Şimdi Ara

Black Desert Online (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arnatt

    Elinde EU için misafir kodu olan varsa gönderebilir mi? almadan önce denemek istiyorum.

    eu da koda gerek yok, vpn ile sitesine girip indir, 7 gün ücretsiz her hesaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LebEns53

    Allah rızası için biri yardım etsin. Launcher açıldıktan sonra yükleme hızı ilk 10-20 dakika sabit kalıp %20den sonra falan 0.01 e düşüyor. 1 saatte inecek oyunu 10 saattir indirmeye çalışıyorum ticket attım aç kapa falan diyorlar.

    Başına gelen varsa nasıl çözdüğünü söylerse çok memnun kalıcam.

    dns ayarlarıyla ilgili olabilir, google yada turktelekom dnslerini kullan , bikaç dns değiştişrip dene.
  • Bu oyuna başlama niyetim var da cok kararsizim. Daha önce Knight oynadım 4 sene gibi. Aşırı bagimliliik yapmıştı bende, zor bırakabilmiştim.. Ama bir yandan da icim icimi yiyor cok özledim mmorpg oyunlarını... ne yapsam dostlar cok kararsizim. Bu oyunu haftada 1 gün oynayabilir miyim? Çok fazla bağımlılik yapar mi?

    Knight da gece CZ girmek için 2-3 lere kadar uyumazdım... Birde Efsane paket ile baslamak cok avantajli mi? Biraz daha paradan tasarruf edebilsem daha iyi olur benim için. Şuan sadece oyuna girip lwl kassam yeter biraz item toplasam vb. Yazin anca oyuna odaklanabilirim. Is güç var birde yogun donemdeyim.



    Tavsiyelerinizi bekliyorum birde kendi tecrubelerinizden soylerseniz, aşırıya kacmadan oyundan zevk alarak nasil oynuyorsunuz. Gunluk haftalik oynama saatiniz kac. Ne kadar bir zamana ihtiyac duyuyor oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Şimdi başlarsan oyunu yavaş yavaş kasaraken öğrenir Worker Empire dediğimiz olayı rayına otutturursun. Eklenecek bir çok sınıf var oyuna yaz dönemine kadar bir çoğu gelir sana uygun olanı seçer bu önümüzde ki altı aylık dönemde kazandığın sermaye ile mükemmel bir başlangıç yaparsın. Günde 1 saat takılıp işçi yönlendirmelerini yapar varsa eventları tamamlar kalan zaman veya fazla zamanın olduğunda da enerji ve katkı puanı kazanmaya çalışırsın. Karakterini balık tutmaya bırakır oynamadığını zamanlarda da gelişim gösterirsin. Yazıyı buraya kadar okuduysan geldik en sıkıntılı bölüme, bu dediklerimi yapman için karakterin online kalmalı oynamasan bile afk bırakmalısın. Benim karakter 24 saat online ama ben işten güçten anca 2 saat ayırıyorum günlük bazen o kadar bile değil fakat çokta geride sayılmam server a göre. Bağımlılık da yapar yani müsait olduğun her zaman oynamak istersin Knight gibi ne Maradona gidiş gelişi biter ne paramunda Exp ı 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Laptop ile oynayacağım için, sürekli açık bırakamam.

    Anladigim kadariyla baya zaman aliyor gibi



    Bu eklemeler bir türlü bitmedi hala yeni yeni şeyler ekleniyor. Bir karakteri 60 lwl kasmak kolay mi? Zor olmaz mi tekrar başka karakter kasmak. Ben büyücü ile oynamak niyetindeyim ama hala kararsizim. Çok fazla karakter var gercekten. Secim yapmak zor.

    Birde ben oyuna baslangic paketi alicam ama en düşüğünü almayi düşünüyorum ilk etapta. Birde bu premum paketleri satin aldiktan sonra istedigimiz zaman aktif edebiliyor muyuz. Bir ID ye kac tane premum paket alabiliyoruz. Mesela ben 40 tl palek ile basladim. Daha sonra 200 tl paket alabiliyor muyum ayni ID. Yoksa bir uyelige sadece bir kere mi tanimli baslangic paketleri.



    Pet için almak istiyorum acikcasi baslangic paketi. Baskada bir espirisi yok zaten oyle ağım şahım...



    Oyun cok guzel görünüyo ama kombolar VS ler biraz uzun suruyor gibi. Birde cok tus kombinasyonu var. Harici bir klavye almaya gerek olur mu ya. Msi laptobum var daha taksiti bitmedi. Klavyesi göçmesin ^^"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    bende baslayacağım sanırım bu oyuna mmorpglerin tadı başkadır pubg felan oynuyordum bu aralar ama sanırım özüme dönücem çok özledim...oyundan çok bir şey ummuyorum mükemmel olmasına gerek yok idare etsin beni yeter

    oyun mükemmelde yönetim baya kötü
  • Bu oyuna başlamak istiyorum.Tercihen üniversite yaşıtları veya daha büyük arkadaşlarımız,abilerimiz varsa oyunu öğretebilecek ve beraber konuşarak oynayabileceğimiz pm bekliyorum
  • Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Dostum guilde girince discord falan az çok öğreniyorsun ben tr de başladım oyuna şuan çoğu şeyi kaptım diyebilirim.Eğer başlamayı düşünürsen 50tl lik sınırlı paket kodunu sana 30tlye verebilirim guild içinde konuşurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    oyundaki online durumu nasıl hocam mmorpg adını yansıtıyormu yoksa pvp server gibi oyuncu sayısımı var

    online durumu fena değil ama patlama yaptığıda söylenemez, hala ilk başladığı zamanki server sayısıyla gidiyor,serverlar dolu tabi.
  • oyun gayet kalabalık 5 sunucu var her zaman yoğun şekilde kalabalık
  • Kapalı Beta'da başladığım ve 200 TRY Efsane pakete sahip hesabımı satıyorum. Acil İhtiyaçtan dolayıdır.
  • Bir adet bedava misafir keyi verebilcek var mı arkadaşlar ? denemek için ?
  • Arkadaşlar elimde Avrupa sunucusu hesabı var. 56 lv awakening açılı Musa karaketeri var. Yan karakter olarak da 20 seviye falan bir witch var. Türkiye sunucusundaki sıfır bir hesaba takas yapabilirim. Hesaba ss yok ama oyunu indirip yapabilirim anlasabilecegim birisi çıkarsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halloldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 6 Ocak 2018; 18:19:4 >
  • Lahn Awekening Kore




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 11 Ocak 2018; 6:42:52 >
  • Bugün yeni world boss ve yeni karakter kunoichi(böyle yazılmıyor ) :D geldi
  • Elinde fazladan misafir kartı bulunan varsa gönderebilir mi? Hem bilgisayarım hangi ayarlarda oynatacak görmek istiyorum hem de oyunu denemek istiyorum.
  • Arkadaşlar bu oyunu steam'den nasıl satın alacağız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Arkadaşlar bu oyunu steam'den nasıl satın alacağız?

    TR için Steam'de mevcut değil, kendi sitesinden alabilirsiniz hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamayın oynattırmayın. gördüğüm en rezil yönetimlerden biri tarafından yönetiliyor oyun. Tek amaçları var paranızı almak.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.