Cuma akşamı bende BGM deydim şu modern aile olan vardı izlediklerimden çok komikti harbiden ama BGM de hıyarlı baba da süperdi
quote:Orjinalden alıntı: PHI Siz daha bi şey görmediniz. Şahiiiiin büleeeent. Bu olay süperdi ya Ayrıca son skeç mükemmeldi. "Siz hiç Sex and the City izlemediniz mi efendim adamlar ne kadar geniş" Birde Bülentin ersinin kulaklığındaki müziği yaptığı yer varya durak skecinde oda süperdi
quote:Orjinalden alıntı: mericgenc Cuma akşamı bende BGM deydim şu modern aile olan vardı izlediklerimden çok komikti harbiden ama BGM de hıyarlı baba da süperdi BKM olmasın o
quote:Orjinalden alıntı: F0NDiP quote:Orjinalden alıntı: mericgenc Cuma akşamı bende BGM deydim şu modern aile olan vardı izlediklerimden çok komikti harbiden ama BGM de hıyarlı baba da süperdi BKM olmasın o yukarıda arkadaşta yazmış cuma günü Bostancı Gösteri Merkezindelerdi
son 2 hafta iyi iş çıkarıyorlar... murat büşra oğuzan zeynepin skeçleri çok süper oluyo... düzene girdi biraz.... kurtalan fm
quote:Orjinalden alıntı: F0NDiP Gerçekten mükemmeldi. Başladığından beri en mükemmel bölümüydü. Hele son skeç Geçen haftadan bile güzelse mutlaka görmek lazım.
çok eğlenceliydi akşam.mezhepi genişler skeci çok güzeldi.duraktaki dış ses skeci de çok başarılıydı bence.
dün akşam sadece en son skeci izleyebildim. çok güzeldi hakkaten çok güldüm. diğerlerini de merak ediyorum. indirip izleyeceğim.
Arkadaşlar ben canlı izlemek istiyorum biletle mi gidilio illa davetiyemi bulmak lazım biletler kaç paradır?
dun son skece gercekten ama gercekten cok guldum cok guzel bi skecti genel olarak biraz vasattı ama son skec bence gunu kurtardı
quote:Orjinalden alıntı: raymanallstar Arkadaşlar ben canlı izlemek istiyorum biletle mi gidilio illa davetiyemi bulmak lazım biletler kaç paradır? bostancıda fiyatlar:30-40-50 liraydı