Şimdi Ara

Black Desert Online (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.378
Cevap
26
Favori
142.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Warcry ı p2w olarak görmüyorum 10 fs kasmak dünyanın en kolay işi eğer adam 10 fs kasmak için 70 tl veriyorsa kendi bileceği iş + basma işi rng 30 fs ile de duo witch basabilirsin 0 fs ile de o o anlık sans 18 fs ile tri basan arkadasım var 60 fs ile tri basamayan arkadasım var hepsi sans tabi etkisi var mı evet ama ne kadar oldugu tartışılır gene yok Mena serveri hardcore p2w muhabbetlerini anlamıyorum sadece ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laminon -- 20 Ocak 2018; 15:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DINCERR

TR yönetimi veya serveri, gerçekten anlatılanlar kadar kötü mü ? Almayı düşünüyordum

Anlatılan her neyse , berbatlıklarını yeterince anlatabildiklerini hiç sanmıyorum, mario oyunu bile yönetemez bu yönetim..Pvp bir serverin gm i bile daha profesyoneldir bunlardan, şaka falan değil oyuna girince anlıycaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Şuanda sadece TR serveri yok mu zaten sizin oynadığınız da? Eğer oyuncu sayısı azalırsa MENA ile birleştirilir. Çünkü sizler MENA bölgesinde oynuyorsunuz. Ayrıca EU ile birleşmesi için EU'yu işleten firmanın satın alması gerekiyor bunun haklarını. Zamanında almayan şimdi niye alsın?

Şuanki zaten MENA serveri , Tr server diye ayrı bir server yok, milletin tr dediği zaten mena serveri,oyuncu kalmazsa mecburen bi tarafa aktarılacak ki sunucularda amsterdamda oldduğuna göre eu olur büyük ihtimal, satın alma olayını çok büyütme o iki dklık bir iş, eu ya geçersek güzel olur, bu şekliyle oynanmaz bu sw.
  • Laminon kullanıcısına yanıt
    Ben TR'de oynamıyorum ama o item EU'da +30'da kadar şans getiriyor diye biliyorum. Dediğiniz gibi +10 ise millet niye ayaklanıp yürüyüş yapmış ki?
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Şöyle sorayım o zaman. Şuanda oynadığınız oyunda Türkçe harici konuşan birileri var mı? Mesela arapça. Eğer varsa MENA ortak serverdesinizdir. Eğer yoksa TR'desinizdir.

Satın alma olayı öyle kolay değil kaldı ki adamlar zamanında satın alırdı zaten almak istese çünkü; Oyunu TR'ye getiren adamlar oyunu yapanların kendisi. Bunlar zamanında oyunun global haklarını Kakao Games'e satmış. Bu hakların arasında bazı ülkeler yok. Rusya ve Türkiye gibi. Yani adamlar ya satmamış yada satın alan almak istememiş. Eğer satmamışlarsa kendileri getirecekleri içindir. Yani yarın birgün işler kötü giderse satabilirler tabi Kakao alıcı olursa. Öteki türlü o iş yaş.
  • merhaba misafir kartı olan var mı
  • quote:

Ben TR'de oynamıyorum ama o item EU'da +30'da kadar şans getiriyor diye biliyorum. Dediğiniz gibi +10 ise millet niye ayaklanıp yürüyüş yapmış ki?

+30 fail stack üstüne +10 muazın çığlığı deha ekleyip basabiliyorrsun hocam, +10 denilen olay +10 muaz , normal fail stackin üstüne + olarak geliyor,mesela +30 fail stackin var +10 da muazdan geldi +40 gibi düşün toplamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 20 Ocak 2018; 17:27:45 >
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Hmm o zaman millet haklı ayaklanmada. Üst seviye itemleri basarken +10 ekstra demek şansı ciddi anlamda artırır.

EU'da Advice of Valks diye bir şey var. Bildiğim kadarıyla satılmıyor bu. Görevlerden veya eventlerden geliyor sanıyorum. Belirli aralıkları oluyor 20-30 15-25 gibi. Açıyorsun ve şansına bu aralıktaki bir şey düşüyor. Bunu kullandığında ise mesela 29 düştüyse Failstağını +29 yapıyor. Önceki failstağın üzerine eklenmiyor. Önceden varsa uyarıyor zaten sileceğim diye.
  • quote:

Hmm o zaman millet haklı ayaklanmada. Üst seviye itemleri basarken +10 ekstra demek şansı ciddi anlamda artırır.

