Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakında dahada vasat altına inecekler..Filmler diziler başlayınca..yazık olacak.
  • O kadar mı kötüydü bu bölüm ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

O kadar mı kötüydü bu bölüm ya?

İndirmeye değmez.
  • şu ana kadarki en kötü bölümdü. doğru düzgün güldüğümü hatırlamıyorum. bi kaç yerde tebessüm oldu o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

O kadar mı kötüydü bu bölüm ya?

İndirmeye değmez.

İndirmeye indirdim de. Henüz izlemedim. Çok kötüyse izlemeyim bari. İyi skeçleri söyleyin onları izleyeyim sadece. Gerisi kalsın.
  • bu haftaki çok süperdi... izlemeyen çok şey kaybeder...yerlere yattım tüm skeçlerde
  • @Lo@ding yorumunu okudum ve hemen torrente girdim bu gece gülelim bari umarım dedıgın gibi güzeldir bu haftaki bölüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bu haftaki çok süperdi... izlemeyen çok şey kaybeder...yerlere yattım tüm skeçlerde

Geçen hafta yorumlara bakarak indirmemeye karar vermiştim bu haftada senin yorumuna göre indirmeye karar verdim umarım dediğin kadar vardır..
  • Oyuncakçı skeci süperdi, ama diğerlerine okadar da gülmedim....
  • geçen hafta boşa giden 2 saatime acımıştım gerçekten. bu hafta izlemedim. indireceğim ama en beğendiğiniz skeçleri yazarsanız sadece onları izleyim bari
  • Ben geçen hafta hiç beğenmedim ondan önceki hafta smd süper demişti dediği kadar da vardı hatta en güzelleriydi diyebilirim

Bu hafta da indirip izleyelim.
  • Seyirciler bozuyor işi. Zırta pırta alkış tutmak nedir yahu? Bekle bitsin, beğenirsen alkışlarsın. Beğendiğini belli etmek için gülmen yeterli zaten...
  • bir umutla oturdum izledim. hediye ve taksici skeçleri güzeldi. diğerleri "yaani"
  • Bu hafta son skeç ve oyuncakçı skeci dışındakilerin hepsine tebessüm bile etmedim ama o yazdığım iki skeçte gülmemden bina sarsıldı.

-Sokakta
    +Hanımefendi
    -Mutfakta
    +Aşçı
    -Yatakta
    +Uuuuu

Edit:Sonlarda Ersin'in kardeşi Erdoğan'ı çıkarttılar ve Ersin'e karşı varolan tüm sempatim yok oldu,resmen sahnede kardeşinin başını koyunmuş gibi okşadı.Kardeş kardeşe böyle bir şey yapabilir mi ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 17 Kasım 2008; 14:50:24 >

• Son skeç baya iyiydi. Bülent süperdi orada. Büşra da çohiyi yazmış.

Murat'ın ki de güzeldi 2. gelir tabii.

Ama son skeç'i mutlaka izleyin uzunda 1 şey tahmin edemiyorsunuz ucunu.
  • dün gece inidirip izlicektım ama torrentde hız düsüktü bu gece indirip izlicem
  • İnsin bakalım.
  • arkadaşalr kadın olmak (osuruk) skecinde büşra sinirlenince altan bi müzik giriyo(evet ben yaptım deyince) o müzikin ismini bilen varmıı????
  • Desti İzdivaç olan bölümde baya bir gülmüştüm.

http://www.youtube.com/watch?v=AnzuahD9moM

Kadın süper oynuyo ya...
  • bizim gibi tiyatroya pek gidemeyenler için gerçekten ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR. son zamanlarda tv izlerken gülmekten gına geldiğim program.

kaliteli ve seviyeli esprileri var.
    artık pazar yayınlanacak galiba spor programlarına pek bakmayan biri olarak tam benim zamanım diyebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.