Şimdi Ara

BKM Kitap'ta Efsane Cuma'ya Özel Efsane Fırsatlar Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu siteyi mobil aplikasyondan ücretsiz kargo seçeneği olduğu için sıkça kullandım, kullanıyorum. Ağustos-Eylül ayı sırasında oldukça kötü performans gösterdiler, 2 farklı siparişimde bulunan 9 adet kitap 6 farklı kargoyla geldi, ilk siparişimi yaklaşık 60 günde tamamladılar. O dönemde hiç açıklama yapmadıkları ve telefonlara bakmadıkları için ekşide baya bir gömmüşlüğüm de var ancak burada yazanlar kadar da kötü bir firma değil. O dönemde sistemlerini yenilediklerini bildirdiler ve şu an sorunsuz durumdalar. Kaldı ki anadepolarında kullandıkları altyapı çoğu firmada yok.

Şu an sitede sorun gözükmüyor, sabah 8:50'de verdiğim sipariş gün içerisinde ücretsiz biçimde kargolandı.

Alacağınız kitap nerede uygun fiyataysa oradan alın. Aldığım kitaplar burada uygundu buradan aldım, Amazonla aynı fiyata olsaydı Amazondan alırdım.

• Yaklaşık 5-6 kişi witcher kitaplarını takip ediyoruz. Güzel bir fiyata gelse kutulu + 2 kitap şeklinde alacağız ama siteye baktığımda fiyatı indirimde bile olsa sanki yüksek gibi. Tabiki de ölü fiyatına olsun istemiyoruz ama kitapları buradaki kitapçıdan tek tek almak ile neredeyse kutulu almak arasında fark oluşmayacak.

• Ben çok memnunum şahsen bkm den

• İade de çok sıkıntı iade kodu almak için WhatsApp tan sıraya giriyorsunuz bı kaç gün sonra cevap veriyor saçma sapan bi iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca BKM'den alışveriş yaptım, her seferinde ufak tefek kitap hasarlarını, geç göndermelerini vs sıkıntı yapmadım ama şu son 3-5 ay da yaşattıkları ile BKM kitap kendini aştı.

Doğrudan kendi kitapevlerinden rafta duran hasarlı kitapları gönderiyorlar. Hasarlı kitabı bana ne gönderiyorsun, yayınevine iade et.

Netice itibariyle pişmanlık yaşamamak için 100 TL değil de 100- 115 TL ödeyin en azında sinir, pişmanlık, kızgınlık gibi hisler yaşamayın.

Her ay onlarca kitap sitesi kampanyalar yapıyor. BKM'nin yayınevi bazında yaptığı indirimler belki bu ay değil ama diğer ay başka sitelerde de olabiliyor. En azından BKM gibi sıkıntılı, hasarlı kitaplar gönderseler bile en azından karşımızda bir muhatap bulup, sorunu çözmek yönünden hızlıca aksiyon alabiliyorlar.

Sonuç: Yıllardır kitaplarını internet sitelerinden alan bir okur olarak BKM kitap'dan kendilerini bu konularda değiştirene kadar uzak durmanızı öneririm.

• Efsane indiriminiz de bile fiyatlar Amazon’un üstünde. Sağolun kalsın

• Bu siteden 2-3 ay önce sipariş vermiştim, tam 16 gün kargoya verilmedi ürünler. 0850 Çağrı merkezinde yetkili ile görüşme şansınız yok sadece band kaydı, maile cevap yok, şubeleri arıyorsunuz telefonu açan yok, yok oğlu yok, muhatap yok. "Dolandırıldım galiba" deyip siparişi iptal ettim, enpara ya şüpheli işlem bildirimi yaptım neyseki parayı kurtardık. Sakın ha bulaşmayın bunlara.

• godoro G kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ara otomasyon yenilemesi yapıyorlardı o yüzden belirli bir süre kargolarda gecikme olmuştu. Aynı süreç D&R'da da olmuştu. Bu ara durum nasıldır bilmiyorum ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godoro

Bu siteden 2-3 ay önce sipariş vermiştim, tam 16 gün kargoya verilmedi ürünler. 0850 Çağrı merkezinde yetkili ile görüşme şansınız yok sadece band kaydı, maile cevap yok, şubeleri arıyorsunuz telefonu açan yok, yok oğlu yok, muhatap yok. "Dolandırıldım galiba" deyip siparişi iptal ettim, enpara ya şüpheli işlem bildirimi yaptım neyseki parayı kurtardık. Sakın ha bulaşmayın bunlara.

aynı olayları yaşadım,

ykb ye harcama itirazı da yaptım.

hala paramı kurtaramadım

40 gün oldu, para dönmedi..

• Amazon gibi bir profesyonel varken amatör bile olamayacaklarla niye uğraşır ki insan. Amazon 4 gün sonrası gönderirim dediği kargo bile ertesi gün teslim edildi.fiyatlar zaten diğerlerinden çok daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssermet -- 29 Kasım 2020; 9:24:57 >
  • ssermet S kullanıcısına yanıt

aradığını bulamayınca olabilir mi?

• Kimseye tavsiye etmem  kitap kitap siparisi verdim tam 45 gün sonra geldi. Arıyoruz ne açan var ne bilgilendirme maili atan var, saçma sapan bir yer. Amazon ile rekabet edecekseniz ona göre kendinizi geliştireceksiniz.

• Yorumları az okuyayım dedim resmen kitap okumadan soğuyordum!!

• Sakın bulaşmayan berbat ötesi hizmet. Kitap sipariş verenleri resmen aşağılayacak bir site. Bide bayileri var yakın veya aynı şehirde olsa gidip saydırırdım  

• quote:

Orijinalden alıntı: baryssx

Siz şaka mısınız, hayatımda gördüğüm en rezil firma. Stokta olmayan kitapları varmış gibi gösteriyorsunuz. Siparişim bir ay hazırlanıyor gözüktü. Müşteri temsilcisine ulaşmak için 1 saat telefonda bekliyorum ve tam sıra bana geldiğinde görüşme bitiriliyor. Yetmezmiş gibi bir ayın sonunda kafanıza göre siparişi iptal ediyorsunuz. Bir de utanmadan cuma indirimi yaptık diye reklam yapıyorsunuz.

ne utanmasi hocam, bunların dini ımani para.
    baksana, çekilişle 5 liralik kupalardan veriyorlar bi de

https://forum.donanimhaber.com/iki-adet-donanim-haber-kupasi-hediye-edecegiz--146772847-20#146795139

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.