Şimdi Ara

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
29
Favori
21.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne ara geldi bu güncelleme, haberi bile yapılmadı. sanırım beta test aşaması falandır. Duyuru yapsınlar modu düzenlemeye başlarım.

    @sssemih24 Sanki türkçe dublaj çıktı sanırsın :D teşekkürler haber ettiğin için.

    @Ravenholm türkçe doku modunu steamden kurduysan aboneliği iptal et veya yapılan işlemi geri al. buradan forumdan setup halinde kurduysan sıkıntı yok, kurulan dosyalara bak onları sil yeter.

    Sonrasında oyunu steamden dosyaları dogrulamı ne olacaktı onu yap.


    DOKU MODU GÜNCEL DEĞİL - RESMİ ÇEVİRİ TAM ÇIKTIĞINDA YENİ İÇERİKLERE GÖRE GÜNCELLENECEKTİR.

  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam siz neredeydiniz ya? Tam ben bu foruma katıldım ortadan kayboldunuz. :D Özlettiniz kendinizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm

    Ben de tam bunu yazmak için gelmiştim sanırım bu gece yarısı eklenmiş az önce 30 MB update yaptı. Yalnız Steam'de öyle "yeni güncelleme" haber bildirimi şeklinde oyunun sayfasına falan haberi bildirimi bişeyi eklenmemiş, orada hala "Türkçe desteklenmemektedir" yazıyor sadece altda desteklenen diller arasına "arayüz/menüler: ingilizce - altyazlar: türkçe" şeklinde belirtilmiş.


    Bu arada (daha geçen hafta kurmuştum hiç başlamadım bile bu iyi denk geldi) biz Türkçe doku modu ile içinde gelen Türkçe yama v1.1 kurmuştuk bu konudan indirilen 200 MB olan, bunun üzerine oyun kendi official Türkçe ekledi acaba bu oyun dosyalarında vb sorun olur mu? Oyunu sistemden silip tekrar download mı edelim ne dersiniz.



    Alıntıları Göster

    Evet o benimde dikkatimi çekti.

    Şimdilik sadece konuşmalar türkçe altyazı olmuş ama zamanla half life 2 serisi gibi ana menüde dahil komple türkçe yaparlar bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Black Mesa: Definitive Edition nasil türkce yaparim?

  • Komple Türkçe gelmeyecek sanırım. Acaba Türkçe dokuyu şuanki hali ile oyuna yedirebilir miyiz ?

  • @sezgin87@eionHS Resmi çeviriyi bekliyoruz, sizde bekleyin isterseniz.

    türkçe doku modu v1.1 ile uyumlu şuanlık, definitive edition ise 1.5 sürümü yani uyuşmazlık olabilir, denemekte serbestsiniz.

  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Black mesa türkçe yamalı şu an resmi olarak
  • Oyun kendinden official Türkçe oldu fakat sanırım beta-test aşamasında gibi bir şey yapmışlar, tam sürüm %100 anlamda Türkçe geldiğinde oyunun Steam sayfasında duyurulacaktır bunu bekliyoruz. Black Mesa D.E. sürümüne buradaki Tükçe doku + altyazı yamasını kurmuştum ana menüler menüdeki arka plandaki resim dokular yazılar hepsi Türkçe gayet güzel çalışıyordu.


    Türkçe Doku modu + Black Mesa Türkçe yama v1.1 olarak (ikisi bir arada tek install 200MB indirilen) kurmuştum sonra bu official Türkçe gelince dedim kesin uyumsuzluk olur falan işimi sağlama alayım oyunu sildim ve resmii(official) anlamda Black Mesa D.E. Türkçe beta'dan tam sürüme geçtiğinde tekrar indiririm dedim bıraktım. Bir de @YusufGöl arkadaşımızın dediğine göre Türkçe Black Mesa D.E. sürümü çıktığında üzerine daha Türkçe Doku modunun uyumlaştırılmasını bekleyecekmişiz.


    Bu arada üste anlattığım Türkçeleştirme süreci ne kadar sürecek daha ne kadar beklenecek hiç belli değil bu yüzden belki şöyle yapılabilir bir ara denemek istiyorum: Şu anki Black Mesa D.E. sürümü Ingilizce dil üzerinden indirilir, oyun Steam'den (beta test aşamasında olduğunu düşündüğümüz) Türkçe dil eklemeye update yapacak (30MB güncellemişti) bırakın yapsın, sonrasında biz oyunun orijinal dilini yine Ingilizce seçeriz ve bunun üstüne Türkçe Doku modu + Türkçe yama v1.1 tek paket versiyonu kurarız olur biter.





