Şimdi Ara

Black Pill'in Gerçek olduğunu kabul ediyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şüphesiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • update

• Öne çıkarırmısın konuyu tartışma ortamı oluşsun Red Pill vs Black Pill vs.gibi

• Evet. Tipim iyi olmasaydı kazma olmama rağmen kızlar bana şans vermezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LAN YIKIK İNCEL TİPİN İYİ DAHA NE ZIRLIYON

• incellerin çoğunun beden dismorfik bozukluğa sahip obsesyonlu ruh hastaları olduğunu göz ardı edersek:

obez ve çirkin bir kadınla beraber olmayı kabullenen hiçbir erkek, dünyanın neresinde olursa olsun kolay kolay yalnız kalmaz (defalarca şahit oldum)

okulun güzel kızlarıyla popüler erkekleri takılır. daha orta halli olanlar da birbirini pay eder. çirkinler de çirkinlere kalır

blackpill üzerinizden 'erkek' olma sorumluluğunu alıyor ve katı bir kadercilik anlayışı ile suçsuzlaşıyorsunuz amma dışarıdan sadece zavallı görünüyorsunuz gençler

ağlamayı bırakıp çirkin kızlarla en azından biraz aşk yaşamayı deneyin. biraz şifa bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B27A72DE3 -- 16 Kasım 2022; 21:49:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paganizm kullanıcısına yanıt

bu tipi ben seçmedim

• Daha neyin ne olduğunu bilmiyorum, ne işe yarıyor o hap ?

• kültürlü, eğlenceli, ağzı laf yapan, kızlarla muhabbet kurmaktan çok iyi anlayan tanıdıklarım var. kendi tipleri ölçüsünde kız elde edebiliyorlar.

bu tanıdıklarımdan iki tanesi kısa boylu ve tip olarak da pek iyi olmayan kişiler. kendi tipleri ölçüsünde kız elde edebiliyorlar.

kızlar bu tiplerle gezip tozmayı, cafede oturmayı çok seviyolar. mükemmel güzellikte kızlar bile bu tiplerle gezip arkadaş olmak için can atıyor. ama dahası değil. mesela kız benim arkadaşla buluşuyor hep, ama, ortak arkadaş grubuna yakışıklı bi erkek girdi, kız anında o erkekle evlendi ama benim arkadaşla buluşmaya devam etti. önceden iki kişi buluşurken şimdi üç kişi buluşuyolar. benim arkadaş da "görüyo musunuz bakın dünyalar güzeli kız benimle buluşuyo beni çok seviyo" diye kendini avutuyo.

adam ömrü boyunca kızlara elde etmek için her şeyi yaptı. giyiminden konuşmasına her açıdan zirvede adam. cidden tarz yapan birisi. ve her konudan da anlayan kültürlü birisi. ama kısa boylu ve çirkin. sonuç? yüzlerce kızla çıktı etti. yatağa attıkları ise sadece en sıradan tipe sahip olan kızlar. bu kadar çabaya gerek yok yani. yatağa attığı kızların zaten bi espirisi yok.

öte yanda, kızlarla muhabbet kurmak için zerre çabalamadan sürekli fıstık gibi kızları yatağa atabilen arkadaşlarım da var. bu kişilere baktığında ne tarz yapmak gibi bi kaygıları var ne de kızla muhabbet kurmak gibi bi çabaları var. bu kişilere baktığında şunu görüyosun, tipleri genel olarak çok düzgün ve vücutları da sıska falan değil. yakışıklı yani işte. boylu poslu ve alımlı erkek tipi.

redpill forumlarında "ben de yakışıklı değilim ki" diyen kişiler genelde böyle uzun boylu ve yapılıdırlar. mesela Türkiye'deki ünlü bi PUA kanalı var, adını vermiyim. eleman kendini göstermiyo videolarda. ben Kadıköy'de bi cafede pub'da otururken şans eseri yan masada bu elemana denk geldim. sesinden tanıdım elemanı ve tanıştım. eleman esmer bi tip yani yüz olarak öyle yakışıklı denebilecek biri değil. ama vücut çok sağlam. uzun boylu, yapılı ve aşırı düzgün bi vücudu var. mesela yüzü Avrupai yüz değil diyorum ama çene yapısı falan tam erkek çenesi. şimdi bu kişi kendi kanalındaki videolarda benim gibi 165 boyunda 60 ağırlığında ince çeneli olan birine hitaben: "kardeş ben de yakışıklı değilim ki" dediğinde tabii ki ciddiye alınmayı haketmez. yahu sende Cengiz Han gibi vücut-tip var yani erkek gibi erkek vücuduna sahipsin, kendini 165'lik ince çeneli sıska kişiyle bir mi görüyon derler adama. ama bu kişiler tabii ki "herşey kafada bitiyo, tipin hiçbir önemi yok, sen negatif kafalı olduğun içinnbdshfsf" diye saçmalamaya devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Aralık 2023; 0:21:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.