hüseyin 1905 maçtaki yıldızlar de boer ve ayhan sizinkilere karşı yürekleriyle oynadılar ve sen hala ne yazıyorsun kardeşim sizinkiler gol atamama ve sinir harbi ve trübünlerin o aptalca yönetim destekli meşale gösterisiyle ve çirkeflikleriyle gol mu atabileceginizi sandınız her düdükle birlikte hakeme koşup itiraz eden ve kart görmeyen futbolcularınıza dua edin yoksa kırmızıları siz yerdiniz nedense bizim çocuklar bu itirazları yapsa hemken kartı yiyorlardı taraftara gelince lafla degil icraata bak siz degil az kalsın bizimkiler çiziyordu sizi hakanın beceriksizlikleri ve diger pozisyonları arif olsa kesin degerlendirirdi ilhana gelince ayhana taş atacagına ilhana bak hakem o kadar itirazlara ve ceza yayı içinde kendini yere atmalara 2.ci sarıyı bile es geçti tayfur desen aynı yan hakemle okadar muhabbete girdiki hakem hep göz yumdu hakemlerden hep çeken galatasaray oldu geçen sezonu ne çabuk unuttun hasan ve batista ilk 11 de başlasaydı inönünün çimlerine gömülmüştünüz
unutmadan salı günkü maç için şimdiden başarılar dilerim kardeş
Bende Galatasaraya başarılar diliyorum olimpiyakos maçı için ama Allahaşkına bir Galatasaraylıda çıkıp desinki Beşiktaş bizden iyi oynadı bizden çok daha fazla pozisyona girdi, hakem onların yüzde yüz bvir penaltısını vermedi ,ayhan maç boyu terbiyesizlik yaptı ve biz Beşiktaşlı oyuncuların son vuruşlarındaki beceriksizliklerinden dolayı aldığımız 1 puana sevindik. Bunu diyebilecek namert bir galatasarylı varmı?
bu maçta bence terim luceden büyük tek. dir. olduunu gösterdi..kim ne derse desinnn...
Tunasilah sana penaltı konusu hariç katılıyorum bana göre o penaltı değildi. Defalarca izledim hiçte elle alınmış gibi gelmiyor. Ağır çekimde sanki de boer elle almış gibi gözüküyor sadece. Ancak keşke o penaltı olsaydı da oyuna renk gelseydi ve de maç bu kadar durmasaydı. Resmen maçı seyirciler (Bizimkiler de dahil), hakem, İ.Mansız-A.Akman 3lüsü yönlendirdi ve ben kendi adıma keşke yenilseydikte böyle dandik top izlemeseydik dedik bjklı arkadaşlarıma ki onlar da bana aynı şeyi söylediler. (Bjk yenilsin gibisinden.) Ancak arkadaşlar ürik asitlerinizi kendinize saklayıp artık daha ileri nasıl gidebiliriz bunu tartışalım çünkü bizden evvel belki 20 sene bu tür tartışmalar olmuş ve hiç bir takım birbirine laflarla üstünlük sağlayamamıştır. Burada bence yorum yaparken birbirimize hakaret etmek yerine herkes kendi takımının oyunun anlizini veya kimi beğenip kimi beğenmediğini anlatsa çok daha iyi olur. Hele bu ramazan ayında birbirimize saldırmayı artık bırakmalı ve Avrupa da ve kendi ligimizde daha güzel futbol nasıl oynanır onu tartışmalıyız. Yoksa dediğim gibi bizde Hasan Şaş olsaydı, yok bizde de A.Hassan olsaydı daha iy olurdu sizi ezerdik geçerdik hatta daha kaba tabirlerle bir yere gelinemediği göründü. Bir kaç arkadaşta futbolu eğlence aracı olarak görmeyip daha çok bir meydan muharerebesi şekline getirdiler. Ben staddaki o meşalaleri atanlara da o demir parmaklıkları kıranlara da lanet ediyorum. Bu adamlar oraya maç seyretmeye değil resmen 3. İnönü muharebesine gelmişler. Ne ise bu konu daha böyle uzaar gider. Saygılar:=)
penaltının babasını cordoba yaptı ceza yayında ilk yarıda adam kontrolsuz topa cıkıyor cihan yerde faul yapan beşiktaş kalecisive 17.ci kural uygulanmıyor serbest atışla maç devam ayhana o kadar yazıldı çizildi tayfur ilhan mansız ve bülentle oyunda kaldıgı sürece atışan pancu dan bahseden yok galatasaray da takım iskeleti yerleşti bekleyin ileriki haftalarda daha güzel bir galatasaray izlemeye hazır olun
bu maçta ayhan dikine oynarsa faydalı olabileceğini gösterdi...gs'de hala sıkıntılar olsa da biraz olsun ileriyi görmeye başladık yani..bjk aslında bu maçta bu sezonki normal performansını segiledi...zaten bir çok takıma fark atarken dahi bu maçtaki performanslarının çok çok üstüne çıkamamışlardı...daha çok uzun bi yol var...bakalım neler olacak...
yav bu gs liler neden bu kadar komik? biz başka maç mı seyrettik yoksa.
sadece yuhhh diyorum[akum]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Marauder1905</i> <br />Huseyin, ya yasin cok fazla buyuk degil yani cok kucuksun ya da akil yasin az gelismis neyse...FB-GS maclarinin heyecani ikisi takimin da turkiyenin en buyuk iki takimi olmasidir...Gidiklama konusu da tartisilir, onlar bizi simdiye kadar 125 kere falan biz de 110 kusur kere yenmisiz onlari...ondan bariz ezici bir ustunluk yok...