  • @Ravenholm@CrrystaL


    https://crowdin.com/project/black-mesa sitesindeki bütün diller bitmeden bence TAM güncelleme gelmeyecek.


    türkçe dili oyuna tam olarak eklendikten sonra ve D.E sürümüde dahil yeni gelen güncellemeyle birlikte eksik dokuları ve yeni eklenen dokular -var ise, düzenlemesini yapacağım ve mod olarak steamden paylaşacağım.

  • Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]

    oyun resmi türkçe dil ve türkçe doku ile efsane oluyor yine yine ve yeniden :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliozkara03 -- 22 Şubat 2021; 0:53:54 >




  • Resmi çeviri çıktımı yaw hemen bakacağım, bende resmi çeviriyi bekliyorum, mod içinde bazı düzenlemeler yapacağım, yanlış çevrimler yazımlar var düzenlenecek @maliozkara03

  • ''Translation and UI Patch'' diye bir beta yayınlandı bu gün, türkçede dahil birçok dil destekleniyor. altyazılar dahil mi bilmiyorum.

    Türkçe resmi olarak eklendiyse Modu güncellemeye başlayacağım.


    https://store.steampowered.com/news/app/362890/view/3029206676575366456?fbclid=IwAR1vzt3Mbr4Fm4tCs_dJnr__yG_04X-iPFCYodM028Dc_0pB1hX7e1QS9ys





  • DOKU MODU GÜNCELLENMİŞTİR!!!

    01.04.2021

    İlk konuya göz atın ;

    https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-turkce-doku-modu-guncel--143141307

  • Oyun sürümüm v1.5.1 doku modu varken tramvay durak yerine yaklaşırken güvenlik polisi kapıya yasılı duruyor. Tramvay durduktan sonra adım attığı anda felç gibi yere düşüyorBlack Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] . Doku modunu kaldırınca düzeldi. Eski sürüm olan v1.1 de türkçe yamalı ve doku modlu oynadım. Deney odasında deney bitmeye yakın atıyordu. O yüzden v1.5.1 geçtim. O zamana kadar modu deneme şansım oldu. Elinize emeğinize sağlık.

  • Exxix kullanıcısına yanıt

    Evet doğrudur. çok güldüm ona bende de oldu birçok kez, bilim adamları nedensizce cin çarpmış'a dönüyor :D ama modda sıkıntı yok, cache ve save dosyalarını silince düzeldi.

    şuan mod güncelleniyor zaten başlıkta açıklama yazmıştım okuduysanız, animasyonlu dokularıda ekliyorum, eskileri tekrar düzenliyorum bi yandan oynuyor kontrol ediyorum. bu haftasonuna tekrar güncelleme gelecek. bekleyin daha güncel şekilde oynayın.

  • DOKU MODU TEKRARDAN GÜNCELLENMİŞTİR!!!

    ANİMASYONLU DOKULAR EKLENMİŞTİR

    14.04.2021

    İlk konuya göz atın ;

    https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-turkce-doku-modu-guncel--143141307

  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt

    Son sürüm doku modunu yükledikten sonra ateş edince etraf mor olarak aydınlanıyor, oyunu Steam'den başlatınca böyle bir sorun yok. Bilginiz var mı?

  • Modun son sürümünü yükleyince giriş ekranı, bölüm isimleri ve nesnelerle etkileşim kısımları İngilizce olarak kalıyor. Onun dışında önceki sürümdeki gibi her yer Türkçe. Sadece bu rahatsız etti biraz. Oyunun güncel sürümünde bu bahsettiğim kısımlar çevrilemiyor mu yoksa Steam sürümüne özel bir sorun mu merak ettim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC9D2BAC5 -- 18 Nisan 2021; 18:14:4 >
  • Mor ışığa göz atayım tam anlamadım resim atabilirsen iyi olur. yarın akşam bakarım büyük ihtimal bende.


    @cwerde konu başında yazmıştım konuya göz at, türkçe altyazı ve menü yaması moddan kaldırıldı, oyuna resmi altyazı eklendi ve arayüz içinde yakında resmi türkçe güncelleme gelebilir oyun içerisinde türkçe menü dosyaları mevcut ama eklenmemiş oyun şirketi ne zaman eklerse artık, bizim modda sadece türkçe dokular mevcut

  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt

    Ufak bir video ekledim hocam buyurun;

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.