EU'da Advice of Valks diye bir şey var. Bildiğim kadarıyla satılmıyor bu. Görevlerden veya eventlerden geliyor sanıyorum. Belirli aralıkları oluyor 20-30 15-25 gibi. Açıyorsun ve şansına bu aralıktaki bir şey düşüyor. Bunu kullandığında ise mesela 29 düştüyse Failstağını +29 yapıyor. Önceki failstağın üzerine eklenmiyor. Önceden varsa uyarıyor zaten sileceğim diye.

Evet hocam, daha onunla bitmiyorki , enerji tonik var cart var curt var, hayır baştan deselerdi Metin2 tarzı bir p2w olacak diye ona göre düşünüp almazdık.Neyse artık konuşmak bile boşa zaten bu server için..
  • quote:

Şöyle sorayım o zaman. Şuanda oynadığınız oyunda Türkçe harici konuşan birileri var mı? Mesela arapça. Eğer varsa MENA ortak serverdesinizdir. Eğer yoksa TR'desinizdir.

Satın alma olayı öyle kolay değil kaldı ki adamlar zamanında satın alırdı zaten almak istese çünkü; Oyunu TR'ye getiren adamlar oyunu yapanların kendisi. Bunlar zamanında oyunun global haklarını Kakao Games'e satmış. Bu hakların arasında bazı ülkeler yok. Rusya ve Türkiye gibi. Yani adamlar ya satmamış yada satın alan almak istememiş. Eğer satmamışlarsa kendileri getirecekleri içindir. Yani yarın birgün işler kötü giderse satabilirler tabi Kakao alıcı olursa. Öteki türlü o iş yaş.

Server middle east and north africa serveri. Çok büyük çoğunluk türk. yabancı var ama nadir. Chat falan türkçe akıyor.

• Launcher`ı açtığımda veri bütünlüğü doğrulanamadı hatası alıyorum var mı bunun çözümünü bilen?
  • Dostlarım PVP sistemi nasıl ? OPEN WORLD pvp sistemi var mıdır ?
  • Var güzel pvp sistemi

• merhaba
    3 arkadaş oyuna başlama düşüncesindeyiz almadan once bilgi edinmek istiyoruz.en çok merak ettigımız konu ise inci harcaması.
    oyunun basından bu gune kadar oynayıpta temel ıhtıyacları karsılamak ıcın ne kadar inci harcanıyor.
    envarter slotları taşıma kapasıtesi enerji gıbı seylere inci yatırımı yaparak ihtiyaç girilmesi mevcut fakat ne kadar ihtiyaç var buna.
    varsada ne kadar bir yatırım yapılması gerekıyor.
  • Her gece 8'den sonra 12'ye kadar lag olur. Oyunda item basarken şansınızı artıran muaz var. Knight oynayanlar bilir trina gibi düşünün. İnci satışına limit geldi. Enerji toniklerine limit gelmedi yani siz 2 ay uğraşıp kzarka elde edemeyebilirsiniz ama adam enerji tonikleriyle 2-3 günde elde edebilme şansına sahip.

Oyunu oynamak için her ay değerli pakete 330 inci vereceksiniz, kostümü pazardan çekemezseniz 680 incide onu alırsınız. 55'ten sonra kasarken artık ağırlık ve envanter slotu hizmetçiler devreye giriyor. Ağırlık önemli ama ağırlık almadanda oynanır elbet daha fazla git gel yaparsınız. Envanter slotu olmadanda oynanabilir. Hizmetçi ise her yerden deponuze erişmenizi veya pazardan item çekmenizi sağlar. En önemlsii petlerdir şuan 3 pet kullanılabiliyor tanesi 220-270 inci, en az 3 tane lazım. Kamasylve bufu gibi %20 drop rate 2 enerji yenileme artıran bufflar var henüz gelmedi ama inci markete gelecek. Olmazsa olmazlarınız değerli paket ve pettir. Her ay değerli paket çekeceksiniz yani b2p diye aldanmayın p2p oyun oynar gibi düşünün.