FB-GS maclari niye daha heyecanli? Dikkat et bakalim 1-2 hafta oncesinden yorumlar yapilmaya baslaniyor, maca bir hafta kaldi diye televizyonlarda cikiyor falan...Yilin maci hep gs-fb'dir zaten, boyle geldi boyle de gider.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>125 DEN 110 ÇIKAR HERALDE MATEMATİĞİN ZAYIF KAÇ SENEYE TEKABÜL EDİYOR.8 SENE DEVAMLI YENERSENİZ ODA İMKANSIZ ARADAJİ FARK KAPANIYOR.O SEKİZ SENEYİDİ DÖŞESEN İSTANBULDAN VANA KADAR GİDER.BUNU ARADAKİ FARK AÇISINDAN YAZIYORUM KIYAS YAPASIN DİYE HERALDE KAFAN BASMIYOR.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by JoS</i> <br />Bence maç derbi maçi gibi degildi.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARDEŞ DERBİ MAÇI KADIKÖYDEKİ MAÇTI .HANİ İSTANBULUN FB YE 3 TANE TAKTIĞI.NEYSE İKİNCİ MAÇI KAÇIRMAZSINIZ ARTIK.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca 1905</i> <br />penaltının babasını cordoba yaptı ceza yayında ilk yarıda adam kontrolsuz topa cıkıyor cihan yerde faul yapan beşiktaş kalecisive 17.ci kural uygulanmıyor serbest atışla maç devam ayhana o kadar yazıldı çizildi tayfur ilhan mansız ve bülentle oyunda kaldıgı sürece atışan pancu dan bahseden yok galatasaray da takım iskeleti yerleşti bekleyin ileriki haftalarda daha güzel bir galatasaray izlemeye hazır olun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> KEMAL İSTERSEN BİR ANKET YAPALIM TÜRKİYENİN EN ÇİRKEF FUTBOLCULARI KİMLER DİYE .BÜLENT 1.LİĞİ KİMSEYE BIRAKMAZ.AYRICA BÜLENT YOKSA ROMENCE Mİ ÖĞRENDİ.PANCUYLA BUKADAR ANLAŞTIĞINA GÖRE.ORTALIĞIN GERİLMESİNİN TEK SEBEBİ GS Lİ FUTBOLCULARIN TUTUMLARI BEŞİKTAŞA VE İLHAN MANSIZA CEZA VERDİREBİLMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTILAR AMA BAŞARAMADILAR.AYHAN IN SOYUNMA ODASINA GİDERKEN GÖREVLİYE KÜFRETTİĞİNE İNANIYORUM.ÇÜNKÜ SAHANIN İÇİNDEDE SALYALARI AKARAK DOLAŞTI.UCUZ KABADAYILIK YAPIP YANLARINA KAR KALACAK ZANNETTİLER.SİNANIN CEVAPLARI GELİNCE YAKIŞIKLILAR KAÇACAK DELİK ARADI HERALDE.ALİ DÜRÜST DÜN TV YE ÇIKMAYA CESARET EDEMEMİŞ İŞLERİNİ FALAN BAHANE ETMİŞ.KOSKOCA GS DE BAŞKA YÖNETİCİ YOKYA ONDANDIR.BİRŞEYİ SÖYLERKEN SONUNU DÜŞÜNECEN AYHAN VE BÜLENT GİBİ UCUZ KABADAYILIK YAPMAYACAN YOKSA ADAMI SUSTURURLAR.
