< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (35. sayfa)

-
-
Chapter 2'nin final boss'u Elden Ring'in pek çok boss'undan daha zor bu ne ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ben pro almam bile yüksek ihtimal
-
Dünya'nın çifte standartları puanlamalar
-
Benim gibi Chapter 2'nin final boss'unu bir türlü geçemeyenler aşağıya bırakacağım 2 videoyu tamamlasın, 1-2 denemede rahat geçer:
Bunlar yapılmazsa geçmesi gerçekten çok zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam çok saolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 10 olmaya yakın bile değil de neden hakaret ediyorsunuz hocam öyle düşünene. Olumsuz yorum yaparken hakaret etmek şart değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşa hakaret etmedim hocam orada ekran görüntüsü paylaşmış ya ona istinaden yazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sahiden müthiş kanser bir şey. Öldürüyorsan öldürmelisin yok ikinci faz yok üçüncü faz.
-
Pc deki versiyonu çok sıkıntılı, sürekli bosslar donuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Immobilize yapıp vurun hocam düzeliyor. Patch gelene kadar geçiçi çözüm.
-
Oyun sanatsal açıdan çok başarılı ya mitolojik dünya havasını çok güzel yansıtmışlar.
-
koca kafa reis dellendirdi beni lanet olsun
-
HDR açık mı çekildi hocam, aşırı parlak geldi.
-
yok hocam resim temsili netten; ancak bende de bu şekilde çok parlak HDR kapatıp denemedim henüz kalite modunda oynuyorum göz yoruyor parlaklık
-
performans modunda oynuyorum onda bile boss fightlarda rahatsız edici drop oluyor, quality/balance'da hiç oynanmıyor zaten. daha iyi bir optimizasyon beklerdim
-
ilerideki kapıda boss var onu kesince skill alıyorsun sonra bunu kesmek daha kolay, onu almadan kesemedim ben 20-30 kere öldüm.
souls oyunlarına alışık biri keser heralde de ben hiç oynamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X