Biri pvp yi sormuş her klan genelde bazı klanlarla savaş halindedir. Savaş açılan klanların üyeleri birbirine her yerde saldırabilir. Onun haricinde pk modunu açarak istediğiniz oyuncuya istediğiniz yerde saldırabilirsiniz. Tabi bu durumdayken ölürseniz karmanız düşer ama karmayı exp kasarak yükseltebiliyorsunuz sıkıntı olmuyor. Genelde iyi slotları klanlar kapatır ve slot için pk döner.

Oyunun en dandik sistemidir pvp si. Uyanış geldimi nasıl olur bilemem ama şuan warrior kalkan açtığında istediğin kadar skille saldır 1 hasar bile almıyor. Veya berserker classı 2-3 kişi kesemezsiniz üstüne valkyrie diye daha tank bir class gelecek. Yani ranger sorcerer gibi classlar kendi arasında birbirini keser ama warrioru bir okçuyla hem hasar veremezsiniz hemde adam siz vuracam diye skill atarken nefesiniz bittiğinde saldırıp sizi rahatça kesebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Ocak 2018; 2:24:42 >

• kostum almak keyif işimi yoksa kostumun bir yararı var mı ?
    değerli paketi almaz isek oyuna giremiyormuyuz.
    oyun temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için inci dükkanına muhtaç bırakıyor gibi bir durummu söz konusu.
    oyunda enerjiyi çokmu tüketiyoruz. bu sebeple sürekli enerji tonik almaya muhtaçmı bırakılıyoruz süreç hızlansın diye.

benim amacım ortalama bir masraf çıkartmak ve bu masrafı ödediğimde oyun buna değecek mi ?
    ayda 100 lira harcayıp yinede keyif veremeyecekse bir anlam ifade etmez harcanan zamanda yazık olur.
  • einhander kullanıcısına yanıt
    Kostümün ek bonusları var ama ciddi etkisi yok. Değerli paketsiz oynarsın ama almak isteyeceksin çünkü pazarda item satarken vergi kesilir o vergiyi azaltıyor envanter slotu ağırlık exp artışı bonuslarıda var. Oyun enerji üzerine kurulu parayı veren zaman olarak önüne geçiyor ama en büyük fark gece satıcısında ortaya çıkıyor. Bu npc sana 50 enerji karşılığında random item sunuyor ve oyunun en iyi silahı olan kzarkayı bile buradan para karşılığı alabiliyorsun. Boss kovalamakla uğraşmadan silaha ulaşmış oluyorsun. Adam tonik çekerek sen günde 5 deneme yapsan o 25 deneme yapar senden önce alır silahlarını ve basar.

Oyunda 2 ayda çok ciddi gelişenler oldu onları yakalaman zaman alır ama yakalarsın. Ağırlık slot pet olayını aştıktan sonra şuan için ayda 35-40 liraya değerli paket alman yetecektir ama ileride gelecek kamaslyve bufuda alınmaya değer onun fiyatı belli değil

• bız aslında şöyle düşünmüştük.
    49 yada 99 tl olan paketlerden birini alıp üstüne birazdaha harcayıp kalıcı envarter slotu ve litre satın aldıkdan sonra sorunsuz bir şekilde oynarız diye düşündük. tamamen craft üzerine yoğunlaşacaktık değerli pakette bulunan exp bonusu umursamadık. onun yerıne ihtiyacımız olan kadar slot ve litreyi satın alıp oyuna yoğunlaşmak istedik.
    oynamadıgımız ıcınde enerjı tuketımını bılmıyorum haliyle enerjı bizi ne kadar yavaşlatır kestiremiyoruzda.
    bahsettiğin gibi enerji mühim bir konuysa özellikle meslek dalları ile ilgilenecek insanlar için ihtiyaç dahilindeyse ve enerji olmadıgında bir hayli yavaşlatıyorsa bunu aşmak için sürekli enerji toniklerine ihtiyaç duyuyorsak bizler için sıkıntı olabilir.
  • EU'ya süper bir event geliyor.

+10'dan +50'ya kadar birsürü valks ve en sonunda ise TET aksesuar kazanma şansı var.

Adamlar alın bedava +'ya basın dediler resmen. TR'de aynı event yok sanırım. Parayla satıyorlar sanırım bunların benzerlerini

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Eu nun sürüme geçtiği zaman ile mena serveri arasında aylarca fark var biliyorsunuz dimi

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.