Şimdi Ara

Bjk Resmi Site Kutlama ve Başarı Dileği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    31.08.2007

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaşımız ile birlikte, ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkını kazanan ezeli rakiplerimiz ve ebedi dostlarımız Fenerbahçe ile Galatasaray’ı ve Kayseri Erciyespor’u kutlarız.
    Fenerbahçe’ye Şampiyonlar Ligi’nde, Galatasaray ve Kayseri Erciyespor’a UEFA Kupası’nda başarılar dilerken, tüm Türk takımlarının Avrupa’da en iyi neticeleri elde etmesini temenni ederiz.

BEŞİKTAŞ JK

• artık böyle mesajlar görmek istiyoruz...Umarım bundan sonra çok daha güzel şeyler görürüz.
  • Allah yardımcımız olsun. Fiyatı uygun tutarlarsa Besiktasın bir sampiyonlar ligi macına gidip bagırmak istiyorum
  • 30 Ağustosta Bayrakla çekilen fotoraf ve bugünkü başarılar mesajı.Gerçekten çok hoşuma gitti.Beşiktaşlıya,Beşiktaşlılığa uyan da budur.Biz böyle yönetim istiyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Allah yardımcımız olsun. Fiyatı uygun tutarlarsa Besiktasın bir sampiyonlar ligi macına gidip bagırmak istiyorum

Ağzından fener lafı felan kaçırmayasın.Formasız gitme.Fener falan kaçarsa ağzından sövecektim dersin bari Yoksa siyah dersin beyazı hastenede doktorlar der İşin şakası tabi de bizim maççılara sorarsın bi ara gitmek istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.