Şimdi Ara

Bjk tv hakkındaki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş ben bu kadar amatör kanal görmedim ya gs fb tvye bakıyorum süpersonik dünya çapında bide bizim kanala bakıyorum taraftarların oluşturduğu videolar saçma sapan görsel efektler kartal yuvası tanıtımları yaşlı yaşlı dedeler program sunuyo seyde denen bi kız sokak sokak dolaşıyo bu nedir abi ya böylemi olmalı

• bütçe meselesi. gerçi tgrt haberin neden hala 20 yıllık kamerayı kullandığını da anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

bütçe meselesi. gerçi tgrt haberin neden hala 20 yıllık kamerayı kullandığını da anlamıyorum.

yd zamanındada aynıydı hala aynı
  • bjk tv aktif mi hala arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaş ben bu kadar amatör kanal görmedim ya gs fb tvye bakıyorum süpersonik dünya çapında bide bizim kanala bakıyorum taraftarların oluşturduğu videolar saçma sapan görsel efektler kartal yuvası tanıtımları yaşlı yaşlı dedeler program sunuyo seyde denen bi kız sokak sokak dolaşıyo bu nedir abi ya böylemi olmalı

Katılıyorum kanal gerçekten kötü.
  • Tv ile tek alakası cnbce piyasa ekranı,ntvspor ve bjk tv olan biri olarak söylüyorum , Fikret Orman geldiğinden beri gözle görülür bi düzelme oldu yavaş yavaş futbol takımının ortamına girmeye başladılar,daha izlenebilir konuklar çağırmaya başladılar,adamakıllı spikerler getirdiler vsvs.1-2 sene içinde çok daha iyi duruma geliceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.