yokmu arkadaşlar buna bir çözüm. sabahtan beri bunla uğraşıyorum kafayı yedim.diğer bölümleri hiç kasmadan oynuyodum bu bölümdede aynı şekilde ama araba patlayıp adamın üstüne düştükten sonra heryer böyle oldu.tüm forumları araştırdım cevap yok .lütfen yardım
quote:
Orijinalden alıntı: waterloo_35
yokmu arkadaşlar buna bir çözüm. sabahtan beri bunla uğraşıyorum kafayı yedim.diğer bölümleri hiç kasmadan oynuyodum bu bölümdede aynı şekilde ama araba patlayıp adamın üstüne düştükten sonra heryer böyle oldu.tüm forumları araştırdım cevap yok .lütfen yardım
yukarıda verilen link ten save dosyasını indir o bölümü atla başka çaresi yok kardeş
bende şöyle bi sorun var mission 1 de mason ve bi herif vıdıvıdı edip duruyodu neyse tam mission 1 e başlıcam pat simsiyah oluyo ekran
quote:
Orijinalden alıntı: =ROAcH=
bende şöyle bi sorun var mission 1 de mason ve bi herif vıdıvıdı edip duruyodu neyse tam mission 1 e başlıcam pat simsiyah oluyo ekran
Hocam Directx güncellemesi yaptınız mı?
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
eğer dx i yine yüklemeyi diosan evt ama başkaysa nası olcak o iş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
eğer dx i yine yüklemeyi diosan evt ama başkaysa nası olcak o iş
hereşeye rağmen olmuyorsa sorunlu bölümü atlayın hocam bir sonraki bölümün save dosyasını bulun
Başka saveden devam etmek de işe yaramıyor.2.bölümde de atıyor oyundan fıtık olcam şimdi pff
quote:
Orijinalden alıntı: predaturk
ikinci denememde başarısız oldu.bu işlemden sonuç alamayacak olursanız bana kızmayın..
Arkadaşım bu hatanın aynısı eski ekran kartımda Far Cry 2'de olmuştu. Hareket ediyodum yürüme sesleri geliyodu adamın konuşması sesi vb. fakat görüntü yoktu. Ekran kartımı değiştirdikten sonra o sorun kalktı ortadan. Aynı gün içerisinde Alien vs Predator 2010'uda yüklemiştim menüsü vardı canlar sesler ama görüntü gene yoktu :(. Yani tek çare yeni bir ekran kartı. Bu sabahtan beri arkadaşların sorunlarıyla ilgileniyorum fakat hepsinde aynı sorun.. siyah ekran siyah ekran siyah ekran (1 dakikaya yakın bi süre siyah ekran gördüm ama sonra oyun açıldı anlamıyorum sorun ney..)
bu sorunu çözebilen oldumu ?
en güzeli biraz daha beklemek oyun daha yeni haliyle çoğu oyunda böyle sorunlar oluşuyor ben her zaman geriden gelirim acelem yok
burayı ne zamandır geçmeye çalışıyorum ama olmadı bu sorunu çozebilen var mı acaba?
bende konuyu açan arkadaşın olduğu yerde aynı sorunu yaşıyorum direct x i güncelledim olmadı. save dosyasına bakmadım çünkü kalıcı bir çözüm bulmak lazım diye düşünüyorum
her oyun kararması ekran kartının değişmesi anlamına gelmez eger karanlık ekran oluşuyorsa grafikleri düşürün ekran kartı yürütemiyor kaldırmıyor demek
ekran kartıyla ne alakası var karanlık yerde en düşük seviyeye getirdim yine değişen bir şey olmadı
konuyu açan arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum THE DEFECTOR bölümünde üstüme araba geliyo ekran kararıyo ve birdaha gelmiyo. sorunu çözen arkaşlar var mı acaba ? çözüm nedir ?
kapıyı açarken bastığınız tuşa (pc'de f) basılı tutmayın sürekli basıp çekin bu şekilde geçtim ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme