Şimdi Ara

black desert online için imza kampanyası son 375 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

change org son şukadar kaldı diye ona ulaşınca amaca ulaşılmış olmayacakki 7500 olunca 10bine 2500 kaldı yazacak busefer. Dikkate alınması için bence 50bin falan olması gerekir.

7500 kişinin 5000i bu oyunu oynasa 2000i kalıcı devam etse 200 kişi sürekli para harcayan kişilerden olur. yani 7500 çok az. bende görevimi yaptım imzaladım. niyetleri varsa zaten 7500 kişi imzalamasada açarlar server. niyetleri yoksa 50bin imza olsa belki düşünürler.

Oynamayacak adam imza atmakla falan uğraşmaz bu kampanyadanda çoğu kişinin haberi yoktur emin ol eu na açılırsa 50 bin bu oyunu dener.

ben sırf millete destek olmak için umrumda olmayan çok şeye imza attım. herkes bencil değil.

• İnsallah acılır.

Kaldı 51
  • son 35 kaldı.. inş kalkar şu yasak
  • ha gayret az kaldı sona yaklaştık sayılır inşallah kalkar şu ıp ban SON 34 KİŞİ FACEDEN DAHİL OLDUĞUNUZ GURUPLARDANDA PAYLAŞINDA BAŞKALARININDA DİKKATİNİ CEKSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

ha gayret az kaldı sona yaklaştık sayılır inşallah kalkar şu ıp ban SON 34 KİŞİ FACEDEN DAHİL OLDUĞUNUZ GURUPLARDANDA PAYLAŞINDA BAŞKALARININDA DİKKATİNİ CEKSİN

heryerden paylaştım bakalım son 30 kaldı inşallah birşeyler olur
  • SON 24 KALDI
  • gazamız mübarek olsun beyler SON 8 İMZAA
  • bune ya nedemek istiyorlar bunlar 7500 veren 10000 imzayıdamı verir diyorlar sadece 7500 imza yetmiyormuydu
  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    Valla ya bu nedir niye 10000 e çektiler acaba keşke kalksa yapımcınını sayfasında 2016 içinde kaldırmayı planlıyoruz diyolar ama bakalım
  • lol hiç change.org takılmadığınız belli o imza bitmezki artar sürekli, bi işe yaramaz o olay
  • Siz istediğiniz kadar imza toplayın adamlar türkiyenin hakkını satın almamışlar özel yerel sunucu açılacak kendinizi boşuna yormayın.
  • Cimi hendriks kullanıcısına yanıt
    nasıl yani türkiyeye özel sunucumu açılıcak nabilicak ?
  • lisans sorununu öyle çözemezsiniz. Yine her ipblocklu oyunla aynı sistemi kullanıp girin işte VPN ile channel selecte ekranına kadar -> vpn kapa ->channel seç -> oyununu oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante1000

nasıl yani türkiyeye özel sunucumu açılıcak nabilicak ?

Öyel değil. Bir firma Türkiye de yayınlama haklarını satın almış ama herhangi bir girişimi yok. Yani yayınlayıp yayınlamayacağı belli değil.

Daum game firmasına ise özel olarak yazı gönderdiler eğer Yayın hakkını aldığımız ülkelerde yayınlarsanız mahkemeye veririz diye.

Kısacası o yayın haklarını alan firmanın keyfinini gelmesini bekliycez.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    ohooo yandık desene kim bilir ne zaman çıkartırlar :F
  • StreakLoL kullanıcısına yanıt
    rus sunucusunda oynamak istemiyorum avrupa sunucusunda oynamak istiyorum orda da oyun paralı galiba nasıl yapmalıyım kapalı betadaydı en son
  • dante1000 kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğin bir şey yok
  • quote:

Hadi hayırlı oslun beyler tam sürümde ip blok kalkıyormuş.

Çok güzel bir haber kaynak gösterebilirmisin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

quote:

Fake sanırım.

Edit: evet fake. klasik tearsforfears sırf post atmak için yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 25 Şubat 2016; 7:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

quote:

Fake sanırım.

Edit: evet fake. klasik tearsforfears sırf post atmak için yazmış

10k mesaja ulaşacaktım ya niye böyle yapıyorsun.Türk sitesinin birinde dünya çapında oynanabilir yazıyordu içeriği okumadan açtım konuyu.Meğerse adamlar full sürümde sadece kore ip bloklu olacak yazısından diğer bölgelerin giriş yapabileceğini çıkarmışlar.Yinede denemek lazım gireriz belki full sürümde

Abyss in yayınlamasını beklicez artık adamlar Eu sunucusu açıyor Türkiye yok saçmalığa bak arada kalıyoruz diyemi oluyorlan bunlar

Okyanus ülkelerininde lisansını daumgames almış galiba abyss games 3-5 ülkeye mi açacak oyunu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Şubat 2016; 13:02:19 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.