi Ara

Blackberry...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blackberry Torch 9800 almayı planlıyordum ama akrabamız hiç memnun kalmadığını söyledi çok donuyormuş çok yavaşmış telefon bende kararsız kaldım kullanan varsa görüşlerini söyleyebilir mi ? Ek olarakta Android işletim sistemi olup dokunmatik olmayan bir telefon var mıdır ? Dokunmatikte mesaj yazmak zor geliyor. Şimdiden teşekkür ederim

• Neden yeni BlackBerry modellerine bakmıyorsunuz? 9790, 9900 ve 9810 gibi modeller çok daha seri ve yeni işletim sistemine sahip.
  • Arkadaslar torch kullandim 1.5 sene suan 9900 dayim. Torch cok lanet bi telefon ilk baslarda iyidir falan bikac ay sonra adami kanser etmeye baslar. Cok donar suanki telefonumda donuyo zaten. Alinca hic yere dusurmemeye bakin 1 kere dustukten sonra telefon sacmalamaya basliyor bbm olmasa birakicam zaten blackberryi hic sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Karsilasmadim. Tavsiye edebilecegim bir cihaz.

Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;
  • 9900 kullanıyorum. Surum 7.1.0.569. Telefon gayet seri ve hızlı. Tavsiye ederim. Zaten benim gorusum 9900 modeli haricinde blackberry alınmaz artık. Bb milano cıkana kadar 9900 kullanmaya devam.

iPhone 5G
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

Arkadaslar torch kullandim 1.5 sene suan 9900 dayim. Torch cok lanet bi telefon ilk baslarda iyidir falan bikac ay sonra adami kanser etmeye baslar. Cok donar suanki telefonumda donuyo zaten. Alinca hic yere dusurmemeye bakin 1 kere dustukten sonra telefon sacmalamaya basliyor bbm olmasa birakicam zaten blackberryi hic sevmiyorum.

Kesinlikle katılıyorum, torchla o kadar çok sıkıntı yaşadım ki yeni telefon alacak olsam blackberrynin yüzüne bile bakmam.
  • Ya Blackberry Curve 8520 kullanıyordum telefondan memnundum sonra nokia n97 aldım oda güzel bir telefondu ama uygulama yönünden sıkıntı çekmiştim uygulama yüklemekten zorluk çıkartıyordu Blackberry Torch 9800 ü tavsiye edenler olduğu için almayı düşündüm bende birde burdaki düşünceleri alayım dedim telefonun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum açıkçası 9810 ile 9800 arasındaki farklar nelerdir ? Gözle görülebilir bir fark var mı ?

Orijinalden alıntı: Joker~>

Ya Blackberry Curve 8520 kullanıyordum telefondan memnundum sonra nokia n97 aldım oda güzel bir telefondu ama uygulama yönünden sıkıntı çekmiştim uygulama yüklemekten zorluk çıkartıyordu Blackberry Torch 9800 ü tavsiye edenler olduğu için almayı düşündüm bende birde burdaki düşünceleri alayım dedim telefonun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum açıkçası 9810 ile 9800 arasındaki farklar nelerdir ? Gözle görülebilir bir fark var mı ?

arkadaşım bence curve en iyi blackberry. Diğerleri çok gereksiz arkadaşlarım curve kullanıyo hatta yere falan atıyolar en ufak donma bile yok 9800 veya 9900 e bulaşma sakın. 9780 9790 düşünebilirsin. N97de kullandım uygulama yönü çok kötü ve bu telefonda beni kanser etti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.