bir hatırlatma luce atasözü vardı hani atlar ve digerleriyle alakalı boşuna söylenmemiş zamanında aglamayın boşuna sahada trübünde o kadar çirkeflikler yaptınız bjk taraftarı fatih hoca ve futbolculara ton la küfür ediyor sadece 1 anons galatasaray taraftarı I LOVE YOU ŞENOL tezaruhat yaptıgı zaman takımımız anında ceza alıyor sen neden bahsediyorsun galatasaray yöneticilerinin muhatabı bjk başkan ve yöneticileridir klüpte maaşlı medeniyetsizler degil gelsinde sustursun bakalım sinanoviç[ban][ban]
salyaları akan galatasaraylı degil beşiktaşlı ezik futbolculardı unutma galatasayın ölüsü bile size yetti [ban][ban]
yani osman tam helal olsun gerçekleri gören bir cimbomlu var dedim sende bir şeye bahane buldun.Osman heralde dalga geçiyorsun dimi?? Pozisyonu gördün şaka yapıyorsun penaltı değil diyerek.Abi bunun ağır çekimi falan hikaye herif resmen yumrukla topa vurduyoksa o ağır adamı ilhandan başka nasıl topu alabilir.kemalhirca sen fanatiklik senin gözünü döndürmüş .Bir kere o pozisyon ceza sahası dışında ayrıca orada cihan beşiktaşlı oyuncuyu itiyor bilmem farkındamısın. Hakem adam gibi bir hakem olsa ayhana 2 tane kırmızı gösterirdi zaten ilhanıda dürtükleyen yine ayhan. Türkiyenin en çirkef futbolcularına gelince bülenti ilk sıraya koymak lazım ayhanada bu kervana katıldı artık. saymaya kalkarsak daha çok galatasaraylı sayarız gerek yok buna.kemalhırca sende somut şeylerden bahsedemeyip habire salyadan ağlamadan ve eziklilten bahsediyosun. ezik biri varsa harbiden o sensin
tuna silah gözlük takmangerekecek cihanayapılankontrolsüz hareket penaltı cirkerflige gelince sahada istedigini elde edemeyince yan hakemlere koşanda leyleklerdi dimi karaktersiz olan ları sahada gördük yazılarıma hala cevap verdikten sonra seni asıl ben ezik ilan ediyorum hala gölgemizde gezinmeye devam edin takım olmak için koşmak degil inanmakla başlar sen daha cihana yapılan hareketi çözemedikten sonra neyi izleyip yorum yapabiliyorsun ayhana bakacagına hele sahada sizinkilerin yaptıgı vuku olan şeylere bak objektif ol salı içinde size tüm yüregimle sonsuz başarılar dilerim
Yani arkadaslar cok fazla geyiksiniz.Maç bitti.0-0 kabullenin.Saha da o superstar BJK de yoktu, bunu da kabullenin. Yok Sergen le Zago niye klubedeymiş.Yok Frank De Boer elle oynamayi Luciano dan ogrenmiş. BJK taraftarını takımına verdigi destekten tebrik ve takdir ettim her zaman ama üstün takımlarinin cok kotu halde olan GS bile gücü yetmedigini gorunce seyircilerin ustune Meşale atmaları hiç de centilmence değildi. Futbol bir spordur.Spor da kardeşlik ve dostluktur.Ama bunu anlayana kadar bizden ne köy olur ne de kasaba.Her maçta kavgalar çıkıyor artık.Futbol spordan ayrılıp serbest stil adam oldurebilme (Fight club) gibi bir şey oldu. Frank de Boer in pozisyonu kesin penaltıdır.Ama hakemin orada o pozisyonu gorme ihtimali 0 dır cunku ilhan hakemin onunu kapatmaktadir.Cordoba nin yaptigi hareket de penaltı degildir arkadaslar.(Cunku orada 3 lu bir mucadele vardı aynı anda)
GS takımına gelince, her gun biraz daha kontrollu top oynuyor ve de gayet iyiye gidiyor sistem olarak.Fatih Terim inde istedigi budur.A oyuncusuyla olmaz B oyuncusu ile olur.
Bu arada maçın yıldızları Gs açısından F.de Boer ve de Ayhandır. Ama ayhan ın BJK klubune olan kırgınlıgı ve de hırsı herhalde bu kadar agresif olmasına neden oldu.Hiç yakışmadı güzel futboluna
İşallah 2 takımımızda kazanır bu hafta Ş.L de.
Tuna gerçekten bana penaltı gibi gelmiyor. Sanki yanındaki adamla beraber koşarken adamın hafif itmesi sonucu eli kalkıyor ve eli topa ister istemez gidiyor. Tabii bu benim yorumum. Ben Frank De Boer gibi bir adamın orada topa elle değmeyeceğini veya değse bil hakemin göremeyeceği şekilde olduğuna inanıyorum. Ancak bunlar futbolda oluyor. Tabii hiç sefmesemde bu tür konuşmaları bu penaltı ise cordobanın dengesiz girişi de çok rahat penaltı çalınabilirdi. Bir de artık hakemler başları yanmasın diye maçları resmen beraberliğe oynatıyorlar. Heralde bu derbi son yılların en çok duran maçıydı. 2 takımımıza da avrupa da başarlıar dilerim. :)
ya Qsman, onu bunu bırak. peki ondan önceki pozisyonda Pancu nun üstünde gezinilmesi, ilk yarıda İlhan ın arkadan ittirilip düşürülmesi, Ayhan ın ilk 15 dk da tam 5 kez adama(2 veya 3 ü İlhan a) girmesi ve hep uyarı alması. daha önce bu maçın önceden bağlanabileceğini yazmıştım malesef haklı çıktım ve bugün hemen hemen bütün gazetelr bu konuda hemfikir. resmen gs yarıştan kopmasın diye kollandı. bu olay bu kadar açıkken fazla yoruma gerek yok! ama şu da bilinsin ki bu sadece gs nin ve Terim in çöküşünü erteledi...