Şimdi Ara

black marble sakal serumu - black marble sakal serumu nasıl kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Marble Kara Yılan Serum Kullanımı !

Doğal black marble serum tamamen bitksel içeriğe sahip olan damladır. Damlası olmasının verdiği avantaj ile kullanıcıya daha kolay kullanım ve uygulama imkanı sunar. Ürün ambalaj yada kutusunda satın aldığınız black marble serum kullanımıyla ilgili ayrıntılı bilgiler siz kullanıcılara sunulmuş. Kutusunda bulunan talimatalara göre kullanım önerilmekte. Belirtilen kullanım dışına çıkmayın. Ambalajda yer alan talimatlar doğrultusunda kullanım sonucunda herhangi bir yan etki görüldüğü takdirde mutlaka uzman bir hekime başvuru yapın. Yapacağınız başvuruyla birlikte ayrıntılı bilgiyi uzman hekimden alabilirsiniz. Saklama koşulları kuru, serin ve çocuklardan uzak yerde saklayın. Kullanım önerisi nasıldır Uygulama yapılacak bölgeyi ılık su ile temizleyin ve arındırın. Daha sonra istenilen bölgelere 3 ile 5 damla arası damlatın ve nazik şekilde bir kaç dakika masaj yapılarak uygulanma tavsiye ediliyor. Hastalık ve rahatsızlık tedavisinde kullanmaz. İlaç değildir, ilaç olarak satılmaz. Bitkisel gıda takviyesidir. Üretici firma, içeriği, kullanımı ve son tüketim tarihi üründe bulunmakta. Ürün tüketilmez, haricen kullanım içindir.

Black Marble Sakal Bıyık Serumunu Kullananlar veya Kullanmayı Düşünenler Buradan Yorum Yaparak Bilgi Verebilir Ben Kullanıcı Yorumlarını Aşağıda Paylaştım. Bilgi Sahibi Olmak İsteyenler Buradan Okuyabilirler.

Black Marble Kullanıcı Yorumlarını Okumak İçin Buradan Okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4AA9EC2B -- 21 Şubat 2017; 19:3:36 >

• Black marble sakal serumu hakkında olumlu yorumlardan daha fazla olumsuz yorum mevcut, şuradan bakabilirsinizhttps://www.eyorumlar.com/black-marble-sakal-serumu-almadan-once-yorumlari-oku/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.